Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:37 | april 24, 2009

En man?

Hon trivs bra inne i min mage, och verkar inte ha några planer på att komma ut (än så länge i alla fall). MVC besöket gick bra, har dock lite för högt blodtryck så jag fick en tid på BB på tisdag för undersökning och kanske eventuell igångsättning. Sover så dåligt att jag går runt som ett gröthuvud hela dagarna, det tär på krafterna att inte få sova ordentligt på nätterna, och jag har svårt att somna dagtid. Tar mig en vilostund då och då, men jag behöver den djupa sömnen. Ska villigt erkänna att jag börja bli lite nervös. Hon kan ju komma när som helst.

 

Tog en glass i solen när dagens möten var avklarade. (Cami78, skjortan kommer från Top Shops gravidlinje)

Tog en glass i solen när dagens möten var avklarade. (Cami78, skjortan kommer från Top Shops gravidlinje)

Blir så glad när jag läser alla fina kommentarer, känns som du är med mig hela tiden. Peter blir snart avis tror jag, för jag vill hela tiden gå in och läsa och skriva några rader till dig :-).

Det ska bli en varm och härlig sommardag i morgon. Ska bli skönt att bara sitta lite i solen och ta det lugnt. Man ska dock akta sig för att vara i solen för mycket när man är gravid. Risken för att bli tokfläckig är stor. Fick jätte fula fläckar när jag väntade William, vilket var på högsommaren så det var svårt att hålla sig borta från solen (de försvann som tur var). Bjuder här på en bild hur jag kan se ut när jag solar. Får en svart  pigment förändring på överläppen oavsett spf 50 på mustachen. Peter brukar kalla mig för mansnamnet Gerard. Inte snällt, men med all rätt :-). Ser ju onekligen ut som Peter kramas med en man. Så var försiktig i solen :-).

 

Peter och Gerard på smekmånad.

Peter och Gerard på smekmånad.

Peter har börjat träna ett juniorlag i amerikansk fotboll precis utanför Sigtuna. Han har själv spelat det i många år så det är kul för honom. Han har tränat dom i kväll och ska även göra det i morgon. Ska nog följa med och titta på när han kör med de stackars pojkarna :-). Och sedan är det Knoddpremiär i morgon också, ännu mer saker till liten i magen.

Önskar jag kunde ge dig en riktig stor kram full av tacksamhet, glädje och kärlek.

Ha en underbar kväll.


21 kommentarer21 kommentarer om “En man?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du ska veta Hannah att det är jätte roligt att gå in och läsa om dig. Följer med spänning när din lilla prinsessa nu ska komma. Känner inte dig men ändå så känns det lite som om jag gör det =)
  Lycka till med förlossningen!
  Kram och styrka till dig

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har läst din fina blogg ett tag nu och varje dag längtar jag efter att få klicka in och se om du uppdaterat. Du är en sån fin människa som utstrålar sån värme och lycka!Du gör mig glad och jag blir varm i magen av att läsa dina fina ord. Du känns som en vän på andra sidan stan =)
  All lycka till dig!
  KRAMAR!

  Svara
 • Skönt att höra att pigmentförändringen kanske försvinner, har nämligen lyckats med att få en lång mustasch=( http://johannaaw.blogspot.com/2009/04/undra-om-det-forsvinner-sen.html
  Min kille tycker jag ser skitig ut, jag håller med. =(
  Hoppas lillfian vill ut nu i helgen så du slipper sättas igång isf. Lycka till tjusiga du!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vill bara skriva till dig och säga hur trevligt det är att läsa på din blogg. Väntade vårt 3:e barn som föddes i slutet på november och råkade hamna på din sida när jag sökte om nåt m graviditet. Nu går jag in varje dag och följer dig och lilla magen. Har barn i samma åldrar som du. Tänkte på det inatt när jag satt uppe och matade min lilla prinsessa att var gång jag varit gravid så har du fått strax ef mig, tokigt. Minns när jag väntade 1;a barnet, vår son, och du var m i något graviditetsreportage och sen när jag skulle har 2;an, vår första tjej så var du oxå gravid och fick någon månad ef mig och nu när vi fick nr 3, en tjej till så visade det sig att du var gravid igen, ha,ha. Så det kan bli, vår lilla tjej heter förresten Hannah. Kan det vara ödet el, men det var min man som valde det namnet. Önskar dig all lycka nu när det hon än vill titta ut och även fast vi inte känner varandra så vill jag bara säga att jag tänker på dig och hoppas ni snart har er lilla tjej hos er. Kram till dig!

  Svara
 • Hej söta Hannah! alltid lika kul att läsa din blogg 🙂 jättefin skjorta du har på dig by the way. Tyckte det var kul att se bilden på dig med pigmenet på överläppen ( har aldrig sett det förr!!) om jag själv solar för mycket så blir jag jätteful ,,hahaha,,lagom är bäst måste jag säga..
  Så Peter är en malmöit 😀 samma som jag då…är ni aldrig här nere(malmö, skåne) något?
  Hoppas du får sova i natt…många kramar…

  Svara
 • Även jag är en i skaran som nu flitigt läser din blogg. Känner ju inte dig personligen men genom din blogg så känner jag dig som en vacker och god människa som utstrålar en värme som är påtaglig. Jag vill önska dig all lycka nu inför nedkomsten av ditt tredje barn. Tänk att du snart har ännu ett litet liv snusandes vid din barm. Vilken lycka!

  Kramar till dig!

