Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:37 | maj 12, 2009

Tidig morgon

Fy vad trött jag är idag. Klockan fem ringde väckarklockan. Efter att ha varit vaken två gånger under natten (matat Liv) och inte somnat förrän tolv, så blev det inte många timmars sömn. När man är stressad och trött vill ingenting som man själv vill. Varmvattnet strulade, så det fick bli en iskall snabbdusch, å andra sidan så piggnade jag i och för sig till av den. Liv ville äta precis när vi skulle fara och så var det även dags för en rejäl laddning bajs. Väl i bilen och på väg kommer jag på att jag glömt mobilen hemma. Knäppt hur handikappad man känner sig utan den där saken en hel dag!

Radiointervjuerna gick jätte bra. Först var jag på The Voice med bla Josefin Craaford. Ett kul och härligt gäng. Kände mig avslappnad med en gång så fort jag klev in i studion. Josefin och jag var med i samma tv-produktion för drygt ett och ett halvt år sedan. ”Ranking the stars” hette det och gick på femman. Det blev inge vidare succé program, men det var super kul att spel in. Vi var ett gäng tjejer, en salig blandning. Anna Book, Malin Berghagen, Annika Jankell, Sanna Bråding, Syrran och flera till, som skulle ranka varandra utifrån hur vi trodde karlar skulle ranka oss i olika avseenden. Låter konstigt, och det var det också, men som sagt galet kul att spela in. Det serverades champagne, och ingen av oss direkt spottade i glaset. Fem dagar höll vi på och tramsa, skratta och någon grät om vartannat :-).

Härliga morgongänget på The Voice

Härliga morgongänget på The Voice

 

När jag var klar hos The Voice gick jag över till nästa härliga gäng i studion mittemot. Adam, Cecilia och Hans Wiklund på Mix megapol. Även den intervjun gick bra och det skrattades mycket. Så kul att jag fick komma och gästa och prata om bla vår sida Bloggfamiljen och min tränings-dvd. Cecilia Blankens är Gry Forsells vikarie nu när hon är mammaledig. Cecilia var verkligen duktig och så snäll, även hon har ganska nyligen fått en liten dotter som är sex månader och heter Bonny. Saknade Anders Timell i morse, han var iväg utomlands :-(. Får vänta till Tjejdagen, då är det ju han som står för servicen under middagen.

 

Ett till underbart gäng!

Ett till underbart gäng!

 

Williams fröken ringde till Peter och sa att William hade ont i magen, så vi fick skynda oss igenom mötet med vår nya bloggare och fara hem till Sigtuna och hämta honom. Han får ont i magen så fort han äter och har haft det så hela helgen, stackaren. Måste boka läkartid om det inte går över. Kanske har han blivit laktoskänslig?

Nu kommer Peter och Mio hem och Liv gapar efter tutte, så hej på en stund.

Kramar.


10 kommentarer10 kommentarer om “Tidig morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken dag Hannah!! Din energi skulle man allt vilja låna lite av 🙂 …. dina upplevelser också för den delen 😉

  Ha en underbar kväll!

  Svara
 • Den nya bloggaren är LISA FABRE!!!

  Svara
 • Så där var det för min yngsta son. Fick ont /blev lös i magen när han åt. Efter 1½ års bråkande med 4 olika läkare visade det sig att han hade IBS (irritable bowel syndrome). Tydligen väldigt vanligt både bland vuxna och barn. Kanske kan vara värt att be dom kolla om ni ändå ska till läkare? Hoppas att han mår bättre. /Maria

  Svara
 • Hej hej! Imorse när jag startade bilen och därmed med även radion så hördes din och din systers ”you got” låt. Min dotter 16 månader rockade loss! Bankade med händerna i stolen och headbangade med huvudet, rikigt kul att se! Tidigare har hon gjort det till Alcazar, tydligen diggar hon Graafsisters också 🙂

  Svara
 • Måste vara säga att du var jättefin idag när du var hos The Voice! Tycker även din sida i klick är göörbra, man skrattar oftast o blir så glad när man kommer till din sida. 🙂 Keep up the good work! Kan vara laktosintolerans/mjölkallergi eller kanske gluten? Prova att byta ut mjölkprodukterna till laktosfria, det var så jag själv upptäckte att jag var laktosintolerant.
  Kram på dig Hannah! /Tess

  Svara
 • Tack Hanna för att du delar med dig av dig och ditt liv i bloggen! Jag blir alltid på gott humör när jag går in och läser. Den känns trygg och hemtrevlig som ett gammalt favoritplagg man har kvar. Riktigt bra initiativ det här med Bloggfamiljen!! Kram!

  Svara
 • Snälla säg att det är Lisa Fabre som är den nya bloggerskan?! Hon är bäst!!

  http://lamamanbxl.blogspot.com

  Svara
 • Det är LISA FABRE

  Svara
 • Hej, härlig blogg vill jag lova! 🙂 Det där med Williams mage, kolla med läkaren. Kan vara cysta i magen, det har jag haft. Jag gick i mellanstadiet, och mådde oftast dåligt efter lunchen, hade ont i huvudet och ont i magen, och så gick jag hem och spydde och la mig sedan och sov, och vaknade och mådde bra. Vi gick till husläkaren som inte såg något, när vi sedan kom till sjukhuset så såg det ut som när jag låg ner som att jag hade svalt en handboll, då kom de på att det var en cysta jag hade i magen, som tryckte undan magsäcken. Så jag råder er att kolla upp det, ingen mår bättre än William av att ni kollar upp det. 🙂

  Ha en bra dag! / Camilla

  Svara
 • Ranking the Stars .. va galet kul Hannah. =) Har du sett parodin som ”Fredag hela veckan” gjorde på det på programmet? Ha ha Jag skrattade så jag tjöt!

  Svara