Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:10 | april 24, 2009

Ingen bebis!

Förlåt att jag inte hört av mig. Hade första mötet i morse och direkt efter det så for jag till nästa möte (plus lunch) som jag precis är klar med och ska vidare till det första mötet igen som jag ej hann avsluta. Ska sedan till MVC, så jag hör av mig så snart jag är klar. Vila, vad är det? Det här är den sista mötes/jobbdag  jag tar innan hon vill komma ut :-). 

 

Trött, men med hundra järn i elden i väntans tider.

Trött, men med hundra järn i elden i väntans tider.

 

 

Nu är det helg, underbart!!!

Puss på dig i vårsolen.


17 kommentarer17 kommentarer om “Ingen bebis!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh nej så synd! Hade sett fram emot Peters ”jag har blivit pappa” krönika imorgon 🙂 Fina Hannah kul med många järn i elden men kom ihåg att vila så att du orkar klämma ut lillskruttan när hon nu bestämmer sig för att se dagens ljus. KRAM

  Svara
 • åhhh, vad spännande. Det är både härligt och skrämmande på samma gång att föda barn, men du har ju varit med om detta två gånger innan så nu har du nog rutinen inne :-)) Håller alla tummar och önskar dig lycka till.

  Svara
 • Hej Hannah! Jag vet att du har extensions men snälla kan du berätta vad som görs för att ditt hår ska se ut som på bilden? Det är säkert fler som vill veta också. Det är den finaste frisyren du haft! Tack!

  Svara
 • du är verkligen vacker!

  Svara
 • Du e jättefin i håret. =) Ahh helt sjukt, det verkar nästan som vi alla längtar med dig efter bebisen haha. Det är som en liten familj över nätet, tycker verkligen att du lyckats med din affärsidé hannah, är så roligt och inspirerande att du vågar!! =) Du, förresten, jag skickade ju efter en dvd och fick den för några dagar sedan. Dock var där inget betalningskort med, så hade ni velat skicka bankgiro uppgifter till min mail så kan jag betala. =) massa kramar!!

  Svara
 • Sötaste Hanna…jag tror aldrig jag har sett någon så himla söt som höggravid…Du ser ju ut precis som vanligt fast med större mage…Jätte vacker!!!
  Håller tummarna att det sker i helgen!!
  Stor kram Malinapralina<3

  Svara
 • Så söt du är Hannah! Kram

  Svara
 • Jag förstår att du är trött men du ser ju såå frech ut, har nog aldrig sett en sådan högravid kvinna någongång.
  Hoppas att lill tösen får se dagens ljus snart.
  Kramen till dig

  Svara
 • Det är nästan så man får önksa stort LYCKA TILL varje dag nu 😉 Tänk att man har fått vara delaktig i din graviditet från det att du började blogga, tjoohoo!! Å hoppas hoppas man får se (och följa) bebis oxå 🙂 Hade det inte varit för att man bor 60 mil bort så tror jag att ja kommit på en kram, haha.. Nädå, men det KÄNNS nästan som man känner dig 🙂 Bebiskorgen var urgullig, och så speciellt att ha en som går i arv. Kramkram Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för en underbar blogg. Var har du köpt skjortan som du har på dig?

  Svara
 • SÅ spännande o titta in här varje gång nu…kanske lillskrotan kommit!!?? 🙂 Fy 17 va orättvist att du e så oförskämt vacker,snygg och helt underbar!!! Du ser ut som en barbiedocka på ALLA kort,fattar du vad lyckligt lottad du är??(om vi nu ska vara ytliga! :)) Du verkar vara lyckligt lottad på ALLA plan just nu! 🙂 Lycka till med förlossningen!! Får man gissa?? Det börjar i natt!!! 🙂

  Svara
 • Hej på dej! var tvungen att bli medlem. måste bara få säga att du är så fantastiskt vacker och snygg, på alla dina bilder. och dina söner har rätt du ser ut som en ängel! du har DET! Ha det bäst! Kram

  Svara
 • Du ser verkligen otroligt fräsch ut för att vara så väldans höggravid! Själv har jag både sett ut och känt mig som en flodhäst dagarna innan förlossning! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! Synd att det inte kommit någon bebis ännu:( Går och hoppas och hoppas att du snart ska berätta att storken kommit med paket:) Jag har nyss kommit hem från ”Småstjärnorna” (dans & mim/sång tävling) som hålls uppe i Aulan… Min lillebror och hans kompisar vann med låten: Vad har du under blusen Rut:) Du kan ju tänka dig!! De hade en kille som var utklädd med plastbröst tex!!!:) Alla i publiken skrattade,grät,applåderade,skrek och naturligtvis NJÖT de.! En underbar kväll har det varit här uppe i Jämtland,Kälarne. Hoppas du haft en lika underbar kväll med med dina fantastiska killar, ha en trevlig helg!!! Ps. Du är VÄRLDENS fiinaste,söötaste,snyggaste gravida mamma och har så OTROLIGT fint hår!! Alltså bara BÄST! Kramar i MASSOOOR!!!!

  Svara
 • Ingen bäse än? Du får väl inte föda innan syster kommit hem i alla fall *fniss*
  skjortan är så fin!!
  Trevlig helg!
  KRAM

  Svara
 • Du är så snygg Hannah! Otroligt!

  Svara
 • Jag älskar att läsa din blogg Hannah – den är så mysig och personlig på ett bra sätt! Och, en sak till – du är nog den vackraste höggravida mamma jag sett 🙂 Tänk om man kunde få se ut som du när det väl är dags en dag… Hoppas den lilla kommer snart, smärtfritt och lätt – det är du värd!

  Svara