Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:12 | maj 6, 2009

Utelåst

Hoppas du haft en fin dag. Min har varit helt bisarr. Min morgon började lugnt och skönt. Var precis på väg att börja äta min frukost och skriva min sida till Aftonbladet, då telefonen ringer.

– Hej, jag ringer från BB Stockholm och du hade tid här kl 9 för hörseltest och läkarkontroll av din nyfödda bebis.

Någon sådan tid har jag inget minne av alls, jag är så snurrig för tillfället. Så det var bara för mig att hoppa ur min pyjamas, klä på mig och göra i ordning lillfisen. Självklart ville hon i samma stund ha mat och ny blöja. Vi kom efter många om och men iväg. Väl där gick det jätte bra, hon hade alla rätt :-).

Hon hör bra. Bra att veta när hon är i tonåren :-).

Hon hör bra. Bra att veta när hon är i tonåren :-).

Min deadline till Aftonbladet var ännu närmre nu, så det var bara för mig att sätta mig i väntrummet och amma och skriva. Peter kände sig stressad för han hade ett viktigt möte en halvtimme senare och innan dess var jag tvungen att bli klar och vi var tvungna att hämta bilen vi ska låna över helgen.

Texten skickad, bilen hämtad och Peter något sen på väg till sitt möte, åker jag hemåt för att hämta William från skolan. Han har börjat spela fotboll i ett lag här i Sigtuna, och behövde träningskläder och dubbskor. Eftersom det var hans bolibompanamnsdag idag (tack Miini) så åkte han och jag till Arlanda stad och köpte kläderna till honom och firade honom med glass. Vi hade två mysiga timmar. Liv var självklart med. Men hon sov i vanlig ordning.

Vi hämtade Mio och åkte hem, samtidigt kom Nick och Chris (Mios dagmamma Helenes fina pojkar) som skulle vara hos oss och leka. Frid och fröjd, tills jag upptäcker att jag inte har någon hemnyckel, vi var utelåsta. Där stod jag med Liv i famnen och fyra killar som vill in och leka. Usch, vad jobbigt! Peter som hade hemnyckeln satt i ett viktigt möte i stan så han fick jag inte tag i, Maggan var inte heller hemma och vi kunde inte köra iväg någonstans för alla fick inte plats i bilen. I alla fall inte på ett säkert och lagligt sätt.

Pojkarna fick helt enkelt leka ute. Liv började vakna och knorra efter mat så jag fick sätta mig i bilen och börja amma henne. Just då kommer Mio springande och ropar ”Maaaammaa, Jag måste baaajsa nuuuu!”. In med en gråtande Liv i bilstolen och ut i skogen för att ”rasta” Mio (som dessutom måste ha ätit något dåligt). Tur att jag nu för tiden alltid har våtservetter i väskan. Och vad händer då, jo, himlen öppnar sig och det börjar ösregna! Oj, vad mitt humör började tryta.

Efter över en timma lyckas jag få tag i nyckeln hem till syster. William hade precis blivit hämtad till fotbollsträningen, så vi fick plats i bilen och körde hem till henne.  Ville föreviga detta missöde, men då kom jag på att jag lagt kameran i Peters dataväska, typiskt.

Det slutade i alla fall bra. Nu ligger jag i sängen och längtar efter att få sova, är så trött, men jag måste packa nu för vi far ju ner till Skåne direkt efter att vi lämnat pojkarna på skola och dagis imorgon. Man brukar ju säga att inget ont som inte för något gott med sig… Jag slapp ju städa!

Såg du tävlingen som vi har varje fredag på förstasidan? Gå alltid in på första sidan så du inte missar nyheter. Vill även pusha lite för bildgalleriet. Tycker det är jätte kul med mycket bilder så man kan få ansikten på vännerna här inne och se bilder på saker du gillar.

God natt om en stund.

Stora kramar.


8 kommentarer8 kommentarer om “Utelåst”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej söta du 🙂 visst har du haft en bisarr dag, men tycker att du löste det riktigt bra 😀 önskar dig en godnatt & trevlig resa till skåneland( där jag bor) ska bli kul att läsa vad ni gör i helgen…många kramar..

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Vilken dag alltså, ibland är det bara så där snurrigt. Hoppas att ni får en underbar helg här nere i Skåne och att vädret blir lite finare. Här i Hbg regnar det just nu..Men som de säger; ”Efter regn kommer solsken!” =)
  Kör försiktigt!
  Kärlek!

  Svara
 • Hej Hannah! usch, låter som en jobbig dag, minst sagt! vet själv hur snurrigt det kan vara – har en 5 åring,3 åring och en 3 månaders bebis hemma, så jag vet vilken cirkus det kan vara.;-)
  jag blev både inlåst och utlåst en gång, det var helt bissart. lyckades låsa in mig i gillestugan, jag o bebisen fick ta oss ut genom det lilla fönstret uppe vid taket. sen fick jag gå i strumporna till grannen som fick hjälpa mig öppna gillestuga dörren(ytterdörren var låst!) han fick krypa ner i det lilla fönstret till gillestugan och fixade upp gillestuga dörren…puh..
  ha det så mysigt nere i skåne!:-) ps. läser din blogg varje dag, du skriver jäätebra!ds

  Svara
 • Oj oj vilken dag! Du är så fantastisk, och låter alltid så himla lugn, jag hoppas jag löser alla galna situationer lika bra som dig, helst nu när mammarollen dyker upp vilken dag som =)! Du är en förebild. puss på er

  Svara
 • Oj, vilken dag du hade.Jag hade blivit tokig:-)Hoppas att vi kanske ses nån stans, nu när du här nere:-))Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah! vart har du köpt din fina jacka från hm? den korta beiga trenchcoaten?
  Fin lilla Liv är 🙂
  Kram

  Svara
 • Altsså är det någon spec avdeling för ja hittar den inte i en ”vanlig” hm affär !:)

  Svara
 • Usch,vilken jobbig dag du haft:-(
  Skönt att ni fick tag på nyckeln till slut:-)
  Ni är så fina du & Liv!
  Kraam!

  Svara