Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:06 | maj 4, 2009

Ett lyckligt psyko

Åh, jag har längtat att få skriva av mig till dig hela dagen. Åkte in tidigt imorse för Livs PKU-prov. Barnmorskan stack in en stor nål i hennes lilla vackra hand, usch, det gjorde ont i mitt hjärta. Liv däremot verkade inte bry sig speciellt mycket, så det var skönt. Jag känner mig så oerhört lycklig och tacksam. Tänk att denna lilla flicka ha legat i min mage och nu ligger här bredvid mig och suger på sina händer och tittar lite skelögt omkring sig. Mina älskade, underbara, små pojkarna snarkar inne från sina rum och min stora slusk ligger här och är mitt livs kärlek.

Så här tyckte Liv om PKU-test och nålar.

Så här tyckte Liv om PKU-prov och nålar.

Passade på att stanna till i Stinsen på vägen hem för att inhandla några nya byxor med resår(!), för det är fortfarande bara det jag kan ha. Hittade ett par fina byxor, en vårjacka och några t-shirtar som är bra när jag ammar. Har ett litet tips mot slappa pösmagar. Jag köpte en slags korsett i mjukt, stretchigt material från ett märke som heter SPANX och kommer från USA (hemligheten bakom alla Hollywood damernas perfekta kroppar, trots nylig barnafödsel). Den håller i alla fall in magen och du slipper daller över byxlinningen. Nu såg jag att det fanns liknande på Twilfit. Ett litet tips bara om du ska på fest eller bröllop och vill vara lite extra slimmad, med lurmage.

Jag har alltid tyckt att det är något obehagligt över människor som går runt och pratar med sig själv, lite små psyko. Tar ofta en omväg när jag ser någon som gör det, för av någon konstig anledning så dras tokskallar till mig. De ska alltid börja prata med mig (är väl trötta på sina egna röster), och jag vill sällan vara otrevlig, så det slutar ofta med att jag står där och lyssnar och försöker snällt avsluta för att smita vidare. Jo, i alla fall så kom jag idag på varför. Jag är nämligen en sådan person själv, lika barn leka bäst. Jag gick runt på Gina Tricot och hör helt plötsligt min egen röst högt och tydligt stå och berätta för mig själv vad fina byxor det här var, och att den tröjan kanske passar mig. En i affären kom fram och undrade om jag behövde hjälp med något! Iiiiiiiii, jag har blivit en virrig, små knäpp typ som folk som jag går omvägar när de ser.

Köpte en fin jacka på H&M.

Köpte en kort trenchcoat på H&M...

 

Och snygga byxor från Gina Tricot.

...och snygga byxor från Gina Tricot.

 

Spårade ur totalt på H&M idag och handlade massa fina barnkläder. Fick bla denna tröjan till Peters förtjusning.

Spårade ur totalt på H&M idag och handlade massa fina barnkläder. Fick bla denna tröjan till Peters förtjusning.

Väl hemma gjorde jag en kyckling rätt och Peter undrar om jag hade stekt ett marsvin som blivit överkört på E4:an, ett roadkill som jag skulle stannat och plockat upp för att sedan tillaga till min familj!!! Trots att jag är en dålig kock, tydligen lite psykisktsjuk och har en väldans massa andra konstiga sidor, så är jag lycklig :-).

Hoppas att även du är vid gott mod och känner lycka i hjärtat. Om inte, så tappa inte modet. Dalarna behövs också för att man verkligen ska uppskatta och känna tacksamhet när livet känns som bäst.

Liv hälsar!

Liv hälsar!

All kärlek.  


26 kommentarer26 kommentarer om “Ett lyckligt psyko”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Å vad jag har längtat efter ditt inlägg idag..Sitter på jobbet nu och har kollat flera gånger, har inte så mycket att göra idag. Vilken fin trenchcoat som du har köpt Hannah, riktigt snygg! Hon är så söt lilla Liv, skönt att dte gick bra hos barnmorskan idag.
  Sov gott!
  Kram!

