Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:47 | maj 3, 2009

Nu öppnar vi Bloggfamiljens bildgalleri!

God morgon!

Idag lanserar vi Bloggfamiljens bildgalleri. Här kan du själv ladda upp dina privata bilder som du vill dela med dig. Galleriet är uppdelat i tre kategorier; Familj, Inredning och Mode. Du måste vara medlem för att kunna ladda upp dina bilder. Du hittar galleriet uppe i menyfältet under ”Bildgalleri”.

Idag är Daniel da Silva vår gästkrönikör i bloggen Bloggkrönikörerna som du hittar bland övriga bloggar. Drömmer du om att dansa med Daniel? I så fall ska du anmäla dig i vår tävling som du hittar i menyfältet under fliken ”Tävlingar”. Senaste anmälningsdag är den 15/5. Lycka till!

Kram.


2 kommentarer



2 kommentarer om “Nu öppnar vi Bloggfamiljens bildgalleri!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Skoj! Både med galleriet och tävlingen =)

    Svara
  • Jätteroligt att Daniel Da Silva börjat skriva, det ska bli roligt att följa. KRAM

    Svara