Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:16 | maj 17, 2009

Ordning och reda

God dag min vän. Vilken skön helg med vackert väder vi har haft. Hoppas att värmen håller i sig och att det inte börja snöa :-).

Vi hade en jätte mysig kväll igår med grillning och lite Eurovision i bakgrunden. Gillade Norges bidrag, och tyckte det var kul att han vann, men jag höll ju självklart på Grekland :-). Vi sov kvar här hos syrran. Hon är iväg och kör Isak till sin fotbollsträning, så jag och Peter är kvar hos henne med de andra barnen. Får se om vi hinner åka och kika på utemöbler idag. Efter alla bra tips jag fått hade jag nog behövt en heldag.

Glömde berätta att jag var i Sickla köpkvarter i fredags. Nästan min nya Stinsen. Synd bara att det ligger så långt bort från mig annars hade det blivit mitt nya ”hangaround”. Tittade in på nya KNODD butiken som öppnat där. Åh, hade jag inte haft bråttom så hade Livs rum blivit överfullt av saker. Kom i alla fall hem med lite grejer, kunde inte riktigt styra mig själv.  Hittade även en butik med underbara möbler och annat till hemmet. Home in Harmony hette den, men där tittade jag bara :-).

Så här såg det ut bredvid min säng. Blöjor, nappar, ammningsskydd mm i en enda röra.

Så här såg det ut bredvid min säng. Blöjor, nappar, ammningsskydd mm i en enda röra.

Det här var ett av fynden från Knodd. En låda där jag kan ha allt fint och prydligt från JJ Cole. Smart för en slusk som jag!

Det här var ett av fynden från Knodd. En låda där jag kan ha allt fint och prydligt från JJ Cole. Smart för en slusk som jag!

Idag skriver min älskade Mor gästkrönika, glöm inte att gå in och läsa den.

Ha nu en underbar avslutning på helgen.

Än en gång måste jag bara skriva detta ordspråk för det stämmer verkligen:

”Det enda som växer och du får mer av när du slösar med den är, KÄRLEKEN!”

Kramar.

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Ordning och reda”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilken fantastiskt vacker mamma ni har! och så underbart bra hon skrev i sin krönika!Ha en fortsatt fin och bra dag.Kram

    Svara
  • Ja, visst är det härligt på Sickla….kanske tur du inte bor närmare…:))…jag bor i Småland men min syster bor i Nacka så det brukar bli en tur dit o till ForumNacka när man är uppe…:)) underbart härligt med lite ordning & reda….jag blev helt inspirerad av dej så nu ligger mina garderober i farozonen, fram med säckar & så blir det till att skänka bort allr sånt som bara ligger. Vda gör du av dina gamla kläder??
    ha en fortsatt bra dag finaste du…all kärlek o goaste kramar!!!
    ps håller med Solflinga, vilken uuuunderbaaaaar mor ni har..!!! Tänk om fler varit som henne…!!!

    Svara