Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:07 | maj 5, 2009

Svin och fåglar tar kol på mig

Vaknade precis med ett ryck av att jag satt med gamnacke och dreglade Liv på huvudet. Somnade sittandes med henne efter att jag ammat. Fy, vad trött jag är, men kan ju inte somna utan att säga god natt till dig :-).

Liv utan dregel i huvudet.

Liv utan dregel i huvudet.

Än så länge är Liv inte en "rosa bebis", utan mer en "retrobebis". Hon passar bra i brunt och lite 70-tals stil.

Än så länge är Liv inte en "rosa bebis", utan mer en "retrobebis". Hon passar bra i brunt och lite 70-tals stil.

Har grejat här hemma hela dagen. Tvättat och sorterat kläder. Har fortfarande inte köpt en byrå till Williams kläder och Mios får inte plats i den han har, så det är högar med kläder i Livs rum. Blir tokig när det är rörigt och allt inte har sin plats i hemmet. Ändå kan jag blunda och bara stänga dörren för jag helt enkelt inte orkar ta tag i det.

For hem till syster och gav henne en liten gåva i eftermiddags. Vi stannade där ett tag och fikade tillsammans och Mio och Tristan härjade runt.

Jag, Peter och Moi åt kinamat efter dagis. William var hemma hos en kompis. Är glad att han börjar få många vänner här i Sigtuna.

Jag, Peter och Moi åt kinamat efter dagis. William var hemma hos en kompis. Är glad att han börjar få många vänner här i Sigtuna.

Mio och Tristan klädde ut sig.

Mio och Tristan klädde ut sig.

Vi började planera sommaren idag och tänkte att vi kanske skulle åka till Spanien med barnen två veckor. Det hade ju varit fantastiskt, har aldrig varit utomlands med båda barnen förut. Kände bara en malande oro över den här vidriga svininfluensan som sprider sig. Vågar man åka till Spanien? Visst det är ju bara ett fåtal fall av människor som insjuknat eller dött, men ändå. Tycker det är otäckt. När fågelinfluensan spred sig över världen för några år sedan, och all vaccin mot detta virus var slut så övervägde jag att flytta ut i skogen. Bosätta mig med barnen i en stuga helt avskärmad från civilisationen och bunkra upp med mat för flera år. Jag och Maggan lyckades få tag i vaccinet, och köpte för tusentalskronor. Mycket bortkastade pengar! Tänk om jag flyttat till den där stugan och satt där än i dag med barnen och gnagde på gamla kottar och trott att vi var de enda överlevande efter fågelinfluensan. Nej, jag ska nog sluta läsa tidningarna och boka den där resan till Spanien :-).

God natt min vän.

Varma kramar från galenpannan.


16 kommentarer16 kommentarer om “Svin och fåglar tar kol på mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mysig dag ni verkar haft. Liv är bara så söt=) Kul med spaninen, boka=)kram

  Svara
 • Boka resan! DEt går ju faktiskt inte att vara rädd för allt hemskt som omger oss. Då skulle man inte kunna göra något! Bättre att njuta av livet! Liv var mkt söt i de där bruna och vita kläderna! Man vill bara pussa och krama om henne! Sov gott! Kram

  Svara
 • haha hannah du e så söt, bunkra upp med mat haha. 😉 Vad vacker den första bilden var, den hade jag förstorat, du ser ut som en ängel som vakar över och skyddar Liv. =) Och vad Liv är söt, hon är skitlik Peter än så länge men det lär nog ändras flera gånger om så hon blir en blanding av er båda. Med så snygga föräldrar kan hon inte bli annat än vacker. Kram!

