Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:54 | maj 15, 2009

Sovmorgon

God morgon fina. Hoppas att du mår bra. Den här morgonen är en skön morgon. Hela veckan har jag haft tidiga möten eller jobb så jag har inte kunnat ligga kvar i sängen med Liv och slappa, men nu har jag absolut ingenting planerat. När pojkarna var klara och på väg till skolan och dagmamman, så gjorde jag en god frukost på sängen till mig själv och ligger nu under täcket och ska dricka te och sedan sova en stund.

Imorgon ska vi åka på utflykt till Eskilstuna Zoo (Mirakel, du hade rätt , Eskilstuna ska det vara:-)). Hela Graafklanen ska fara dit :-). Syrran hade fått en inbjudan dit för oss alla. Det ska bli mysigt att ha en heldag tillsammans med alla barnen och göra något annat än att bara vara hemma.

Måste också dra vidare på utemöblerjakt i helgen. Hittade ingenting igår, eller Peter gjorde inte det. Jag, Mio och Liv somnade i bilen på väg till butiken och låg och sov ända till vi kom hem :-). Det kostar ju skjortan med utemöbler. Vi vill ha sådana där i ”plastrotting”, svarta med vita dynor. Som det ser ut nu får det nog bli en spartansk fest, med mat serverad på kuddar och filtar, men det kan ju bli bra det med, eller hur!? Det verkar vara lång leverans på allt, och som sagt snordyrt. Så vi kör på bohemtemat, det passar mig bra.

Hej på en stund, och tänk på att ett extra leende kan göra någons dag.

All kärlek.

 

 

 

 

 


23 kommentarer23 kommentarer om “Sovmorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Halloj Hannah!!
  Menar du inte zoo.t i Eskilstuna,I västerås kan jag inte komma på något zoo me än Vallby friluftsmuseeum å där finns det väl några får…Kram

  Svara
 • Hej Hannah,
  Tack för ditt svar,jag blev glad av det 🙂
  Ha en underbar dag med hela Graafklanen i morgon.
  All kärlek till dig med det är så fint skrivit av dig.
  <3 ligakramar Catarina

  P:S Krama om din Peter och säg jag är så glad att jag har dig, för ni verkar ha en sån fin underbar kärlek mellan varandra och han verkar vara en GULDKILLE D:S

  Svara
 • Hej Hannah!

  Har följt din o din systers bloggar i smyg i över en månad och tycker ni är helt fantastiska! Önskar jag vore lika goda, humoristiska, harmoniska och snygga som er:)

  Ang utemöbler: sådana möbler ni letar efter vet jag är ganska dyra men det finns en utemöbelbutik i Åkersberga (en av Sveriges största) som heter Olsons möbler (www.olsonsab.se) och de har i samarbete med några andra möbelaffärer i Sverige gått samman och producerat egna sådana – vilket innebär mycket billigare än de brukar vara. Åk dit o kolla eller kika in på deras hemsida. De har allt man kan tänka sig:)

  Ha en underbar dag och njut av Liv, underbart att snosa en liten bebis i nacken:)

  Svara
 • det finns även fina möbler på ica maxi, bauhaus osv. om ni inte tittat på såna ställen förstås =)

  Svara
 • Jysk har sådana oxå, runt 6000 kr för bord och 4 stolar…..

  Svara
 • Godmorgon! Jag har en vän som driver det här företaget; http://thehome.se/24seven.html
  Gå in o kika där för det är designmöbler utan mellanhänder. Kanonpriser o snabba leveranser!
  Ha en bra dag, kram

  Svara
 • Hej Fina Hannah,
  Bara ett tips ang utemöbler för mkt bra priser är
  http://ulfasa.se/ kolla om det vore nåt. detta ligger ”in the middle of nowere” men har säkert inga dyra hyror etc pga detta,och de har ett stort sortiment. Kolla iaf//Kram Kram Maria
  Häls William&Mio och Peter

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vill börja med att tacka för en underbar blogg, och det märks ju att vi är många som tycker att du och din syster förgyller vår annars lite väl vardagliga tillvaro(:-
  Jag har också haft oturen att drabbas av mörka pigmentfläckar när jag var gravid med min dotter för fem år sen. Fick både på överläppen och i pannan, skitläckert…
  Precis som du berättat blir det än värre i solen, men det räcker ju med att jag vistas ute under vår/sommar så blaffar de upp sig. Till min fråga, har du ett bra tips på hur jag kan få bort de, alt. ngn bra creme som skyddar osv.? Hur gör du? På dig syns ju ingenting…
  Återigen STORT tack för att jag får kika in i din värld, tycker mycket om dig, du verkar vara en genuint fin människa!
  Kram från Johanna.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Såg att dom hade en grupp på Jula.. för strax under 5000 lappen,kanske håller en säsong eller iallafall en fest 🙂
  Tack för en underbar sida!

