Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:26 | maj 13, 2009

Trötter

God kväll. Hoppas du mår bra. Jag har haft en bra dag. Det var hel lugnt med pojkarna här hemma. Ibland har dom en förmåga att bli galna i grupp, men idag lekte pojkarna lugna lekar utan galna skrik, vilket var bra för mitt trötta psyke :-).

Två glada och blonda kusiner.

Två glada och blonda kusiner.

William, Mio, Tristan och Liv.

William, Mio, Tristan och Liv.

Jag har ett gäng med super barnvakter. Pojkarna vill vara med Liv hela tiden. Nu för tiden bråkas det om vem som ska få hålla henne, och sura miner för den ene minsann höll henne 2 minuter längre :-). Kunde laga mat i lugn och ro, utan att ha en liten krabat hängande över axeln.

I morgon bitti ska jag till Aftonbladet och plåta nya bilder till min sida. Rotade runt i garderoben för att hitta något jag kan ha på mig då. Tror att jag ska ha något av detta. Det ska ju vara lite somrigt. Hittade denna kjol och klänning på Kapp Ahl för några veckor sedan. De har en ny kollektion som heter Vintage. Vackra, lite romantiska plagg till bra priser. Bara ett litet tips.  

 

Blommig kjol i två lager. Snyggt att ha både till boots eller små sandaler.

Blommig kjol i två lager. Snygg att ha både till boots eller små sandaler.

Skir klänning med underklänning och spets detaljer.

Skir klänning med underklänning och spets detaljer.

 

Nu ska jag passa på att sova några timmar tills det är dags för Liv att äta. Är så trött, men först ska jag klippa ut frågor jag fått som jag ska ta tag i och svara på i morgon.

God natt min vän.

Stor kram och kärlek.


10 kommentarer10 kommentarer om “Trötter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God natt trötter! Fina kläder, hoppas att bilderna blir fina.

  http://lamamanbxl.blogspot.com

  Svara
 • Va fina kläder, älskar romantiskt! =) du jag har en liten fråga, vad hette nu han eller företaget igen som designade ert hus? det är helt underbart…=D Massa kramar!

  Svara
 • God Natt på dig kära Hannah. Snygga kläder… jag köpte själv kjolen på Kappahl förra veckan, tyckte själv att den var så ljuvligt romantiskt. Må så gott du underbart vänliga medmänniska // Kram

  Svara
 • MYCKET snyggt

  Svara
 • Måste bara säga.. Va lika de är sina pappor killarna. =)

  Svara
 • Hej Hannah, vilken fin klänning, nu är jag såld måste ut och köpa en 🙂 Så fin William blev i håret. Kram

  Svara
 • Blir så glad av att läsa dina inlägg Hannah!
  Stor kram

  Svara
 • Wow, vilka fina kläder! Både kjolen och klänningen! Måste in och kika på Kappahl.
  Sä söt William blev i håret, en riktig lintott 🙂

  Kram Malin

  Svara
 • Jag är helt ny läsare till din blogg så jag måste börja med att lite sent säga att Liv är ett fantastiskt sött namn! :)Jag har varit ganska less på bloggar ett tag men nu när jag hittat hit så finns det hopp igen.. 🙂

  Kram Lova
  http://lovavilda.blogspot.com/

  Svara
 • Du blev som vanligt kanonfin i håret, funderar också att gå till Bobbys salong och slinga mitt hår då där jag brukar gå i Stinsen inte är dom bästa (har bränt sönder mitt hår 2ggr) japp gav dom chans på chans men snart har jag inget hår kvar. Så Bobbys i Vällingby lockar mig nu….

  Kanonfina kläder som passar härliga sommar kvällar/dagar.

  Kram från Nettisens
  http://nettisens.blogg.se

  Svara