Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:18 | maj 14, 2009

Fotodag

Nu har det plåtats nya bilder för Aftonbladets Klick!. Det är alltid kul att komma upp på redaktionen.

Strike a pose.

Strike a pose.

 

Tog några bilder med den här klänningen, som jag visade igår.

Tog några bilder med den här klänningen, som jag visade igår.

 

Duktiga fotografen Maria och jag.

Duktiga fotografen Maria och jag.

Efter det for vi till BVC och vägde och mätte lilla Liv. Hon har gått upp till fyra kilo och vuxit två och en halv cm på längden:-).

Vi ska ju ha en fest nästa helg, och vi hoppas på fint väder så vi kan vara utomhus. Problemet är bara att i inte har några utemöbler. Så nu ska vi fara och titta på det.

Kram kram.


13 kommentarer13 kommentarer om “Fotodag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud vad du är vacker, Hannah!

  Svara
 • Håller med, så fin du e!

  Svara
 • Hur kan det vara möjligt att vara så über snygg när man är precis nyförlöst….? Orättvist! Du strålar verkligen…
  Storkram Malinapralina<3

  Svara
 • Hej Hanna, va snygg du blev i håret! Jag har några frågor till dig. Jag har också extentions och undrar om du slingar/färgar även det när du fixar ditt hår? Undrar också vilken typ av fästning du har, silikon, tejp?
  Tack för en bra blogg! /Tilda

  Svara
 • Hej! Oj vad många uppdateringar på senaste. Tråkigt när man har så mycket att göra på jobbet att man inte hinner kika in och läsa ens litegrand. Vilka fina bilder, kommer de att finnas på aftonbladet.se sedan? Angående utemöbler så är jag helt såld på Grythyttans klassiska utemöbler, stolarna är helt underbara att ”gunga” i och det är fantastiskt bra kvalité! Hoppas att ni hittar vad ni tänkt er. KRAM

  Svara
 • Jätte fina bilder Hannah. /Linnie

  Svara
 • fina fina mamma där! kram mini http://www.mamamini.blogg.se

  Svara
 • Du är så vacker Hannah! 🙂

  Svara
 • Hej, Hannah!
  Jag undrar lite över din fina hårfärg!. Du har ju varit mörkhårig(det är jag nu), hur går din frisör:Bobby tillväga, när han sen färgar det ljust igen utan att det blir gul-orange?
  Med vänliga hälsningar Anna Svensson i Blekinge/Mjällby- Sölvesborg.

  Svara
 • Anna här igen……
  Jag glömde att TACKA DIG, för en underbart trevlig blogg. Jag beundrar verkligen dig för ditt angagemang(vet ej om jag stavat rätt?),när det gäller din fina familj och ditt arbete. Själv är jag en mycket lycklig 4-barnsmamma, och lever med min underbare man Micke i en stor prästgård i Mjällby.Jag vet hur tidskrävande det kan vara, men visst är det det bästa som finns? Ha det gott min vän,Anna Svensson 🙂

  Svara
 • Du är så vacker Hannah så det är helt otroligt.
  Många kramar till dig för en underbar blogg.

  Svara
 • Vilka fina kläder! Måste nog också förbi och kika på deras Vintage-serie 🙂 och du är lika slående vacker som vanligt. Är inte alls avis! 😉

  Svara
 • […] 14 maj 2009 kl 17:56 […]

  Svara