Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:03 | maj 18, 2009

Fotsnusk

Jag har varit dålig på att skriva idag, men jag har varit iväg hela dagen. Syrran har varit här och nu ikväll har jag passat på att vila en stund. Vi var på Olsons möbler i Åkersberga som var ett av tipsen jag fått. Det var en orgie i konstrotting och massor av annat fint. Vi hittade en jätte fin grupp som vi nog kommer att köpa. Ska kolla på några ställen till innan vi bestämmer oss.

Idag blev det ännu en snabblunch. Vi är tidsoptimister både jag och Peter, så någon ordentlig lunch hans helt enkelt inte med om vi skulle hinna få alla våra saker gjorda. Vi köpte hem McDonalds som vi gluffsade i oss. Valde en sallad som smakade prutt. Varför finns det inte nyttiga snabbmatskedjor med god mat?

Shit pommes frites.

Shit pommes frites.

När pojkarna var bebisar ville jag göra fot och handavtryck på dem. Det finns ett företag som heter Life Stone som gör det. Du kan få avtrycken i glas, som berlocker och på massor av andra sätt. Jag fick aldrig tummen ur och göra det när de var små, förrän idag. Fick hem leran för att göra Livs avtryck häromdagen och även det som behövdes för att göra avtrycken på pojkarna händer. Nu blir det inte den riktiga storleken på deras, men som berlocker i miniatyr blir det. Livs fötter och händer fick knappt plats i de former jag fick :-). Ska nog beställa hennes i glas.

avtryck

På tal om fötter höll jag precis på att kräkas rakt ut av den vidriga tv-reklamen som just visades med de sjungande tårna. Fötterna demonstrerar, fötterna har fått nog! Hur kan man göra en sådan vidrig reklam, den retar mig något hemskt.

Nu somnar jag snart över tangentbordet, ser knappt vad jag skriver, så god natt Fina.

Kram kram.

Fötterna demonstrerar, fötterna har fått nog, fötterna vill ha frihet, här i vår egna sko!!!!!! Fy sjutton, vad sjukt!


14 kommentarer14 kommentarer om “Fotsnusk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag visste att Ohlssons inte skulle göra dig besviken, jag fick nästan glädjetårar förra året då vi köpte våra möbler där. Hade letat så länge och sen kom jag in dit där det fanns SJUKT mycket konstrotting. Otippat eller hur?
  Känner mig nästan lite stolt här…

  Tjoho!

  Svara
 • Gomorgon Cutie-One! Hehe
  Här strålar SOLEN och jag hoppas det gör likaså hos dig 🙂 Najs att ni hittat trädgårdsmöbler, va det nu på lördag som festen skulle va? Hinner du läsa alla kommentarer du får? Kram Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Jag tycker den här gruppen är prisvärd och supersnygg!!!http://www.furniturebox.se/sv/artiklar/utemobler/index.html

  Svara
 • Men goa Hannah, det är ju en helskön reklam för en riktigt bra arbetssko. Heja Ejendals!

  Svara
 • Haha, komiskt att även du ogillar den reklamen!! Min sambo retar alltid mig när den kommer….! Den är hemsk!!! FY!!

  Svara
 • Hej! gillar din blogg som attan! Vad som är komiskt är att jag för några dagar sedan skrev ett inlägg på min blogg: Fy Fan För Fötter! (protesterade mot äckelreklamen): http://www.nvp.se/sv/Blogg/Anna-Asp/ Hälsningar Anna

  Svara
 • Hej Hanna! Nej, men den reklamen är ju bara så härlig! Jag gillar den mycket och tycker den är lite tuff, gillar låten också 🙂
  Idag skiner solen och vi skulle få närmare 20 grader. Typiskt att man måste sitta inne och plugga… Läser till undersköterska och är snart färdig, 10 juli närmare bestämt. Läser allt på distans, så det gäller att ha en jäkla självdisciplin kan jag tala om! Men nu är jag snart klar!

  Många varma kramar till dig!

  Svara
 • Hannah! Glöm inte att vila. Och bara njuta av din lilla. 🙂 Antar att det inte är lätt när man har två stora killar, men, ta hand om dig!

  Kram

  Svara
 • Hejsan Hannah, Jag tycker den reklamen är rolig, brukar sjunga den låten när nån gnäller att de har ont i fötterna:-)Ha en bra dag i dag. Kram/Sussie

  Svara
 • Jag håller med dig Hannah den är jätteäcklig den där reklamen. Fy det nästan vänder sig i magen bara jag tänker på snusket.

  Svara
 • Hej Hannah, har du några bilder på ert altanbygge?

  Svara
 • DU och magdalena är fan helt jävla BÄSt!:)
  lyllo dom som känner er, ni verkar vara så otroligt härliga och snälla 🙂
  puss på er<3

  Svara
 • Jag reagerade likadant som du första gången jag såg fotreklamen även om det var väldigt, väldigt längesedan jag såg den. Men jag tror att det bara är sådana med fotfobi som tycker den är äcklig, för det antar jag att du också har?! 😛

  Svara
 • Haha…

  Men Hörru, den reklamen är ju riktigt bra. Varje gång jag hör den så höjjer jag volymen och sjunger med. Sen skrattar jag högt åt mig själv efteråt. haha

  Va olika man kan se på saker & ting, Smaken är ju som baken, delad!!

  //Emmelie

  Svara