Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:03 | april 25, 2009

Mjukis

Ligger fortfarande i sängen och ville nog mest bara säga god morgon till dig. Så god morgon :-).  Har inte så mycket mer att dela med mig av för tillfället. Längtar att gå ner och äta frukost, så nu ska jag dra på mig mina sunkiga mjukiskläder (som snart kan gå av sig själv) och hasa mig ner till ett halvtomt kylskåp.

Hej på en stund.

Kramar. 


6 kommentarer6 kommentarer om “Mjukis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • låter som en god idé…ut i solen sen och passa på å njut,de badade i havet här nere i skåne igår så det blir nog en dag på ”la playa” för mig och magen:-)

  Svara
 • Surfwannabie, vi borde ses och ha ett shotrace med ricinolja 🙂

  Kram Hannah

  Svara
 • God morgon:-)) Kram

  Svara
 • Ha en bra dag tout le monde!

  http://lamamanbxl.blogspot.com/

  Svara
 • god morgon….fast kl är ju halvtre nu.:))..ska faktiskt ta o lägga mej 20 min o solstolen i lä…medans barnen tar en liten eftermiddagsvila…
  Ja du Hannah, undrar när lill-fisen tänkt titta ut…om hon bara visste hur många som är engagerade i henne o nyfiken på det lilla livet…:))..hihihi…du kommer fixa det galant…när det känns som tyngst så tänk på alla oss tjejer, damer, mammor, fruar, tanter o singlar som vill ge dej kraft o energi…ta till den extra kraften då från oss alla…!!!!!!!!
  goaste kramar…o lycka till med allt…!!!!.

  Svara
 • Jag är med på shotracet bara det är nära till BB&toa,ho ho…

  Svara