Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:26 | maj 6, 2009

Städa eller storstan?

God morgon. Hoppas att du mår bra. Jag och Liv ligger i sängen, ska masa mig upp snart. Peter har åkt och lämnat barnen. Storhandlade igår, så kylen är full av massor av god frukost. Det bästa jag vet :-). Ska ner och duka fram till Peter kommer tillbaka så att vi kan sitta länge och äta och läsa morgontidningen.

Vet inte hur jag ska gör idag. Vill gärna följa med Peter in till stan, men vill (eller snarare måste) samtidigt ta en storstädardag här hemma. Får nog göra bådadera, för Peter behöver hjälp med att hämta en bil som vi fått låna av vår underbara vän Per (han som även lånade ut en bil till syrran, om du läst det) nu när vi ska ner till Skåne. Vi far redan imorgon bitti. Ska bli så kul att komma iväg ner dit och träffa Peters familj och presentera dem för lilla Liv.

Nu kom jag på att jag har deadline på min sida i Klick! om ett par timmar, så nu fick jag lite panik. Långfrukost med jobb får det bli.

En morgonsur Mio hälsar.

En morgonsur Mio hälsar.

Ha en fin dag.

Värme och kärlek.


13 kommentarer13 kommentarer om “Städa eller storstan?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • men mio, så ljuvligt söt. så där drar min lille också upp pyjamasbyxorna och jag skrattar så jag nästan kissar på mig varenda gång…underbara små! fin dag till er, jag själv fortsätter att försöka läka mitt krossade hjärta…jag är liksom alldeles tom, det finns ju inga knep eller gör det?
  mini http://www.mamamini.blogg.se

  Svara
 • jag glömde ju tala om, våra william har ju ingen namnsdag men jag ordnade iaf bolibompanamnsdag till dem idag! gratti till din william, min villiam och alla andra william där ute! vi firar ikväll med…trumvirvel, fanfarer…kellogs k!
  mini http://www.mamamini.blogg.se

  Svara
 • Hej! Vilken sötnos Liv är, kan inte bli annat med så vackra föräldrar:-) Hon ser så nöjd och fridfull. Goa Mio:-) Kram

  Svara
 • Sur Mio = Söt Mio!!!

  Svara
 • Hej kära du 🙂 måste få fråga hur du fixar ditt hår…jag vet att du har extensions och ibland är det vågigt, ibland har du det rakt,,det ser alltid så glansigt ut, med andra ord; JAG GILLAR DITT HÅR 😉 så hur fixar du till det…( nyfiken) många kramar till dig och söta Liv

  Svara
 • Fina lilla Mio. Kan han någonsin se arg ut?
  Har en likadan modell fast rödhårig. En riktig pajas, en omtänksam pajas.

  Ha en fin dag nu.

  Kram Husan
  http://husan68.blogspot.com/

  Svara
 • Ha det underbart i Skåne i helgen!
  Ta med lite vindstilla väder bara-det blåser orkan vindar här just nu…UURRRRK

  Svara
 • Vill bara sända en stor varm kram till dig Hannah! Jag har inte varit inloggad på några dagar, så nu har jag suttit fastklistrad här en timme o läst dina o Maggans inlägg som jag missat… Lilla Liv är verkligen helt bedårande!! Ha en fin dag, kram 🙂

  Svara
 • Tror minsann att Mio ärvt sin ”sur-pose” från moster Maggan 😉 exakt samma hållning som hon har på ”kontaktannons-posen”, haha ;P

  Svara
 • haha naw, mio e så otrolig söt…och han e så lik dig så det e inte klokt! =) hoppas du har haft en bra dag idag, vad det än blev. =) kramar!

  Svara
 • Hannah, jag tycker det är så himla mysigt här hos bloggfamiljen! Jag trivs toppenbra. Du och Peter har verkligen lyckats skapa något rakt igenom positivt i cyberrymden och bloggvärlden. Och nu den nya grejen att man kan få ge bort presenter! Den här sajten genomsyras av omtanke och kärlek. Me like very much!!
  Mio är definitivt den sötaste ungen jag sett! Vilket exceptionellt charmtroll!
  Kram till dig från mig, Hannah. Ta hand om dig.

  Svara
 • Det syns att Mio och Maggan är släkt! Mio ser här ut precis som Maggan på hennes kontaktannonsbild 🙂

  Svara
 • […] 06 maj 2009 kl 13:51 […]

  Svara