Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:38 | maj 9, 2009

Lugnet

Hoppas du har en fin lördag full av glädje. Jag och Liv åkte iväg en sväng, och stannade på en skobutik som jag alltid besöker när jag är här. Det blev ingen shopping idag heller. Lika bra det. Har en förmåga att göra mycket konstiga impulsköp.

 

Gillar butikens slogan :-).

Gillar butikens slogan :-).

 

Vi gör absolut ingenting nu, vi har vilat en stund, Liv har fått bada och vi har sovit en timme. Åh, vad jag börjar känna mig rastlös. Nu känns tystnaden bara ensam. Ska nog åka ner till Ica och köpa massor av godis och glass som kan underhålla mig ikväll :-). Är det inte schlagerkvalet ikväll förresten, då vi får veta om Malena Ernman går vidare?

 

En nybadad liten älskling.

En nybadad liten älskling.

 

Syrran är med ”Postkoden” och kör grannyran i morgon i Halmstad. Roligt sammanträffande för det ligger bara 20 minuter härifrån. Ska åka dit och heja på henne då!

 

Puss


10 kommentarer10 kommentarer om “Lugnet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna! Vilken liten pärla hon är 🙂
  Häftig slogan på skobutiken, dom har insett fakta iallafall 🙂
  Schlagerkvalet är på tisdag först… Tyvärr, du får roa dig med nåt annat på TV ikväll!

  Kramar Malin

  Svara
 • Hej Hanna vad säljer dom för sorts skor där?
  Jag har läst om en butik i Båstad som skall sälja döfräcka trätofflor i massor utav färger har du varit där någon gång?
  Vad söt lilla Liv är man blir så sjuk o önskar sig barnbarn.
  Jag ser att du äter precis vad som helst mammor jag känner här i skåne får hålla sig enbart till viss mat för barnets skull när dom ammar är det inte så i Sthlm?
  Jag åt oxå vad jag vill när jag fick barn 78 o 82.

  Ha en fortsatt skön helg i skåne..

  kram

  Svara
 • Hej Pia-Lena, I den butiken säljer dom alla möjliga sorts skor, inget speciellt märke. Nej, den skoaffären har jag aldrig besökt, det måste jag genast kolla upp. Det finns nog viss mat man ska undvika. Jag äter inte sådant som man inte fick äta när man var gravid för att vara på den säkra sidan nu när jag ammar. Vill ju inte att hon ska få ont i magen. annars äter jag precis vad jag vill :-). Speciellt godis och glass frossar jag i nu på helgen, det är ju lördag :-). Stor kram och fortsatt trevlig helg. /Hannah

  Svara
 • Vilken liten sötnos invirad i frotté :). Ni verkar ha det mysigt i Skåne. Uppe i Mälardalen har det blåst hela dagen, så ni har inte direkt missat något pangväder. Fast soligt har det i och för sig varit. Är det inte schlagerkval nästa vecka? KRAM

  Svara
 • Vad söt hon är lilla Liv.
  Kram

  Svara
 • NAAAAAAAAAAAAAAAAAW! 😉 Nu smäler man!
  Tänk, det lilla pyret får du se å gosa med varje dag 🙂 Så jätte FIN hon är..
  Mamma upp i dan med sin skönhet *ler*.. är det en liten smajlgrop man ser? 😉 Gulligullunge!! Kram S http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Vilken liten prinsessa!!Hannah, Du verkar ha en cool stil, vad har du för barnvagn??
  Ha en skön helg!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Har tänkt att köpa en Sovgunga som du visade i ett tidigare inlägg, ville bara höra vad du tycker om den. By the way…SÖÖÖÖT!!!!

  Svara
 • Hon är ju helt bedårande lilla Liv! 😀

  Svara
 • Sötnos:-)Ser alltid så nöjd och fridfull ut:-) Kram/Sussie

  Svara