Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:32 | maj 5, 2009

Krabbor och bad.

Hej min vän. Har krupit ner under täcket igen med Liv i famnen. Skönt att kunna ha den här tiden och bara ta det lugnt. Det är än så länge nätter utan gråt. Jag väcker henne var 4:e timme nu för att ge henne mat, så jag får sova bra på nätterna. Peppar, peppar…..

I helgen ska jag, Peter och pytteliten åka ner till Skåne. Pojkarna är ju hos sina pappor i helgen så de kan tyvärr inte följa med. Vi ska hälsa på Peters familj. Ska bli mysigt att packa bilen och fara iväg ett par dagar. Livs första långresa. Peters mamma bor i ett underbart hus i Båstad, uppe på åsen med en vy av fält och havet som skymtar bortom kullarna. Det kommer bli många långpromenader och förhoppningsvis mycket sol och värme. Vi brukar åka dit två veckor på sommaren med barnen. På dagarna åker vi ner till Torekov och fiskar krabbor och sedan har barnen (och även vi vuxna) krabbrace, då vi ställer alla krabbor på ett led och ser vems som springer ner i vattnet först. Sedan blir det bad och barnen cyklar runt och leker. På kvällarna brukar det komma vänner på besök och vi grillar och tar något glas rosé i sommarkvällen och en sväng på byn för att spana in folk. I år åker vi dit i juli hela familjen, längtar. Det är verkligen vackert nere i Skåne. I år blir det husbyte med Peters mamma. Vi tar Båstad och hon intar Sigtuna. Mysigt!

Fokus krävs i krabbfisket.

Fokus krävs i krabbfisket.

bkrabb1
Nu ska det bli krabbrace.

Nu ska det bli krabbrace.

Bad hela dagarna.

Bad hela dagarna.

Älskar att man kan köpa grönsaker längst vägarna. Du tar vad du vill ha och lägger pengarna i en burk. Här litar man på folk :-).

Älskar att man kan köpa grönsaker längst vägarna. Du tar vad du vill ha och lägger pengarna i en burk. Här litar man på folk :-).

Nu är det matdags.

Ha en fin dag kära Du. Vi hörs snart.

Kramar.


10 kommentarer10 kommentarer om “Krabbor och bad.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kära Hannah med familj, välkomna till Skåne i helgen. Hoppas dock att vädret blir bättre idag regnar det och är kallt. Ha en skön dag Kram

  Svara
 • Välkomna!!! vilka fina bilder:-) Kram/Sussie

  Svara
 • Hej Hannah! Å, bara måste säga att jag älskar den här sidan! Din blogg är så himla mysig tycker jag. Det känns som man känner dig, du verkar vara en underbar person, söt och omtänksam. Magdalena oxå, läser era bloggar varje dag. Ni är bra tycker jag! Ha en skön dag med lillstrupa. Stor kram 🙂

  Svara
 • Lillstrumpa skulle det stå! Hihi.. 😉

  Svara
 • Hej sötaste Hannah!

  Grattis till er lilla tjej!
  Båstad & Torekov är underbart vackert. Ett måste att åka dit varje sommar, bor i Småland så jag har inte så långt dit.
  Hoppas ni har en skön tisdag!

  kraaam

  Svara
 • Vad glad man blir när man kommer in och ser ett lång inlägg. =) Och ahh vad mysigt med båstad, längtar själv dit nu. Vi har ett sommarhus i Torekov, några minuter bort med hamnpromenaden och vi har alltid också krabbrace, fast på heden. Det e verkligen sommarkänsla! =) Vad härligt att hennes hus ligger uppe på åsen, har varit i ett hus där en gång och det e gudomligt vacker utsikt! =) hoppas ni får en mysig vistelse härnere! Massa kramar

  Svara
 • Åh Båstad är magiskt, Skåne är magiskt..
  Vi tillbringar mycket tid i Båstad när vädret tillåter, mina föräldrar har nyligen byggt ett fantastiskt hus uppe på åsen…
  Och är man i Båstad en vacker sommardag, då behöver man inte åka utomlands för det slår det mesta…Fint bad, god mat, vackra människor, bra shopping….vackra sommarkvällar & nära till andra små smultronställen!!..eller hur?
  Stor kram Malinapralina

  Svara
 • Låter helt underbart att få resa till Båstad. Var där under den gångna helgen. Så otroligt vackert på höjderna ner mot havet. Vilken sommar att se fram emot. Må gott!

  Svara
 • Ser att det är fler som har conection med Båstad, vad roligt. Min familj har också ett sommarhus strax utanför och det är bara sååå härligt med sol, stränder och alla små ställen att shoppa en massa onödigt och roligt på, myyys!
  Ha en skön afton, själv längtar jag till min lediga onsdag imorgon, känns som det nästan är fredagkväll bara därför!
  Hälsa dina små, kramar Lina

  Svara
 • Grattis till er söta lilla dotter! 🙂
  Har ni några andra namn till lill tjejen?
  mellanamn alltså?:)
  kramar!

  Svara