Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:43 | maj 2, 2009

Den rätte för Maggan

Hej min vän. Vilka sköna varma dagar vi har fått, hoppas det håller i sig. Jag var tvungen att få tag i en amnings-bh idag, hade bara köpt en och den är inte så härlig efter en dag. Peter var snäll och hjälpte mig, tänkte först om jag skulle skicka honom till Rustas avdelning för partytält för att underlätta jakten på att hitta en i min storlek, dom är abnorma. Längtar tills dom är urammade och slappa så jag får rulla in dom i bh:n istället. Han hittade i alla fall en riktig, tack och lov, trots att den kan misstas för ett partytält :-).

Kände att jag var på god väg att bli riktigt sunkig när jag imorse tog ett amningsinlägg och använde som bomullstuss till mitt ansiktsvatten. Dags att köpa bomullstussar också kanske :-).

Nu till systers dejt. Juryn har överlagt och vi har kommit fram till att Anders som Malin Herrström har rekommenderat är den ”rätte” för Maggan. Så nu väntar vi på svar från Malin så att vi kan få tag i Anders. Fortsättning följer…

När dejten väl blir av så ska jag ligga i buskarna och dokumentera allt till oss.

Kramar.


6 kommentarer6 kommentarer om “Den rätte för Maggan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ooh, det ska verkligen bli spännande att följa! Godnatt så länge. KRAM

  Svara
 • Usch jag vet precis hur du känner med stora läckande bröst. Hade bröst som dom största vattenmellonerna efter att mitt första barn var fött. Sag helt crazy ut. Nu efter mitt andra barn har jag tva hängande pasar. Läckert 😉

  Svara
 • Du skriver otroligt underhållande! Så roligt att läsa din blogg, och det är klart att vi har förståelse att inläggen inte kan komma lika tätt nu ett tag 🙂 Kramar

  Svara
 • HAHA vilken härlig person du är. Bjuder på dig själv, även din syster också. Din lilla Liv ser ut att vara sin pappa upp i dagen 😀 Så söta hon är! Ta hand om er!

  Kramar Emelie http://starblind.blogg.se

  Svara
 • Haha, så spännande att följa Maggans dejt 🙂 (å full är jag nu).. ja jissus, dax för sömn! *snurr snurr*… Å du Hannah, visst är det så för alla.. man tager vad man haver! 🙂 You go girl! Puss S http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Hej Hannah!
  Grattis till tredjeplatsen på bloggtoppen! Hurra det här är bästa bloggen. Snart är ni etta. Hoppas du haft en skön söndag med familjen. Kram till dig! Och kärlek!!

  Svara