Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:19 | maj 19, 2009

Hårfest

Nu är vinnarna till Tjejdagen utsedda. Det har varit så kul att se alla bidrag, så många roliga bilder. Önskar alla kunde vinna :-). Fast ge inte upp, snart kommer det mer tävlingar. Du har ju även chansen att varje fredag vara med och tävla om att få ge en kär vän en överraskning från Sendly! Allt står på startsidan där även vinnaren av Tjejdagen presenteras. Du har inte missat vilka som ska börja skriva hos oss, va? Det står också där.

Det har varit fullt ös här hemma idag med ”byggeri”. Det börjar verkligen bli fint i trädgården och det blev jätte bra med markiserna. Ska även bli spännande att se om Liv sover bättre när det är mörkt i sovrummet.

Mio hjälpte till att gräva och göra fint på tomten.

Mio hjälpte till att gräva och göra fint på tomten.

Ikväll har jag, syrran och Liv varit på en invigning av en nyöppnad hårsalong. Det är Hår 3000 som gör mina extensions, som har expanderat och öppnat en till salong på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Det var en trevlig fest, med många kända ansikten. Vår jämställdhetsminister Nyamko Sabuni var där, hennes SÄPO-vakt verkade inte ha allt för bra koll på henne, tyckte han mest stod och spanade in min kära syster :-).

har3000

Mina vänner Gabriel som äger salongen och Maria som gör mitt hår.

Mina vänner Gabriel som äger salongen och Maria som gör mitt hår.

Syrran, min underbara vän och gamla Idol kollega Doreen och Prutt- Jag.

Syrran, min underbara vän och gamla Idol kollega Doreen och Prutt- Jag.

Eftersom Liv var med så stannade vi bara en stund och önskade grattis till öppningen och pratade lite med vänner som var där. Lämnade sedan av Maggan på nästa lilla fest som hon skulle på innan jag och Liv for hem.

Har fått flera frågor här om hur jag gör när jag får dessa lockar som jag haft ikväll. Så jag tänkte berätta det nu.

Använder en tjockare variant av locktång från Wella, Pro Curler. Tar en hårslinga (ungefär lika som locken), sprayar lite hårspray och snurrar den runt tången, lite tvinnad. Gör sedan så med hela håret. Sprayar över allt när det är klart och ruffsar till det lite, så att det inte för "fina" lockar. Det ska vara lite surfkänsla. det blir som finast efter ett tag då lockarna hängt ut sig lite. Lycka till!

Använder en tjockare variant av locktång från Wella, Pro Curler. Tar en hårslinga (ungefär lika som locken), sprayar lite hårspray och snurrar den runt tången, lite tvinnad. Gör sedan så med hela håret. Sprayar över allt när det är klart och ruffsar till det lite, så att det inte för "fina" lockar. Det ska vara lite surfkänsla. Det blir som finast efter ett tag då lockarna hängt ut sig lite. Lycka till!

 

Efter en kvart blev det så här.

Efter en kvart blev det så här.

All kärlek.


9 kommentarer9 kommentarer om “Hårfest”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haj Lockis 😉 FIN du är! Hur lång är du? Och om tävlingarna ni har.. kan ni inte fixa en som man har chans att tävla ENSAM.. (men ändå vinna för mig å en vän)??? Jag har inga vänner som följer era bloggar för tillfället.. Skulle jag sett fram emot 🙂 Tävlings-sugen å ännu mer VINNAR-sugen *ler* Skulle ju vatt en dröm att få komma te Sthlm å träffa er. Kramis Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Va fina ni är systrarna Graaf! Ska bli spännade att se hur trädgarden blev, lova att visa bilder.

  http://lamamanbxl.blogspot.com

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hoppas du läser det här.. Men det tror jag, som den fina bloggerska du är! 🙂 Gud, så vacker du är!! Sveriges snyggaste mamma/kvinna!
  Läser din blogg när jag är på jobbet, förgyller min tillvaro lite. Är oxå mamma till två underbara gullpojkar, 1 och 3 år. Funderar lite på att skaffa en tredje, tjej 😉 som du! Hmmm..
  Måste säga att din mammas inlägg var superfint också, verkligen tänkvärd.
  Stor kram,
  Stina i Helsingborg

  Svara
 • Hej!
  Du är så himlans vacker, med eller utan lockar!
  Det är så gulligt att du kallar lilla Liv för fisen.
  Hoppas att du får en underbar helg=)
  Kramis Jessica

  Svara
 • Godmorgon!
  Hoppas ni har det bra, gud va kul det måste va att se trädgården växa fram utan att själv behöva bli svettig o jordig! Hjälper din man till eller har ni lejt bort det mesta? Vi måste få se lite bilder.:) Åh vad kul tjejerna ska få det som vann tävlingen, klart vi ville att vi skulle vinna, men bättre tur nästa gång. Kan vi inte få se det vinnande bidraget?
  Ha det bäst/Lina

  Svara
 • Hej hej! Kan inte komma över hur vacker du ärpå bilden där du visar ditt lockiga hår (suck) du liknar en ängel 🙂 och Peter måste vara en stolt man med en så vacker fru 😀

  Svara
 • Tjingeling!
  Grattis till din lilla flicka!
  Har precis blivit medlem på bloggfamiljen. Tycker du o din syster är två coola tjejer, läser era bloggar med glädje varje dag. Är själv småbarnsmamma och skulle vilja veta vad ni använder för hudvård och hårprodukter nu i sommar, har ni något bra tips på bra solkräm för ansiktet med spf 30-50 (som ej ger finnar). Vill använda bra produkter men är en djungel med märken och produkter, ni verkar ha full koll på detta så fräscha som ni är!
  Kramar Malin

  Svara
 • Hej fina du!
  Blir så glad att läsa din blogg, jag måste fråga var har du köpt den fina rosa filten till lilla Liv? Den ser så mysig ut. Hoppas du och familjen mår bra, STOR kram/Ulrika

  Svara
 • Du är jätte fin i lockarna! Vad trevligt o gå på lite mingel, ser att du har den andra fina sjalen på dig oxå :D. Ser verkligen fram emot när de ska kunna beställas här, har för mig att du nämnde det nångång. Är sugen på en till mig själv nämligen! =).

  Svara