Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:40 | maj 15, 2009

Pizzafrosseri

Tusen tack för alla bra tips ang utemöbler!! Jag har redan ringt och kollat med flera av företagen om dom har möblerna inne och leveranstid. Ska ta söndagen till att fara runt och kika. Måste passa på att även tacka för alla dagliga varma och uppmuntrande ord. Du ska veta att det gör mig så oerhört glad, rörd och lite generad :-).

Hittade den här på nätet. vill ha den, men den kostar en fatasiljon så det är bara att drömma vidare om att få sova i en sådan ute på altanen.

Hittade den här på nätet. Tänk att få sova i en sådan ute på altanen.

Träffade syrran hos världens bästa dagmamma. Vi hämtade våra små killar samtidigt idag. Hon var inte på toppen humör så vi bestämde att hon och barnen skulle följa med oss hem en stund. Jag var för lat för att göra storkok så jag köpte hem massor av pizzor till oss. Jag är en sådan där ”tråkig” mamma som inte låter pojkarna äta sockrade flingor till vardags och bara godis på lördagar, massor av grönsaker ska det ätas istället (vilket dom faktiskt gillar). Klart att jag ibland kan göra undantag, men jag är rätt sträng med detta, så när det serveras pizza, hamburgare, pannkakor mm så är dom mycket glada :-). Syrran brukade skojreta mig för att var en riktig trädkramarmorsa, för när William var liten så fick han kalla makaroner och flingor istället för godis, men han älskade det å andra sidan :-). Barnen lekte och stojade och vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi kom fram till att dejten med henne som jag lottade ut skall äga rum kanske till nästa vecka/helg. Hoppas att Anders kan då :-). Tror bestämt att hon är lite nervös på ett flickigt sätt, hi hi.

Så här ser det ut när Graafarna frossar pizza.

Så här ser det ut när Graafarna frossar pizza.

pojkarpizza
En väldigt mätt och lite gladare Maggan.

En väldigt mätt och lite gladare Maggan.

Både Maggan och Peter har varit på mig om att jag ser deppig och ledsen ut, men jag är jätte glad. Se.

Både Maggan och Peter har varit på mig om att jag ser deppig och ledsen ut, men jag är jätte glad. Se.

Peter oljade in vår halvfärdiga altan medan vi hade tjejsnack.

Peter oljade in vår halvfärdiga altan medan vi hade tjejsnack.

Jag bad killarna kolla Liv medans jag hängde tvätt. William ropade att hon bajsade, och jag svarade att jag skulle komma och byta så snart jag var klar. När jag kom var dom i full färd med att själva byta på henne. Det var bajs lite här och var och dom tyckte att jag skulle ta över. Blev så rörd av deras försök, så gulligt. Lite senare satt Mio och förklarade sin kärlek för Liv. ”Jag älskar dig så mycket och jag kan inte sluta klappa på dig för att du är så söt” sedan avslutade han med att be ”Gud som haver barnen kär” för henne!

En av Livs kärleksfulla storebröder.

En av Livs kärleksfulla storebröder.

Lite fler frågor och svar:

jlo skriver:

15 maj 2009 kl 11:34  (Redigera)

Hej Hannah!
Vill börja med att tacka för en underbar blogg, och det märks ju att vi är många som tycker att du och din syster förgyller vår annars lite väl vardagliga tillvaro(:-
Jag har också haft oturen att drabbas av mörka pigmentfläckar när jag var gravid med min dotter för fem år sen. Fick både på överläppen och i pannan, skitläckert…
Precis som du berättat blir det än värre i solen, men det räcker ju med att jag vistas ute under vår/sommar så blaffar de upp sig. Till min fråga, har du ett bra tips på hur jag kan få bort de, alt. ngn bra creme som skyddar osv.? Hur gör du? På dig syns ju ingenting…
Återigen STORT tack för att jag får kika in i din värld, tycker mycket om dig, du verkar vara en genuint fin människa!
Kram från Johanna.

Svar: Hej Gerard nr 2. Usch, jag lider ned dig. Jag har inte tittat på solen sedan förra sommaren, så fort jag är i solen förvandlas jag till en man. Jag brukar ha spf 50 på överläppen och pannan, men det hjälper knappt. Jag undviker helt enkelt att utsätta ansiktet för så mycket sol. Jag har kollat upp att man kan bleka med hjälp av laser, och det finns tydligen krämer som bleker. Har inte provat något av det, och vågar inte greja med sådant i ansiktet. Vi får helt enkelt dras med att se ut som karlar några månader om året och hoppas på att det försvinner, vilket det säkert kan göra. Vissa somrar har jag inte alls lika mycket mustasch. Tror det är väldigt hormonpåverkat, som vid graviditet etc. Som pricken över i:et har jag även fått en hormon-raggarsträng, visserligen inte av hår utan pigment. Funderar på att lägga ned Bloggfamiljen och bli lastbilschaufför. Stora kramar.