  Svara
 • Men Hannah!! Vilken nyförlöst mamma som helst skulle dö för den där figuren 🙂 Du är så otroligt vacker!

  Svara
 • aw va fina bilder.=) Så kul att du har börjat uppdatera igen, saknar verkligen alla dina inlägg. Man blir alltid på så gott mod av att läsa de. =) Så grymt fin din trenchcoat va också! Massa kramar

  Svara
 • Åh,söta vackra Hannah & lilla Liv. Ni ser ju bedårande ut båda två 🙂 din figur är OTROLIG måste jag säga,syns inte att du haft tre små bebisar där inte! Natti natti..

  Svara
 • Äntligen ett nytt inlägg, som jag väntat :). Du skriver såna varma o peppande ord och det uppskattas verkligen. Känner mig alltid lite mer peppad av din uppmuntran=). Det e helt otroligt, det går nästan inte tro att du födde Liv för snart en vecka sen med din fina figur! Skönt att det gick bra med sprutan idag*. Må gott och allt det bästa till er.

  Svara
 • Jag är så glad för din skull, Hannah! Du verkar så harmonisk och lycklig och pusselbitarna i ditt liv verkar äntligen falla på plats. Det förtjänar du!! 🙂
  Precis som du skrev i ditt inlägg befinner jag mig däremot i ett stor dal… har grävt mig själv en riktigt stor grop, och vet inte riktigt vet hur jag ska lyckas ta mig ur den. Är så fruktansvärt olycklig just nu… 🙁
  Men jag vet ju att du har rätt. Man måste acceptera att livet består av toppar och dalar, och skulle man inte ha några dalar så skulle man inte kunna uppskatta de underbara topparna.

  I vanliga fall är jag alltid den skrattande, knasiga, och glada typen. Så jag hoppas att jag snart kan finna tillbaka till mitt ”rätta” jag.
  Din blogg är en räddning just nu, blir så glad av att läsa om dig, Peter, Liv och pojkarna… Er familjelycka ger mig hopp! 🙂
  Tack för att du finns! Önskar dig allt gott min vän!
  Bamsekramar!

  Ps. Oroa dig inte för att du just nu inte kommer i dina gamla jeans! Du skulle vara gudomligt vacker till och med i en sopsäck! 🙂

  Svara
 • Asså , släng dina gamla jeans och var glad över din nya ÄNNU snyggare kropp! Du är smalare nu än jag någonsin kommer att bli och jag hoppas att du älskar dig själv tillräckligt för att se att du är helt otroligt vacker! En hot mama helt enkelt som ska tacka Gud varje dag över sitt fina utseende och fina inre! Tjoho!

  Svara
 • Snygga byxor, har likadana i massor av olika tvättar! Du ser toppenfin ut!!!!!Kram kram

  Svara
 • Om man inte är lycklig när man läser dina inlägg så blir man verkligen det då man läser dem. Jag är lycklig över din lycka!

  Kan man få se ett kort på barnvagnen snart?

  Kraamar

  Svara
 • HAha så där gjorge Emilia Mirakel oxå med fingret när hon låg på neonatalavd,efter att hon fötts..Så mkt gillar våra döttrer sjukhus…Du är ju såå snygg efter förlossningen,gick du upp mkt,själv gick jag upp ca 6 kg å ner ca 15 när hon var född…Men jag hade lite å ta av så jag är bara nöjd…Vilken söt dress du köpt,var det på HM skrev du?? Kram på dig/er…

  Svara
 • hej hannah hon är juh bara för söt din fina lilla flicka blir helt tårögd..Minns den dagen man själv satt m sin nyfödda bebis som idag redan är 8 månader snart:S
  tiden går fort så passa på o njut…hihi
  all kärlek från oss till er..
  kram

  Svara
 • Men hjälp! Hur kan man vara så sjukt smal och snygg när man är nyförlöst!? Tacka din lyckliga stjärna för fantastiska gener och grattis till din familjelycka. 🙂

  Svara
 • hej fina Hannah! gud vad jag längtat efter ditt inlägg.. lilla Liv är så fantastiskt vacker precis som dig ;)jag längtar så mkt efter min egen lilla bebis som kommer om 14 veckor :)all kärlek till er… massor av kramar

  Svara
 • Fina nyförskaffningar i klädväg, trenchen blir jag sugen på 😛 Livs nya stass är supersöt!

