Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:33 | maj 11, 2009

Hemma!

Äntligen hemma efter en lång bilresa. Jag tycker allid att det är tråkigt att lämna, men det är skönt när man väl kommer hem. Peter har kört nästan hela vägen. Jag har mest försökt att sova, men körde en halvtimme då Peter behövde jobba lite. Helt plötsligt började en lampa blinka på instrumentpanelen och det stod Drivers Alert! Dags för en paus. Och så var det en bild på en kaffekopp. Hightec. Tydligen körde jag så dåligt så bilen trodde chauffören höll på somna eller något :-). Så Peter tog över igen.

Körde fort och hämtade pojkarna. Ju närmare vi kom desto starkare blev min saknad. De var hemma hos dagmamma Helene och lekte och åt pannkakor. Vi åkte hem till syster och myste ett par timmar. Hon hade lagat en god kalops till oss. Pojkarna ska sova där inatt för vi måste ju gå upp klockan fem imorgon bitti och åka in till stan vid sex för att hinna till radion i tid. Det var inget som de ville, så vi kramades och körde de vanliga kvällsrutinerna där istället. När de somnat så for vi hem, så nu ska jag också sova. Några få timmar hinner jag med.

Har saknat mina älskade pojkar.

Har saknat mina älskade pojkar.

 

???? :-).

???? :-).

 

Peter bildar ett hjärta på sitt lilla hjärta.

Peter bildar ett hjärta på sitt lilla hjärta.

 

En i vanlig ordning sovande liten Liv.

En i vanlig ordning sovande liten Liv.

 

Tristan och Mio.

Tristan och Mio.

 

Lancelot och William låg och tittade på gamla Idol avsnitt md Johan Palm innan de somnade.

Lancelot och William låg och tittade på gamla Idol avsnitt med Johan Palm innan de somnade.

3visoffan
Vi snackade skit i soffan innan vi for hem.

Vi snackade skit i soffan innan vi for hem.

Har en hel del att ordna med imorgon. Först radio, sedan måste vi lämna tillbaka Volvon vi fått låna över helgen. Ska även ha möte med en ny bloggare till sidan, snart får du vet vem.

Glöm inte att det är sista anmälningsdagen till vår Tjejdags tävling nu den 15 maj. All info hittar du under TÄVLINGAR på första sidan, precis under texten Bloggfamiljen. Jag ser så mycket fram emot den dagen. Det kommer bli hur kul som helst. Det kan ju faktiskt vara du som vinner! Det verkar som att många tror att det är omöjligt att vinna så därför har du extra stor chans at vinna om du anmäler dig.

Snart ska vi ha vår grillfest här hemma. Håller på att planera för fullt. Hoppas bara att vår altan hinner bli färdig till dess, och att vi får vackert väder. Funderar även på att ha en jätte, jätte fest framöver, då du är bjuden. Skulle vara så kul om alla vi här inne i vår ”familj” kunde ses. Vet inte riktigt hur det ska gå till ännu, men det ska jag allt klura ut. Vi får abonnera en färja kanske, och ha ”Färjan Håkan” som blandar drinkar och underhåller oss :-).

God natt min vän. Hoppas att du mår bra och fått en fin början på veckan.

Stor kram.

 


26 kommentarer26 kommentarer om “Hemma!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Välkomna hem! Tjoho!

  Svara
 • va skönt att ni e hemma igen, hoppas ni har fått en härlig semester härnere i skåne. =) du och peter e så söta tillsammans, fin bild i soffan! kul att du ska va med på radio imorgon, lycka till!! Stor kram

  Svara
 • Vilken skön idé att vi alla skulle ses på en jättefest. Me like!! Lycka till imorgon på radion, Hannah! KRAM

  Svara
 • Hihi, jag kommer gärna 🙂 Kanske vore en bra anledning att ordna barnvakt till de sju kidzen…Ha det gott!!!!Helénakramar

  Svara
 • Jag ska erkänna att enda anledningen till att jag började läsa din blogg var för att följa din graviditet, allt annat struntade jag i att läsa till en början.

  Men ganska snabbt upptäckte jag att det fanns mycket mer att läsa, det är så kul att läsa din och din syster blogg då ni bjuder så otroligt mycket på er själva.