  Svara
 • Ha ha.. Just en snygg shopperska:-) Ha det bra i dag. Kram

  Svara
 • Hej hanna! Läste just din blogg om letandet av utemöbler. kolla in Trademax.se hemsida, där finns det just sånna möbler du är ute efter till ett bra pris. Har själv beställt och väntar på leverans 3 sits soffa 2 fåtöljer och ett stort bord/pall med vita kuddar 8000:-. Tycker jag var bra pris.
  Ha en underbar helg och ta vara på varandra Kramen Åsa

  Svara
 • Tips: Åk ut mot Rosersberg, till höger där har ni ett ställe som ser lite knäppt ut vid första anblicken, ”villa och fritid” heter det. Där har dom bra priser på snygga utemöbler! Hoppas ni hittar nåt ni gillar 🙂

  Svara
 • Kram på dig Hannah…Hoppas ni får en fin dag i E-tuna,såg annonsen i tidningen idag å blev sugen på att åka dit jag oxå…Med min familj…Kram J..P.s min dotter heter Emilia Mirakel…

  Svara
 • Förra sommaren var jag på jakt efter konstrotting utemöbler men allt var slut! Jag åkte in till Olssons fritidsmöbler på vägen hem från stan, det ligger i Åkersberga och där, tjena mittbena, hur många kvm som helst smockat med konstrotting. Lite ovanliga former också. Jag köpte en ganska ovanlig utegrupp som jag älskar. Får se om jag kanske hinner ladda upp den i galleriet sen 🙂

  Det är inte billigt som sagt men de har mycket att välja mellan där! Det ligger i en stor lada på vänster sida precis när du kommer till åkersberga om du är intresserad av att kolla upp vad de har.

  Tjoho!

  Svara
 • hej,om ni inte vill sitta på golvet kan ni ju ställa ut erat köksbord och stolar på altanen och lägga någon fin sommarduk över;) bara ett litet tips kram

  Svara
 • Hej Hannah!!
  Vill bara önska dig lycka till med familjen och det nya tillskottet! 🙂
  Vi här på jobbet läser dagligen din blogg och är helt fascinerade över din värme och vänlighet!Du verkar verkligen ha funnit lycka och ro i ditt liv!
  Vi önskar dig det bästa och massa kärlek och fin framtid!
  Massa kram

  Svara
 • Hej du fina. hoppas du får en bra dag och att du hinner med allt. Hoppas ni får en bra och solig dag i morgon, själv ska jag jobba. Kärlek och Kram

  Svara
 • Hej igen. Glömde säga att jag såg dig på The voice och du såg så pigg och glad ut, som vanligt. Och jag tycker oxå att du ska kolla in Villa Fritid i Rosersberg. Dom har en massa saker där. Kärlek och Kram i solen.

  Svara
 • Hej Hannah!
  följer din blogg varje dag, är mysigt att läsa om er mysiga familj =)
  Jag och mina vänner har äntligen fått ihop en dag då vi ska träffas nu på söndag. Vi vill ju självklart vara med i er tävling, låter så roligt!!! hoppas de inte är för sent att skicka i bilden på söndag kväll.
  Önsskar dig allt gott.
  Ha en fin helg i solen
  kram Hanna

  Svara
 • Hej Hannah.
  Vill bara kika in med en kommentar och säga att jag läser din och din systers blogg här inne, samt att jag även såg dig på tv när du var hos The Voice. När dom sa att du skulle vara med så var jag genast tvungen att uppdatera mig på din blogg och se vad som jag hade missat under helgen. 😉
  Kramis från Carina http://blogg.aftonbladet.se/28655/

  Svara
 • Om ni ändå ska till Eskilstuna imorgon så kanske ni kan åka förbi Billiga Nisse i Västerås. De säljer trädgårdsmöbler och brukar ha stort utbud. Förhållandevis billigt också. Ligger i statsdelen Erikslund.

  Svara
 • Hej!
  Ett tips när ni ändå är här i trakterna i morgon, i Västerås på Erikslund finns en affär som heter NISSES titta in där och kika efter utemöbler. Finns det du söker!!!
  Kram Liljjan

  Svara
 • […] 15 maj 2009 kl 11:34  (Redigera) […]

  Svara