Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:19 | april 27, 2009

Bigamist, ja visst!

God morgon. Är på bättre humör idag, och har mindre ont i kroppen. Tack för dina stöttande ord. Fy sjutton vad deppig, och nära ett ”falling down” sammanbrott jag var igår :-). Fick samtidigt ett sms från en person som gjorde mig ännu mer upprörd och ledsen. Jag har så svårt att förstå mig på vissa människor ibland. Det finns de personer som verkligen saknar självinsikt och framför allt glömt sin egen historia i elakheter och svek. Jag har aldrig fått ett förlåt men jag har ändå valt att förlåta och gå den andra milen så idag känns även det bättre.

Apropå sms så kontaktade jag en god vän som jag inte talat med eller umgåtts med på länge. Vi tänkte ha en liten grillfest här hemma i slutet av maj och jag ville bjuda in henne. Så jag skickade en sms-inbjudan. Jag skrev i sms:et att självklart är respektive även bjuden. Visste inte om hon levde med någon nu, men fick svaret att hon nu lever i en tresamhet med ett PAR som ska ha BARN om en vecka! Vet inte vad jag ska säga!

Nu ska jag följa med Peter in till stan. Vill inte vara själv hemma om det sätter igång, så idag ska jag vara ett litet bihang :-).

Ha en underbar dag och start på veckan. Du är värdefull!

Kramar.


23 kommentarer23 kommentarer om “Bigamist, ja visst!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • The more the merrier!

  hoppas ni får en osedvanligt angenäm dag som idag som idag//M

  Svara
 • Ha en underbar dag du med!! Ta det vackert bara…o glöm inte lägg väskan i bilen!!!
  ;O)

  Svara
 • Jadu, det lät ju helt klart mycket ovanligt & annorlunda men inget fel i det!

  Min dotter var beräknad just till 27/4 men år 2002, hon kom 8/5 så snart fyller hon 7. Hoppas din sessa är mer punklig för det var INTE kul att vänta…

  Kram

  http://lollo71.wordpress.com

  Svara
 • Man MÅSTE få va lite gnölig;) ibland utan att behöva tänka på alla andra så de så…..Lycka till o se till att kläcka snart vi är många nyfikna;) Stor Kram

  Svara
 • Fånigt av mig att kommentera detta, men jag tänkte på din huvudvärk igår. du hade ju högt blodtryck sist du var på kontroll. blir du inte oroligt att det är havandeskapsförgiftning på gång?

  hoppas i alla falla att din förlossning blir en fantastiskt upplevelse. har själv gjort det 2 gånger och kan absolut tänka mig att göra det igen!!! Kram

  Svara
 • Hej sötis!! jag känner verkligen med dig.. kommer ihåg när datumet för beräknat var inne..O ja tänkte att nu har jag verkligen gjort mitt.. vill inte vänta mer.och dessa foglossningar!!!!!! Åhhh .. kommer ihåg att ja sa till min sambo när det var som värst att.._JAG HAR ÅNGRAT MIG!! vill inte vara ned mer..Hahaha.men efter ”bara” 2 veckor kom hon till slut min finaste lila prinsessa ”sanna” Håll ut nu Hannah.. Snart så..kramar i massor

  Svara
 • Du är värdefull Hannah!
  <3

  btw hoppas lill tjejen kommer ut snart 🙂
  kram på dig

  Svara
 • Hej Hannah!
  Har du någon gång haft sorg?

  Svara
 • Hallojsan Hanna!

  Stackars dig som får gå och vänta och vänta, kommer själv ihåg hur olidligt det var och alla som ringer/sms och frågar om det är klart, på g, känningar och allt man man bara vill säga ”VI RINGER”.
  Jag håller mina tummar och tår för att liten bebis kommer inatt så du får gå och dra fin vagn i det vackra vårvädret.

  Kramar på dig från Nettisens
  http://nettisens.blogg.se

  Svara
 • Skönt att läsa att du mår bättre idag!! Hoppas du får en fin dag du med. Kramis Malin

  Svara
 • Härligt att du mår bättre idag!njut nu i det härliga vädret och hämta krafter!er lilla tjej kommer nog snart!väntar med spänning!
  Era bloggar är så härliga att läsa! vilken kanonide ni kom på!

  Lycka till!

  kram Helena

  Svara
 • Hej vackra Hannah! Ville bara önska dig en fin dag och jag hoppas för din skull att lillflickan kommer idag, för det är verkligen inte kul med foglossning och att gå över ( gick över med alla mina tre barn) Ha det gott :D!

