Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:24 | april 26, 2009

Jag blir tokig!

Jag avskyr att klaga för jag är inte sjuk och det finns personer som faktiskt är det och har all rätt att klaga och må dåligt, men jag måste göra det lite grann nu. Har inte skrivit så mycket idag för jag mår så dåligt. Har sprängande huvudvärk, kan inte ta mig ur sängen själv pga fruktansvärd foglossning. Kan inte gå, ligga, sitta eller andas. Vill bara skrika rakt ut för jag håller på att bli tokig på riktigt tror jag. Vet inte var jag ska ta vägen, det kryper i kroppen och jag vill så gärna sova, men det går inte!!! AAAAAHHHHH!

Kram.


19 kommentarer19 kommentarer om “Jag blir tokig!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, jag lider med dig! Spenderade min sista gravmånad i badkaret halva nätterna för det bara värkte i mage och höfter och benen krampade! Håll ut bara, snart kommer belöningen! Kramar och positiv energi! //M

  Svara
 • Snart slipper du det där! Snart har ni en bedårande bebis i era armar :D. Det blir nog vilken dag som helst nu så kämpa på! Kanske skulle du bli igångsatt på tis? Hoppas du får lite vila innan dess så du har lite energi till förlossningen!* Önskar dig en god natt o hoppas du somnar tillslut. Snart är hon här, er prinsessa!

  Svara
 • Förlåt mig, jag förstår att du lider, men jag blev ändå så full i skratt då jag läste ditt inlägg. All denna ilska och sen den lilla ”kram” avslutningen. Gulligt! När jag är sådär arg, kommer det oftast ingen ”kram”.
  Jag hoppas du kan sova inatt och att huvudvärk och all annan värk snart försvinner. Klart du har rätt att klaga. Det får man göra inför sina bloggvänner. Och vi är ju dina. 🙂 Det sköna med din smärta är ju i alla fall att den har en positiv anledning. Du ska få en liten prinsessa!!! Sov gott Hannah!

  Svara
 • Hallo och hoppas Ni får en lugn natt!, om inte, all lycka till dig och din familj. Följer med spänning här från England det som händer på ”bloggfamiljen” och har egentligen bara en liten undran: Vad hände med bildgalleriet?????
  <All lycka till Er! Kram

  Svara
 • Goa vännen ! Du får klaga inför oss som är dina vänner. Sen kan man aldrig jämnföra sig med andra när det gäller glädje, sorg, smärta osv. Du är du o har ont just nu. Så är det. Om man skulle tänka att ”alltid finns det de som har det värre/bättre ” så skulle man ju aldrig kunna vara ledsen, glad eller ha ont. För att man i din situation klagar någon gång betyder inte det att du inte har empati med de som har det värre. Du är en sån positiv människa som tänker på andra hela tiden så det är bara helt mänskligt att du ”häver ur dig” när det är jobbigt! Bra Hannah ! Kramar till dig i natten hoppas du mår bättre imorgon. /Mari

  Svara
 • Hannah, man far klaga. Speciellt nar det gor ont och det gjort ont i typ 9 manader 🙂 Hoppas att vantan snart ar over for dig och Peter. Kram fran Milla, http://www.maxandmilla.blogspot.com

  Svara
 • Hoppas verkligen lillan bestämmer sig för att titta ut snart! Självklart får du klaga, det är inte världens roligaste att vara höggravid! Även om ”man” ska vara lycklig så finns det anledning till att inte känna det så tydligt. Men vänta bara tills lillan anlänt… Då du 😉

  Kram Malin

  Svara
 • Jag har en liten tjej som blir 4 år i maj hon heter Liv,precis som ni planerat för er lilla prinsessa. Liv kom dan efter hon var planerad så nu håller jag tummarna att även er lilla Liv får se dagens ljus snart.kanske även hon dagen efter planerat.. kram

  Svara
 • Du kanske borde kolla så inte blodtrycket stigit ytterligare=sprängande huvudvärk blandannat???

  Svara
 • Tänkte precis skriva som Pia, kan vara en idé att kolla det där med huvudvärken!
  Hur jobbigt det än känns just nu, så kommer ni ha en guldklimp att njuta av om bara ett litet tag – ofattbart trots allt eller hur? 🙂

  Svara
 • Det finns en poäng med att det är pest att vara gravid sista veckorna. Till slut så har du bara fokus på ”att barnet ska UUUT” och därav underlätta förlossningen. Lycka till och hoppas att Prinsessan bestämmer sig för att komma ut snart:)

  Kram

  Svara
 • naaw vännen lider med dig.. hoppas er lilla Liv snart vill titta ut:) själv har jag 15 veckor kvar plus kanske 2 eftersom jag gick över med min son 2 veckor o det känns som en hel evighet dit ju 🙁 massor av kramar

  Svara
 • Hej!
  Jag har bara en liten fråga, era barnhem som ni är har är inte ås insatt men din mamma har väl och kanse ni oxå. I allefall går det skänka kläder dit? har barnkläder som jag inte vet vart jag ska göra av & vill inte slänga dom. Vill ge det till någon som verkligen behöver dom!
  Å du snart e det dags, tror att hon kommer att titta ut innan torsdag! Å det e ju inte aalls långt kvar tills dess! Det fixar du! KRAMAR i massor!

  Svara
 • Hannah!
  Du är nog galet peppad nu så använd ”ilskan” till maratonloppet-hon kommer när som helst!(känner likadant själv…fy så dryyyygt på slutet)

  Gravida-tjockis kramar från M

  Svara
 • Usch, det är klart man får klaga, det är inte ofta något negativt kommer från dig. Vet precis hur du har det, ska ha barn om 2 veckor och har en liten 1 1/2 års ”ligist” som gör det omöjligt att vila. Liksom du dras jag med foglossning och det är verkligen skitjobbigt. Nu är det svårt att vila kroppen eftersom det är svårt att ligga skönt, sitta skönt eller bara stå…suck!!! men snart är väntan över! STOR kram

  Svara
 • usch va jobbigt! Det är klart man får klaga ibland, det är skönt att få klaga lite ibland man mår bättre efteråt när det får komma ut.Idag ska det ju vara dax så kanske kanske är det bebisen som vill ut nu som gör att det blir sådär extra extra jobbigt idag.Eller så är det du som vill att hon ska komma ut för tiden är slut nu och då blir det oxå jobbigt om man börjar få gå över tiden…fniss..Lycka till nu i alla fall.Får nog springa in och kika här mest heöa tiden nu om det kommit någon liten gosig bebis.Är verkligen avensjuk på dig som får ha ett så gosigt litet knyte i din famn snart!
  Kram Malin

  Svara
 • Låter som tösen vill titta ut..typ Nu 😉 Å visst är det IDAG som hon är beräknad att komma? …om inte läste jag ngt om igångsättning (va det kanske imon isf?) …haha va NÄRA det är Hannah. You go girl!! Skit i oss här på bloggen.. fokus på DIG å ditt mående -det är viktigast! Kram från Kristianstad http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Klart att det måste kännas jobbigt nu! Man får klaga…det är inte bra att bära ”allt” inom sig. Önskar dig en solig dag!

  Svara
 • Skulle man inte få klaga bara för att det finns andra som har det värre skulle ingen få klaga 🙂 Alla har rätt till dåliga dagar och det blir mycket lättare om man bara får vräka ur sig lite ibland så klaga på du!

  Kram
  http://helenasnackar.blogg.se

  Svara