Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:39 | maj 18, 2009

Frukost med min kära syster

I natt har Liv knorrat och haft sig, så jag var så trött efter att pojkarna kommit iväg att jag gick och lade mig igen. Vaknade av att syrran stod över mig och pickade på mig. Nu sitter vi och äter frukost och myser.

 

Ronny och Ragge.

Ronny och Ragge.

 

 

Ska fara iväg och kolla utemöblerna snart.

Vi höres.

Puss och kram.


11 kommentarer11 kommentarer om “Frukost med min kära syster”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fian Hannah! Vet precis hur det känns när man inte får sova. Har vaknat konstant 2-3 ggr / natt nu i ett år och det tar på krafterna 🙁 men så räcker det med ett litet léende från de små liven och så blir allt bra igen 😀

  Svara
 • Hejsan! Mysigt med syrran på frukost 🙂 Hoppas att ni nu hittar utemöbler. Kram

  Svara
 • Hej!
  Min dotter, som föddes i februari, sov 7 timmar i sträck i natt. Lycka:-) Men såklart vaknade treåringen vid tolv och ville ligga och knö och gosa… Deras tajming är kass! Men de är för goa!

  Svara
 • Ni är så himla snygga!!!! Kramar till er båda.

  Svara
 • Måste bara säga att jag är såååå glad att både du och din syster hamnat i bloggvärlden så att ni kan radera den gamla bimbo-stämpeln med er underbara godhet, självdistans och härliga ironi 🙂 Ni är ALLT annat än den gamla bild som skapades i media. Plus att ni är såååå mycket snyggare nu 🙂
  I like u!

  Svara
 • åå ni är ju så fina ni två! mini http://www.mamamini.blogg.se

  Svara
 • STOR KRAM DITT UNDERBARA DU!!!

  Svara
 • vad mysigt. =) hoppas ni hittar några bra utemöbler nu idag. =) kramar!

  Svara
 • Lycka till, hoppas att ni hittar möbler som ni blir nöjda med! Själv funderar jag på ett par svarta Frankfurtstolar till balkongen. Vore inte helt fel ;)! KRAM

  Svara
 • Borde man fått nåt bekräftelsemail på att tävlingsbidraget kommit in (till tjej day)? För det har jag inte fått, hoppas det anlände ordentligt…

  Svara
 • FINA!! <3

  Svara