Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:18 | maj 13, 2009

Regina Lund

Solstrålar,

 Hoppas ni har det fint. Jag har på begäran och för er skull lagt upp låtarna DARE, HOPE och GO WHERE THE LOVE IS  på http://www.myspace.com/reginalund

Så nu har ni dom där ihop med COURAGE, PEOPLE LIKE ME och BARTENDER. Videon finns där också , den jag skrivit om i en tidigare krönika och som några av er inte kunde finna, men nu finns den alltså länkad där.

Denna vecka arbetar jag i London och kommer rapportera därifrån nästa vecka. 29 maj 2009 släpps Poesi 2009 där jag medverkar som poet och fotograf på förlaget King Ink http://www.kingink.se. Men vi ses på torsdag i tv 4 från Japan. Se om jag får vara kvar i Japan ett tag till…

2jap

2jap1

2jap3

2jap4

Nu tillbaka till Sverige.

1tin2

Detta är Ashok, han har affären Happy Ganesha på Odenplan i Stockholm. Ashok är Indier boendes i Sverige och han spår, gör healing och säljer små vackra ting i sin affär. Jag tycker så mycket om honom. Han är en klok och kul själ.

Tidlös genom alla tider. Gå dit och finn lite glädje medans han är kvar här på jorden. Be honom spå dig. Det är kul. Det finns mycket humor och kunskap i hans lilla , stora värld.

Humor är så viktig. Livs viktig tycker jag. Skrattet är en underbar väg till alltings essens. Humor som healing är enormt effektivt i rätt ögonblick.

När du är mottaglig.

Generös humor.

Googla Echart Tolle och hör honom live på youtube; han är fantastiskt rolig, klok och underhållande inte bara i sina böcker utan även live. Hör honom skratta. Hans skratt är underbart minimalistiskt i kontrast till dom stora kloka orden ur hans mun. Eckhart kräver att ni har lite tålamod.

Med det har ni ju.

Efter alla gratis meditationer i Orins meditation room  på http://www.orindaben.com. Det finns healers med lite högre tempo också för dom som gillar det; Eddie Izzard till exempel. Snabb och genial. Alla tempon som gör dig lycklig är bra. Vill du ha en snabb en så kolla in Eddie Izzard. Googla honom, se honom på youtube, på dvd och se honom live. Om ni inte redan gjort det. Se honom igen. ”Death by tray” , lego versionen på youtube, är enormt underhållande för oss Star Wars fans. ”Do you have a flag” är en annan klassiker, även den i lego, men se honom live också.

Allt han gör är värt att lyssna på, han är brilliant. Även när han inte är brilliant är han brilliant. Liksom Eckhart Tolle är Eddie Izzard ett stort generöst geni.

En stor själ.

 En stor själ är Joakim Thåström. Lyssna på hans vackra musik. Han är brilliant och genial. För alltid.

Tintin Anderzon är en annan stor själ. Med massa humor. Och godhet. Hon är min veckas glädje spridare; Här en bild på Tintin på Harvest på Bondegatan i Sthlm , en skön restaurang där hon jobbar ibland:

1tin

Hon är en person som alltid sprider kärlek och försoning omkring sig och hon delar med sig av kunskap och erfarenhet och visdom till sina vänner. Tänk vilken tur jag har att ha så fina vänner. Det är ett av livets största gåvor.

Vännerna.

Jag önskar er alla goda vänner och mycket kärlek!

Tills vi ses igen 

Regina


1 kommentarerEn kommentar om “Regina Lund”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Härligt skrivet..Tekniken kan ingen råda över ibland då den lever sitt eget liv 🙂

    Svara