  Svara
 • ÅÅåååååhh va fin hon är din lilla tjej! Visst är det härligt när allt är klart och de kommer ut friska, krya och världens vackraste!
  Vilken hunk du hittade till Maggan, hoppas han är lika trevlig som snygg. Ha en fin dag med dina kära…

  Svara
 • Hej Kära du!! Skönt att su uppdaterar oss igen. Jag har skanat dig och dina inlägg. Jobbigt när sidan ”segat” men det beror ju endast på positiva händelser, bloggfamiljen växer så det knakar…..Kramisar till hela familjen och pussa Liv fr mig.

  Svara
 • Vilken störtskön bild!!!! Ha haahha så mysig!

  Men du jag pratar åxå med mig själv, å gärna i bilen, folk stirrar på mig som om jag är tokig!!! Jag diskuterar med mig själv, jag tror många gör det….hihiiiii jag tror inte att jag är något psyko för det!Ha haaaa vi hoppas inte det…..

  Kram på er härliga människor!

  Svara
 • Hej vackra Hannah, du är så OTROLIGT vacker och vilken figur, har du verkligen precis fött barn???? Ha ha.. stackars Hannah det här med maten,hihi.. Men man kan inte vara duktig på allt och det bästa av allt är att du ”erkänner” det:-) Hälsa söta Liv tillbaka. Kram/Sussie

  Svara
 • Härligt positiv inställning till livet! Kommer in här och hämtar lite kraft och lämnar lite kärlek (agape) till Bloggfamiljen.

  Svara
 • Det är så härligt att läsa dina inlägg då dom alltid har en krydda av allt, men framförallt massor av kärlek.
  Hon är så söt och go din lilla Liv och du är absolut supervacker som mamma.
  Kul att du också springer i Stinsen, är ett av mina favvocentrum då det alltid är så lugnt och skönt där i veckorna men ännu mer + är att jag bor alldeles i närheten.

  Har sett dig på håll någon gång när jag sprungit runt och irrat där i centrum.

  Ha en fantastisk tid i Skåne och hoppas din krabba vinner.

  http://nettisens.blogg.se
  Kram från Nettisens

  Svara
 • Men vad behöver nya byxor, du är ju supersmal och fin. Tänk om jag såg ut så även om jag inte varit gravid? Var lycklig för den kropp du har, du ska tro att det kan vara värre!

  Svara
 • Min dotter hade en t-shirt där det stod ”Lik pappa men söt ändå”.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Mysigt med ett långt inlägg från dig, du skriver så fint. Jag känner så igen mig i det där att skumma typer dras till en ute på stan och börjar prata, medan man snällt står kvar och lyssnar för att man inte vill vara otrevlig…Det känns ju så taskigt att ignorera ensamma människor. Vet inte hur många gånger det kommit fram fulla människor till mig för att prata. Antagligen känner de på sig att man är snäll eller så syns det i ögonen på oss. Märkligt.
  Lilla söta Liv hon ser så bebis rosa och ”ny” ut. Skönt att hon inte väcker dig på nätterna. Både du och din syster verkar ha bra ämnesomsättning, så din ”slappmage” är nog snart ett minne blott. Ta hand om dig och familjen! Kramar

  Svara
 • Du är så fin kära Hannah, fattar inte att du fött 3 barn.
  Hon är så fanatastisk söt lilla Liv.
  Ha en underbar tripp till Skåne.
  Kramis Jessica

  Svara
 • Du är så himla vacker Hannah, det riktigt lyser om dig.
  Många kramar

  Svara
 • Jag tycker du är jättefin! Och det är resten av din familj också:-)
  Åh,vad du skriver bra!
  Många kramar till finaste Hannah!

  Svara