  Kramar till er båda

  Svara
 • God morgon! Såg och lyssnade på din intervju på the voice och har just lyssnat på Mix oxå :). Synd att intervjuerna var så korta! 🙁 men roligt o lyssna på det som hanns med. Älskar din sjal, ser verkligen fram emot när de kanske går att beställas här på sidan :D! Ha en fortsatt skön o bra dag*.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag följer din och Maggans blogg slaviskt haha, ni ingår i mina morgonritualer här på jobbet. Direkt efter morgonfikat och morgonpuffen så sätter jag mig skönt i kontors stolen och börjar läsa era bloggar.
  Jag försöker sprider era bloggar till vänner och kollegor så gott jag kan.

  NU TILL DEN STORA FRÅGAN!!!!

  Jag har som förfrågan, ett önskeinlägg av dig och Maggan.
  Ni får säkert mycket och många komplimanger för hur ni sminkar er och folk är nog nyfikna på hur ni lägger en make och vilka produkter ni använder.
  Så min fråga är om ni inte kan dedikera varsitt inlägg om hur ni lägger era make-uper och vad ni använder antingen med kort eller video??

  Jag skulle bli såååå otroligt glad om ni gjorde det och jag är helt säker på att fler än jag skulle uppskatta dessa inlägg 😀

  Ha en underbar dag med din familj.

  Kram
  ’Masallah’

  Svara
 • Hej!
  Hoppas att ni får en underbar dag idag.
  Åh lilla Liv är så söt man vill pussa och lukta på henne.
  Dina killar är så fina=)
  Ha de bra kramis Jessica

  Svara
 • Jag har försökt logga in här hur länge som helst nu men det har inte funkat, förens nu 😉
  Jag gillar verkligen din blogg och läser den varje dag, även Maggans såklart!
  Hela Bloggfamiljens sida är så fin.

  Ha en fin dag!

  Svara
 • Hej Hannah! Jag följer din blogg varje dag, den ger mig ofta ett gott skratt. Du skriver väldigt roligt & bra!och den ger inspiration till andra saker, T.ex klädesinköp m.m 🙂
  Du och din syster är verkligen två jättefina och starka kvinnor, som är väldigt bra förebilder för oss lite yngre kvinnor.. 😉 (jag är 24år) Ni är iaf mina förebilder och jag hoppas jag blir en lika bra mamma som ni är när det väl blir dags för smått, för mig o min sambo. All kärlek till er! Ha det gott. Kram Susanna i Örebro

  Svara
 • Hallojsan!

  Hoppas allt är bra med dig och gos liv. Ja, ja hoppas gubben mår bra också…..

  Hörde din intervju i morse, men har du tagit bort eller la du inte in inlägget som du skrev?

  Ha en fortsatt härlig dag!

  Kram från Nettisens
  http://nettisens.blogg.se

  Svara
 • Hej Hanna!

  Äntligen medlem!
  Jag följer din blogg slaviskt varje dag, har många vänner som bloggar men din kollar jag först! 🙂

  Tack för tipset om Neutrogenas ansiktsvatten, gjorde skillnad för min hud och jag ser fram emot fler skönhetstips för din hud ser helt fantastiskt fin ut! Kul att få ett tips som vi ”svenssons” har råd med! 🙂

  Ha en bra fortsatt bra dag!

  Svara
 • Härligt att se att ni haft det bra på Åsen!
  Jag o mina jobbarkompisar har skrattat så tårarna trillat när vi kämpat för att få till tävlingsbidraget! En del har dock haft lite problem med att bli medlemmar, de skickade ett mail idag så jag hoppas för allt i världen att det går att fixa till så vi inte missar detta.
  Nu är snart min lunchrast slut. Ha en toppendag, kram Lina

  Svara
 • Halloj och välkomna hem!
  Jag har mailat till fragahannah gmailen, läser du den ibland? Kram

  Svara
 • Hannah,

  Tack för en härlig blogg + bloggfamiljen idén för den väl väl din?

  Liv är gudomlig!!!

  En fråga: HUR MÅNGA MEDLEMMAR HAR NI NU PÅ BLOGGFAMILJEN?

  Må bäst Hannah och resten av din ljuva familj!!

