Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:15 | maj 7, 2009

Äntligen på väg

NU är vi äntligen på väg. Vi skulle ju åkt redan åtta imorse, men icke. Jag hade helt glömt (som vanligt) att BVC skulle komma på hembesök och väga Liv och lite annat. Skönt att första besöket görs hemma. Hon har inte gått ner knappt något i vikt sedan hon föddes, vilket säkert beror på min överproduktion av mjölk :-). När vi väl kom iväg, så kom vi på att vi glömt att lämna vår hemnyckel till en vän som ska bo i huset i helgen, så det var bara att vända. Vi har dock ingen direkt stress, förutom att vi ska vara hos Peters pappa klockan sju för middag, så lite brådis har vi nog ändå. Bättre komma fram lite sent än aldrig, vi har dyrbar last.

 

Det är knappt vi får plats, bilen är tokfull, men här är jag. Hej!

Det är knappt vi får plats, bilen är tokfull, men här är jag. Hej!

I helgen blir det mycket bilder och inlägg till dig från vår resa och vistelse nere i Skåne.

Vi hörs snart igen.

Massor av kramar.


11 kommentarer11 kommentarer om “Äntligen på väg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så avundsjuk jag blir, du är så himla fräsch, man kan inte tro att du är nybliven mamma och mamma till 3 små barn.I regniga skåne lyser du som solen
  Kram Milla

  Svara
 • Ha en underbar resa och ta hand om varandra.
  Kör försiktigt.
  Kram

  Svara
 • Ska ni till SKÅNE???? 🙂 Idag är här BLÄ-väder men till helgen skulle det tydligen bli sommar 😉 Jag bor här.. Hoppas hooooppas man ”råkar” in i er, isf går jag fram å skakar hand hihi..! Du Hannah.. du är helt fantastiskt vacker, du strålar!!! Och vilken människa du är.. helt helt makalöst BRA! Kram S http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • OJoj så vacker du är Hannah,blir riktigt avis på hur vacker du är….Ha en underbar vistelse nu.å kör försiktigt…Kram på er alla 3

  Svara
 • Ser fram emot att få se massor av bilder.
  Ha det jättebra och Take care!

  Svara
 • ja du är verkligen löjligt fräsch för att ha fött barn för en vecka sen:-)
  Ta det lugnt på vägen-no stress!

  Svara
 • Vackra Hannah:-) Kör fösiktigt. Köpte muslin som ni gör reklam för i dag, den med blåbär och vanilj. Mycket god,så den kan jag verkligen rekommendera:-) Kram

  Svara
 • Va vacker bild. =) hoppas ni får en rolig och skön vistelse här nere i skåne. =) Stor kram!

  Svara
 • Åh vilken fin bild. Jag önskar verkligen att jag hade din fantastiska hy! KRAM

  Svara
 • Hej vackra Hannah!
  Alltså ALLA vet ju hur vacker du är, vill inte förlöjliga mig, men är det helt naturlig hy eller gör du några ingrepp på hyn? Vill bara få råd, hur huden kan vara så slät och fräch. Vad använder/gör du???
  Jag ÄLSKAR din blogg, du förgyller min dag i väntan på min bebis 🙂
  Kram kram

  Svara
 • […] 07 maj 2009 kl 19:58 […]

  Svara