Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:21 | maj 13, 2009

Två blondiner

Hej igen. Nu sitter jag, William och Liv och väntar på Peter i bilen. Så jag passar på att skriva lite till dig. William har ju fortfarande en låsning på Johan Palm. Han klär sig likadant, vill ha långt hår och tycker att han är coolast i världen. Han fick dessutom träffa honom i helgen när han var hos sin pappa. Nu är det så att han har drömt om att få färga sitt hår lite ljusare, som just J.P. Lance hans kusin har fått blondera sig, så idag när jag fixade mig hos Bobby, så var han snäll och slingade Williams hår när jag satt med min färg. Lyckan var total, och han blev jätte fin. Tjat hjälper ibland. Liv bara sov och sov så hon fick ligga i sin bilstol i personalrummet, istället för att följa med Peter som var tvungen att flänga runt halva stan i bilen. Jag slapp vara ifrån henne :-).

williamfarg

Två blondiner. För fråga om färg, fråga Bobby på Bobbys blogg, http://blogg.bobbysharstudio.se/

Två blondiner. För fråga om färg, fråga Bobby på Bobbys blogg, http://blogg.bobbysharstudio.se/

Lilla bebis Liv sov som en liten gris. Hon hade ett gäng beundrare som önskade att hon skulle vakna.

Lilla bebis Liv sov som en liten gris. Hon hade ett gäng beundrare som önskade att hon skulle vakna.

Idag ska vi vara barnvakt till syrrans barn för hon jobbar. Lance och Peter ska på amerikansk fotbollsträning så jag får vara lekmamma hemma med resten av illbattingarna. Puh!

Var bara tvungen att ta en bild på den här söta hunden med hjälm och glasögon som åkte bakom oss.

Var bara tvungen att ta en bild på den här söta hunden med hjälm och glasögon som åkte bakom oss.

Vi hörs senare.

All kärlek.

 

 


14 kommentarer14 kommentarer om “Två blondiner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken underbar bild på husse och hund 🙂

  Tack för en varm och fin blogg Hannah!

  Svara
 • Vilken smart bilbarnstol! Perfekt till mitt lilla hjärta, då han har föräldrar som far och flänger 🙂 jättenyfiken på den!
  Tack för en jättefin blogg och att ni delar med er av ert liv! massa kramar!

  Svara
 • Blev nyfiken på barnstolen som barnet kan ligga i. Vad heter den?

  Svara
 • Britax har en bilbarnstol som ser ut som en ligginsats. ”Britax baby safe sleeper” heter den. Verkar kanon!!

  Svara
 • hej =)
  Din lilla Liv verkar sova hela tiden :p en lugn liten bebis. William blev jätte fin i ljusare hår, det får du hälsa honom 🙂

  tack för den härligaste bloggen , kram.

  Svara
 • Hej Hannah.

  Tack så mycket för en fin blogg med varma inlägg.

  Jag tänkte fråga dig en sak, något jag kanske skulle fråga Bobby om istället , men tror nog du kan svara på detta.

  Det är så att jag är i vecka 32 och funderar på att färga håret innan bebisen kommer, då jag hört att man tappar mycket hår under amningen och så vidare.

  Jag är brunhårig men vill gärna bli ljushårig. Men jag har hört att det är en ”lång process” som består av att man måste slinga håret ljus i omgångar. Eftersom jag läst att du färgat/slingat ditt hår så tänkte jag att du kanske kunde svara på följande frågor:

  1) Slingade du håret en gång eller fler gånger?
  2) De pratar om att håret kan bli missfärgat om man färgar det under graviditet, är det något du har erfarenhet av?
  3) Tror du att det är farligt att slinga håret under graviditet?
  4) Har ditt hår blivit mycket slitet sen du färgade det?
  5) Gällande din hårförlängning, funkar det bra nu när du ammar och tappar mer hår, sitter fölängingen i och sliter det mycket på håret?

  Hoppas du har tid att svara på frågorna, kanske någon av dem.

  Hälsningar Angelica

  Svara
 • Hej!
  Härligt att pausa en stund hos frissan!Vad jättefin du blev med slingor William,så tuff!Åh så go bild på lilla Liv med sov sover så gott,så söt!vad de små liven ändrar sig bara på några veckor!
  Ha en bra kväll!Eran ide med bloggfamiljen är kanon, vå roliga och bra inlägg mm!

  varm kram Helena

  Svara
 • Lika härlig blogg som vanligt 🙂

  Svara
 • Har följt din blogg ett bra tag nu och gillar verkligen det du skriver, kan känna igen mig, blir glad och känner med dig och din familj.
  Idag kände jag dock att jag inte kunde känna igen mig. Jag skulle ialla fall inte blondera min sons hår, nu vet jag inte vad han har för produkt i håret men är det inte synd att fresta på håret så tidigt och ska man inte uppmuntra barnen till att vara nöjda med hur de ser ut naturligt. Jag kan visst tycka att det blev snyggt…men något säger mig att det känns fel…
  Du verkar så förnuftig annars tycker jag men du får självklart göra som du vill och tycker, ville bara framföra vad jag tycker.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag måste faktiskt instämma med ”GemlaLinda” helt o hållet. Jag tänkte exakt samma sak när jag läste ditt inlägg. Jag fick faktiskt nästan en chock när jag såg honom blond. Det verkar inte vara ”du”. Jag påstår inte att du skulle vara en sämre mamma för det men att som föregående kommentator så känns det lite väl ungt att färga håret. Dessutom så e William så mörk att det ser onaturligt ut. Hade han vatt 15 år -OK men han e ju faktiskt inte så gammal. Jag förstår att han vill vara som Johan Palm men man får ändå sätta en viss gräns.

  Annars… du e lika underbar som alltid Hannah och jag älskar din blogg och din humor =)

  All kärlek till dig.

  E

  Svara
 • Hej Hannah, Måste bara säga att William har bra smak. Johan Palm är bäst. =) Och till de som har synpunkter om blonderingen… Bobby vet säkert vad han gör så det finns ingen anledning till oro kring Willians hår.=)

  Svara
 • Visst är det underbart att få koppla av en stund hos frissan, måste säga att tvätta håret är bland det skönaste som finns *ler* Vilket underbart kort på vovven, själv har jag en stor hund skulle nog bli lite tokigt å ha henne där framme =) Ha en underbar dag.
  Kram Susanne

  Svara
 • […] 13 maj 2009 kl 18:39 […]

  Svara
 • Tack för din härliga blogg..din vita snygga blus du har på dig till röda byxorn ..var är den köpt?och ditt snygga vita t-shirt som du har på dig hos frisören bobby..hoppas på ett snabbt svar/kram

  Svara