Janean skriver: 
15 maj 2009 kl 15:52  (Redigera)
Hejsan Hannah! Jag undrar när man får veta vem som vunnit Sendly tävlingen?? Grattis till flickan! Och ni har en underbar hemsida, men fantastiska bloggar. Läser era bloggar varje dag! Va rädd om er! Kram


Svar: Vad kul att du gillar sidan, tack så mycket! Ikväll får du reda på vinnarna för idag, men även förra veckans. Så kom in på första sidan lite senare, det kan ju vara du :-). Kram kram.


Önskar dig en trevlig helg.

Kramar i massor.


13 kommentarer13 kommentarer om “Pizzafrosseri”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är så härligt att läsa om dig och din syrra. Själv bor jag långt ifrån min syster och vi träffas inte så ofta men oj vad jag saknar henne. Önskar att jag kunde umgås med henne på samma sätt som ni gör. Ta hand om hennes barn och hon kan ta hand om mina.
  Ta hand om er och tack för att ni delar med er så mycket av er själva!
  kram

  Svara
 • Först vill jag tacka för att du tog dig tid och svarade på min fråga om ditt hår.Nu har jag också bestämt mig för att förlänga håret 🙂 Sen måste jag säga;Åh,va söt Mio är!! jag blir så rörd av att läsa hur du beskriver att han älskar henne 😀 helt underbart! Tycker inte alls du ser ledsen ut,,,tycker du ser fantastisk ut! Ha en bra kväll/ natt…

  Svara
 • Hej Hannah! 🙂 Mailade dig till ”frågahannah”-mail-adressen för nån vecka sen ang. tränings dvd:n..men du kanske inte är därinne och läser så ofta??

  Du ser väl inte lässen ut! Tycker du är jättesöt och ser alltid glad ut..fast det är ju på bilderna, man går ju inte runt och ler hela dagarna. 🙂 Inte jag i alla fall!
  Haha, kalla makaroner som godis..det ska jag pröva på min dotter..nä tror inte hon uppskattar det vid sju års ålder. 🙂 Kramis Malin ps:min sambo berömde altanen..han är i byggbranscen och kan sånt.. 🙂

  Svara
 • Hej!! Jag kan trösta dig Hannah och ni andra som har pigment förändringar. Fick också på överläppen, pannan, och över hela hakan så att det såg ut som jag hade skägg också:-)) I år kan jag sola ansiktet, jippiii det har försvunnet:-) Sonen är nu 14-År så det tog lång tid, men bättre sent än aldrig:-)

  Svara
 • Vilket kort du fångat på Mio och Liv 🙂 Den där lyxsängen till altanen ser maffig å najs ut, den hade nog hela er familj fått plats att gunga i *ler*.. Man ska aldrig sluta drömma 😉
  Härligt att ni peppar varandra, du å systra din! Tycker inte alls att du ser nere ut.. lyser om dig på varje litet kort vi får se 😉 Men Peter å Maggan känner dig och kan säkert se insidan oxå! Glöm aldrig att du är UNIK.. och att du skriver otroligt BRA! Kramar i lass om dig /S http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tänkte bara tipsa om att Ilva har superfina utemöbler i den stilen (som jag tror att du letar efter). Spec. en sån härlig ”loungefåtölj” som du visade bild på, vet jag att dom har en liknande variant på. Tack för en supermysig sida, kramar!!

  Svara
 • haha du e så rolig! ”jag funderar på att lägga ner bloggfamiljen och börja som lastbilschaffis!” haha. Att du vågar erkänna sånt och lägger upp bilder, det visar verkligen på hur bra självförtroende du har.! =) ja du e verkligen härlig, kramar

  Svara
 • Hey, underbar pizzafrossa, det inspirerar för morgondagens middag men det lutar mer åt macaroni and cheese som barnen pratat om under veckan. 🙂

  Tycker du har en underbar blogg och ett jättefint community som är inspirerande och trevligt.

  Sköt om er och ha en underbar helg!