  Svara
 • Alltid lika kul läsa din blogg Hannah 🙂
  Kikar in här så fort jag kan är så spännande nu när lillan din kan komma när som 🙂
  En fråga var är väskan köpt du har på bilden? Var så fin är på jakt efter en väska själv med fransar 🙂

  Svara
 • Hoppas hon kommer snart 🙂 Kikar in i din blogg emellanåt och du verkar vara en sån gullig människa. Stor kram och lycka till 🙂

  Svara
 • Åh, vad jag älskar din blogg!!:-)
  Du är så fin i gravidmagen, o så omtänksam & go!
  Din självdistans är också helt underbar!:-)
  TACK! för en toppenblogg, fina Hannah!
  Kram från Sandra

  Svara
 • nu fick du mig att skratta så kaffet sprutade…”Peter och Gerard på smekmånad”! Det är så himla roligt att läsa din och din systers blogg! Ni verkar vara så himla roliga, jordnära och bjuder så enormt mycket på Er själva! Man vill bara läsa mer mer mer…Ni är förebilder!

  Svara
 • Hoppas du hittar massor av fina saker hos Knodd idag, dom har så mycket att välja mellan ska själv till Stinsen idag så vem vet jag kanske springer på dig där i centrum (bor nästan brevid)

  Men jag hoppas faktiskt mer på att du ska få ligga på BB och snosa bebis….

  Kram på dig och ha en fantastisk helg och jag håller både tummar och tår att det blir bebis i helgen!
  http://nettisens.blogg.se
  Nettisens

  Svara
 • DET FÖRSTA JAG GÖR NÄR JAG SÄTTER MIG VID DATORN ÄR ATT GÅ IN PÅ DIN BLOGG. DEN ÄR BARA SUPERBÄST.DU ÄR EN SÅ OMTÄNKSAM OCH UNDER BAR TJEJ.SÅ JAG ÖNSKAR ATT VÅR VÄNSKAP VAR PÅ RIKTIGT.HOPPAS NU DET BLIR BEBIS I HELGEN.KRAM OCH LYCKA TILL.

  Svara
 • Hejsan
  Blev medlem idag, eftersom jag annars inte kunde skriva här. Varför?
  Och varför måste man uppge sin adress vid registreringen?

  Nåväl att jag skriver här är för att jag är nyfiken på hur dina tidigare förlossningar var och hur du tänkt dig kommmande förlossning?

  Jag har själv 4 barn och frossar i allt som har med graviditet och förlossning 🙂

  Kram och lycka till

  Svara
 • Hej hej..Här i Göteborg är det underbart väder idag, hoppas det är lika fint hos dig/er! Vilken snygg väska du har på bilden!!
  Är också nyfiken på hur dina tidigare förlossningar varit och hur dom börjat..gick du över tiden med Mio?
  Kram Malin ps: Känner liksom flera som skriver till dig att du känns som en vän, men ändå känner vi inte varann! Lyckos dom som känner dig i verkliga livet..du är en underbar människa!! 🙂

  Svara
 • Vackra människa,

  VAD HAR DU FÖR FÄRG I HÅRET NU DÅ? NR? FRISÖR? ADRESS? HJÄLP!

  Fantastiskt urtjusigt och jag och mitt råttfärgade hår vill vara lika tjusiga med!!!

  Svara
 • Åh du och din syster är för underbara, ni bjuder verkligen på er själva och era bloggar är mina favoriter!

  Jag älskade mitt pigment under tiden jag var gravid, fick inga pigmentfläckar men däremot blev jag, som i normala fall bara blir röd, brun hur lätt som helst utan att bränna mig. På det viset är det synd att jag inte kan vara gravid jämnt, men nu har jag två så det räcker 🙂

  Håller tummarna för att lilltjejen kikar ut SNART!!

  Ha en mysig lördagkväll!

  Kram
  http://helenasnackar.blogg.se

  Svara
 • Får du så när du solar även när du inte är gravid eller bara när du är gravid? Tack för en riktigt bra blogg:)

  Svara
 • Kära Hanna.
  Så härligt att du delar med dig av allt som händer i din vardag. Tycker din mustach ser för rolig ut.=) Känner igen mig. Får själv en liknande rand precis över överläppen…. Passar på att önska dig lycka till på förlossningen. Hoppas att allt går bra.
  Bamsekram!!!

  Svara
 • Precis sådan pigment förändring kan jag med få…inte skoj.
  Va kul att din Peter ska coacha amerikanska fotbollskillar!! Min äldste son spelar i ett lag här i Göteborg, och min peter (min man) har också spelat en gång i tiden….
  Kram Anna

  www. annaslifetime.blogg.se

  Svara
 • Hej Hanna.
  Jag fick också alltid mustach när jag solade förut.
  Jag tror att det beror på att jag alltid vaxade muschen (de vita fjunen) då.
  När jag slutade vaxa, försvann musche – tack och lov!!
  Jag är också gravid nu. Förra gången (för 5 år sen) fick jag massor av pigmentfläckar på kinderna och i pannan.
  Lyckligtvis försvann även dom 🙂
  Så… hav hopp. Gerard är snart ett minne blott 🙂

  KRAM och LYCKA TILL med den kommande förlosningen!!!!!!

  Svara
 • ja usch, det är inget roligt alls med pigmentfläckar. Jag fick en hel del under min första graviditet men under min andra såg jag helt förfärlig ut. Brunfläckig i hela ansiktet. Det går tillbaka men för mig tog det lång tid och jag tycker att huden blivit lite allmänt mer ”flammig” och ojämn i huden efter. Men det får man ta. Det visade sig att jag heller inte ” tål” p piller, jag blev efter graviditeterna fläckig även av detta 🙁

  Svara