  Svara
 • Håller med föregående talare, ni är så fina!!!
  Kramar

  Svara
 • Jag är likadan,övervägde att köpa ett sånt där munskydd till min två åring,men lät bli efter konstiga blickar från min sambo..:-) Tror du lugnt kan boka biljetter till spanien, influensan har ju tydligen lugnat ned sig nu enl tidningarna..Tycker för övrigt att brunt är minst lika fint som rosa på små bebisar, även m det är kul att köpa lite fina flick kläder för en gångs skull! Kram

  Svara
 • Jag tycker oxå allt om svininfluensan är superäckligt! Ibland får man nåstan lite pnikångest över allt farligt som kan hända en små.. Jag har ibland svårt at sova bredvid mina barn, för jag ligger och lyssnar på andningen..tror att dom ska sluta andas. usch!
  Tänkte på lilla Liv och du sa att hon passade i retro-kläder.. Har du sett meandis kläder?? så fina, oh retrokänsla och man kan syskonmatha :O)
  Ha en bra dag ! Kram Sussie

  http://mammasuss.blogg.se

  Svara
 • Åh Hannah, vilket ljuvligt kort på dig & Liv, det slår en extra volt i mitt mamma hjärta när jag ser detta kort…Man går tillbaka i tiden och minns sina egna barn när de var så små…Doften, lenheten…Längtar tillbaka…
  Liv är en liten minikopia av sin pappa..eller har jag fel…Strålande söt!!!
  Stor kram Malinapralina

  Svara
 • Vad söt lilla Liv är o killarna är väl stolta nu över sin lilla syster.

  Jag hade inte varit för att åka till spanien med barnen har själv bokat in två veckor till Mallorca den 15 aug o tänker inte avboka.

  Men Hanna en sak du skall se upp för när du kommer till skåne är att här har det börjat gå Vattenkoppor igen har jag hört så du inte träffar något barn med det när du är i skåne med Liv.

  Välkomna ner till skåne men idag är det jätte trist väder regnar som bara den..

  Svara
 • åå så klart ni ska boka, så underbart med spaniensemester! jag hade också semesterplaner precis som alla andra år men för ett tag sen valde min livskamrat att lämna mig, lämna oss och jag och min villiam vi lider av saknaden efter vår vän…jag ser inte framemot sommaren och vill knappt möta den men jag kanske ska ta och boka en resa iaf? för mig och min lille. jag är så himla rädd för ensamheten den här sommaren men jag kanske bara måste…
  mini http://www.mamamini.blogg.se

  Svara
 • Ååå vad söt hon är lilla Liv.
  Det går säker att boka en resa till Spanien men jag håller med dig, det är otäckt…..
  Avvakta utvecklingen och det finns ju alltid avbeställningsskydd. Kram

  Svara
 • Åh, så söt hon är!! Jag smälter… 🙂

  Kram Malin

  Svara
 • Åh vad fina ni är på bilderna!
  Ja, det där med sommarsemester är alltid svårt. Den svenska sommaren är ju inte något man kan förlita sig på. Man vill ju ha sol och värme.
  Själv gillar jag spanien väldigt mycket men jag vet inte om jag hade åkt med en så liten. Det där avgör man ju själv.

  (Min man är immun mot fågelinfluensan…han är nämligen gift med en skata…och jag är då imun mot svininfulensan…..)

  Ha en fin dag fastän det regnar.

  Svara
 • Så söt du är lilla Liv 🙂 så fina kläder, hon passar jättebra i brunt..när jag ser dig så förstår jag inte riktigt att du blev förlöst för lite mer än en vecka sedan, du ser så bra ut!

  Svara
 • Vackra Hannah och ännu vackrare Liv =)
  Hoppas allt är bra med Er, älskar att läsa din och Maggans blogg.
  Kram

  Svara
 • Åh det översta kortet på dig och Liv är så himla vackert!! Ni är så fina hela högen 🙂

  Kram
  http://helenasnackar.blogg.se

  Svara
 • Åh, lilla söta vackra Liv. Första bilden var ju helt ljuvlig. Du har så fin hårfärg, är det honungsblondt nu eller vad har du för färg?

  Kram o mys på hemma. Jag hade nog inte åkt iväg, mina tankar far lätt iväg precis som du själv med alla möjliga virus hit o dit :). Så är det, men vad härligt när man väl sitter o minns de stunder man var utomlands (även om det nu bara varit EN gång :).
  Kram på Er.

  Svara