  Svara
 • Tala till mig om kärleken och äktenskapet:

  ”Då kärleken kallar er, följ honom, fastän hans vägar är svåra och branta.

  Och när hans vingar omsluter er, överlämna er då till honom.

  Fastän svärdet som är dolt i vingarna kan såra er. Och när han talar till er, tro honom, Fastän hans röst kan lägga era drömmar i spillror,

  såsom nordanvinden ödelägger trädgården.

  För liksom kärleken kröner er, skall han också korsfästa er.

  Liksom han är till för er växt, så är han också för er tuktan

  Liksom han stiger upp till er högsta höjd och smeker era spädaste grenar, som skälver i solen,

  skall han nedstiga till era rötter och skaka dem där de klänger sig fast vid jorden.

  Älska varandra, men gör inte kärleken till en boja. Låt den hellre vara ett rörligt hav mellan era själars stränder.

  Fyll varandras bägare, men drick inte ur samma bägare. Ge varandra av ert bröd, men ät inte av samma stycke bröd.

  Sjung och dansa tillsammans och var glada, men låt var och en av er vara ensam, liksom strängarna på en luta är ensamma fastän de vibrerar av samma musik.

  Ge era hjärtan men inte varandras förvar, för endast Livets hand kan rymma era hjärtan. Stå vid varandras sida, dock inte alltför nära,

  för templets pelare står åtskilda, och eken och cypressen växer inte i varandras skugga”.

  om-tat-sat

  (Kahlil Gibran)
  Lite fint tycker jag…
  /Stor kram Malinapralina<3

  Svara
 • JAAAAAAAAAAAAAAAAAA! 🙂 Jag KOMMER lätt Hannah, om ni fixar fest… vi kan ha ”knytkalas” ??! på er tomt ? hihi..
  eller med eftertanke förstår jag om ni väljer en ”borta plats”.. kan bli MKT folk som anmäler sig, och kanske finns det wackosar här. Kram Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Vilken dag är det sista anmälningsdag för Tjej dags- tävlingen?

  I ditt inlägg står det den 15 maj och under fliken tävling 18 maj?

  Svara
 • Jag vill bara berätta att jag gillar verkligen din blogg!

  Jag tycker att ni verkar vara så himla mysiga, både du och din syster. Jag ska erkänna att jag hade nog lite förutfattade meningar som levde kvar från förr i tiden.. Men dom är helt bortblåsta. Jag gillar er skarpt!

  Kram från Sandra

  Svara
 • åå så underbart med hjärtat på lilla så söta liv…vilken lycka. jag önskar så innerligt att jag själv får känna lycka igen en vacker dag. fin dag till er! mini http://www.mamamini.blogg.se

  Svara
 • OOOOUuuuuppps, Det drar sig verkligen samman mot tävlingens slutdag Vi hade en minst sagt underbar tillställning här i helgen då vi skulle få till en ”bra” bild eller vad man nu ska kalla det….. våra barn och män och framför allt grannar hade det riktigt roligt på vår bekostnad. Vad gör man inte för sina nära och kära!! 🙂

  Svara
 • Masallah hade en bra önskan! Den som ni kan göra en filmsnutt om hur ni lägger er make up. Ni är ju så snygga 😉

  För övrigt lät den där festen som en JÄTTEKUL idé, skulle gärna träffa er och alla andra tjejer (och killar) som hänger här på bloggfamiljen.se! 😀

  KRAM och kärlek!

  Svara
 • Håller med dig, ”borta bra men hemma bäst” heter det ju:-)
  Ni är så himla fina hela familjen, o du ser alltid så pigg o fräsch ut:-)
  Vore sååå kul med en jättestor ”bloggfest”, då vi alla kunde ses:-)
  kram kram!

  Svara
 • Hej Hanna
  Vill börja med att säga att detta initiativ var å himla bra, jag har inte missat ett inlägg, hela du är så go, omtänksam och kärleksfull och verka ha ett hjärta av guld, dessutom har du berikats med tre underbart vackra barn och en mkt stilig man =)Sov så gott!! Massa kramar från Susanne

  Svara
 • Blir otroligt sugen på att skaffa bebis när jag ser alla bilder.. 🙂

  Svara
 • […] 12 maj 2009 kl 11:01 […]

  Svara