  Svara
 • Hoppas bebis vill titta ut idag 🙂

  Svara
 • Förslag till nya krönikörer eller bloggare:
  1. LENA ARRELÖV ROBERTO (P.Robertos fru, verkar sjukt smart & är intressant person!)
  2 . Jennifer (kommer inte ihåg efternamn, jobbade på Mama)
  3. Tilde de Paula
  4. Kina Björck (Perrellis syrra, kul med stylingtips och intressant jobb)
  Hoppas detta kan ge dig lite tips!!
  Stor kram Malinapralina

  Svara
 • ohh va kul och se att babytickern äntligen står på noll.=) Usch, det låter som att du har det riktigt tufft nu sista tiden också behöva få omogna sms dessutom är ju hyffsat tröttsamt i det läget.! =( jag håller iaf tummarna för dig varje dag, varje gång du inte skriver på ett tag så hoppas man på att hon har börjat vilja komma ut. Ska bli så kul att se henne! Lycka till nu och skit i alla som försöker ta negativ energi från dig, det är bara deras problem!! =)

  Svara
 • Hej! Hoppas hon tittar ut snart..!! Tack igen för en fin blogg, kram!

  Svara
 • Säger bara en sak om ovanstående kommentar om bloggare – No way on this highway om Lena Arrelöv.
  Det måste ju finnas nån annan i vårat avlånga land som passar i stället för henne!! *svimmar med bara ögongen*
  Kina kan jag också tänka mig i och för sig.
  Jag skulle vilja läsa om Anna Sahlen ( sångerskan) som är småbarnsmamma, så få henne att blogga eller skriva krönikor vore inte fel, men kanske inte heller så lätt. 🙂

  Hm…ngn mer, har jag sågat en så måste jag ju komma med mer förslag själv.
  Kan ju inte kasta sten i glashus. 😉

  Doreén, programledaren, hon är ju så grymt bra!! Eller hon Leila som gör Leilas mat!

  Hoppas din dotter kommer snart!
  Ha det gott tills dess. 🙂

  Svara
 • Åh, hoppas lillan bestämmer sig för att komma idag, så ni äntligen får träffa er lilla prinsessa!

  Kram Malin

  Svara
 • Hej fina Hannah!

  Å vad jag lider med dig,hoppas för din skull att hon vill komma snart. Jag gick 8 dagar över tiden med min lilla ( snart är hon 8 år hjälp) innan hon ville komma ut, men sen gick det fort 3 tim från det börja till hon var ute.
  Jag väntar med spänning nu, lycka till och tack för att du delar med dig av ditt liv.

  Kram Sanna!

  Svara
 • Hej Hannah, vet inte varför men kände att jag var tvungen att registrera mig så jag kan önska dig Lycka till! Du är verkligen en fin tjej och en otroligt ”duktig” mamma. Kram

  Svara
 • Oj, där ser man… Bigami minsann. Vad ”tycker” du om bigami, i allmänhet alltså (lite tokigt att kanske skriva om just din väns fall). Du som kristen kanske har en stark åsikt? Jag vet faktiskt inte vad jag själv tycker… Ja, hoppas ingen blir överkörd och mår dåligt i alla fall! Det är väl ändå det viktigaste.

  Jag HOPPAS HOPPAS HOPPAS att dina smärtor snart är över och att lill-bruden kommer ut snart! KRAM

  Svara
 • ´Jag skulle vilja fråga en sak. Kuddarna som är på bilden under fliken tävlingar. Dem stora som står bakom vet du var man kan köpa såna o vad dem kostar?? Har bara sett dem på hotell o undrar om det finns o köpa.
  Skulle bli väldigt glad av såna nui när jag inte har min kära vovve att gulla med längre. Han fick somna in idag så nu mår han bra.
  Idag skulle du ha fött din lilla flicka men var är hon? Har du kännt nått ännu? Hoppas hon tittar ut snart för det är jobbigt den sista tiden.

  Kramar

  Svara
 • Hej Hannah! Vad spännande att babytickern äntligen står på noll, jag håller tummarna för att lilltösen ska behaga sig att titta ut så snart som möjligt!! Jag är nyfiken på din träning-DVD, finns det text på den, så man kan följa den även om man är hörselskadad eller döv? Stora kramar!

  Svara