Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:23 | maj 10, 2009

En vacker dag

Det var ett gäng halvdöda typer som mötte mig på gården när jag hämtade upp Peter. Konsumtionen av alkohol har nog varit hög. Syrran hade kanske passat in där med tanke på hennes inlägg igår :-). Trodde jag skulle få en spya i knäet av Peter. Jag minns inte hur det känns att vara bakis, än mindre full. Känner jag mig själv rätt så erfar jag att de tillstånden säkerligen kommer att upplevas igen, så jag ska inte sitta här och spela fin :-). Det dröjer dock och det får jag tacka min lillfis för.

Nu ska jag, svärmor, Liv och kanske Peter ge oss ut på byn. Solen skiner och det kommer bli en härlig dag. Det blev lite för ensamt igår.

Hej på en stund.

Kram kram.


5 kommentarer5 kommentarer om “En vacker dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hi hi…. Stackars Peter:-) Ha en bra dag. Kram

  Svara
 • Hoppas ni haft en helt underbar dag i dag allihop // Kram

  Svara
 • Odrucket är bäst, alltid fit för en biltur bakom ratten, vet vad man gör,mår så mycket bättre och smalare blev jag då vinflaskan fick stå kvar på hyllan istället för att bli köpt och konsumerad.Det är tre år sedan,blev helt enkelt less på den tråkiga sysslan.Må så väl kära Hannah även Du är värdefull 🙂

  Svara
 • Hoppas ni haft en bra o skönt dag nere i Skåne idag :D. Hörde just på Mix megapol att du ska vara morgongäst i veckan, vad roligt! :D.

  Svara
 • Hej! Så idag har du dragit runt med en bakfull Peter. Haha. Men jag hoppas att han haft tillräckligt kul, så det var värt en baksmälla. Tack för att du uppfyllde min önskan om att ta in Bingo som gästkrönikör. Han är ett original och så skön. Kram till dig Hannah. Jag är glad att du finns!!!

  Svara