  Många hälsningar,
  EmmaW
  http://shutterm.wordpress.com

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tycker inte alls att du ser olycklig ut, du verkar vara en cool mama. Själv åkte jag på världens babyblues 5 dar efter Alices födelse, då kan vi snacka olycklig… Läste att du fått en hormonrand på magen, det fick jag med – över HELA (alltså från där magen stod som högst, ner till pubesbenet) men nu efter fyra månader syns den knappt. Hade du inte nån rand med pojkarna? Intressant det där med om man får rand när man bär på flicka eller pojke, skrönorna säger ofta emot varandra…

  Sen har jag ett allmänt tips ang utseendet på Bloggfamiljen.se. Själva ”looken” är jättesnygg, men jag saknar en ikon på startsidan för att logga in. Nu är det krångligt att leta sig fram. Sen skulle jag vilja att man när man är inloggad kan nå ”min sida” (där man kommer till wordpress och kan ändra i sin profil) uppe bland de övriga flikarna. Nu ligger funktionen under ”Forum” vilket inte är helt logiskt… Förstår att det inte är du som fixar med allt detta 🙂 men du kanske kan vidarebefodra önskemålen? I övrigt är det en toppensida! Kanske skulle man kunna pinga sin egen blogg här) Har själv en mamma-blogg om småbarnslivet och skulle gärna synas.

  Oj, lång kommentar – sorry!
  Kram och god natt!

  http://livingnextdoortoalice.blogg.se

  Svara
 • Hej! Åh vilken fin säng du hade bild på!!! Jag förstår att du skulle vilja ha den. Hade jag haft en altan och liiite extra pengar på kontot hade det varit en riktigt drömsäng. Vad härligt det måste kännas att dina söner har så otroligt mycket kärlek till Liv. Ni verkar så fina allihopa.
  Håller med Alicesmamma om att det borde finnas en ikon för inloggning på startsidan. Annars är jag som sagt superglad för att ni startat Bloggfamiljen. Good Job! Kram och Sov gott!

  Svara
 • Godmorgon!
  Har varit vaken sedan halv 5 då killarna i huset skulle iväg på en mässa i stockholm idag, lång resa! Vår dotter vaknade givetvis och det blev frukost en aning för tidigt.
  Såg den coola sängen att ha på altan. Den vore väl gott att ligga i, Min sambos syster var på Teneriffa nyligen o då hade de tagit foton på dem när de låg i sådana där o jäste, härligt!
  Hur kan du alltid vara så fin i håret? Använder du plattång eller något annat som gör dina lockar så böljande?
  Hälsa dina kära!
  Kram /Lina

  Svara
 • Godmorgon!
  Så underbart det måste varit att se pojkarna försöka sig på ett blöjbyte alldeles själva, söta! Och Mios kärleksförklaring, bilden talar ju för sig själv 😀
  Visst är det en näst intill obeskrivlig känsla att se hur mycket ens barn älskar varandra – min 3,5-åriga tjej och 7-månaders kille avgudar varandra och det lyser om dem båda när de ser varandra! Värme!
  Kram och tack för en bra blogg,
  Patricia http://blogg.trish.se

  Svara
 • Ni är så otroligt fina allihopa! 🙂
  Blir alltid så glad och peppad av att läsa din blogg!

  Har varit nedstämd ett tag nu, min älskade pojkvän sedan 1 år tillbaka har svikit mig (inte varit otrogen med en annan sak som hänt) som får mig att må otroligt dåligt. Känner att jag nu har svårt att lita på honom och vet inte hur jag ska gå vidare. Älskar honom över allt annat och har bestämt mig för att ge honom en chans, men sviker han mig igen måste jag göra slut 🙁 Har tidigare haft förhållande i 6 år där jag ständigt blev sviken och jag klarar inte av sådant igen! Vill bara vara lycklig! Det känns som att alla andra har det så otroligt bra jämt och ständigt, jag trodde att jag också hade det bra i mitt förhållande och ändå svek han mitt förtroende 🙁 Vet inte hur jag ska reagera egentligen. En del tycker inte att det han gjort är så farlig då de anser att ”alla killar gör sånt”. Men jag har alltid talat om för min kille att jag hatar ”sånt” och han har sagt att han inte gör ”sådant” och att han aldrig skulle göra det. Och ändå har han gjort det, och dessutom ljugit om det! Så jag blir så otroligt ledsen! Usch… 🙁

  Ja. Livet är inte alltid lätt…

  Iallafall. Ni är otroligt fina. Jag är så avundsjuk på er 🙂 Vill också ha ett sånt perfekt förhållande som ni verkar ha!

  Från det ena till det andra..
  Jag undrar lite över vad du använder för produkter för att tvätta bort make-up? 🙂
  Och även om du använder någon bra handkräm du kan tipsa om, mina händer är alltid så torra.

  Ha en underbar lördag! Kram kram
  /Caroline

  Svara