Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:05 | maj 20, 2009

Hotellbesök

Hej min vän. Just nu sitter jag på hotell Anglais. Har haft ett intressant möte precis med en underbar tjej som förhoppningsvis kommer glädja oss med sin närvaro här på sidan snart! Tobbe var också här, så jag måste ju bjuda på en bild :-). Det här är verkligen hela Stockholms bloggmänniskors ”kontor”. Man träffar alltid någon som man känner som sitter och pickar på sin dator. Har lagt många timmar av mitt liv här. Boendes på hotellet med min kära man när vi har något särskilt som vi firar, gjort intervjuer och plåtningar, varit på fest, fikat och ätit otaliga luncher som jag varierat med möten.

 

TOBIAS!

TOBIAS!

 

Träffade pr-mannen och bloggaren Nicklas Rahm.

Träffade pr-mannen och bloggaren Nicklas Rahm.

 

Åt en Cesarsallad till lunch.

Åt en Cesarsallad till lunch.

 

 

 

I morse var jag med Liv på BVC också. Hon växer så det knakar på både längden och bredden. Här är det grädde i pattarna :-).

Håller på som en tok att få tag i min kära syster. Skulle hämta henne här i stan, men jag får inte tag i henne. Så hon får åka tåg hem!

Nu far vi hem och hämtar pojkarna.

Hörs.

Stora kramar.


8 kommentarer8 kommentarer om “Hotellbesök”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skönt ställe!

  http://lamamanbxl.blogspot.com

  Svara
 • Spännande. Det hade varit kul om någon kille bloggade också. Skulle vara kul att läsa Mikael Persbrants blogg=)
  Kram

  Svara
 • Åh den där Tobias var ju en riktig goding!! 🙂

  Svara
 • Visst är det skönt när de små liven växer så in i vassen på bara bröstmjölk?!
  Min son, idag 5 år, vägde 3810 när han föddes.
  När han var 3 mån vägde han 9,7 kg, endast matad med bröstmjölk! 6 mån gammal vägde han 11,7 kg!! Idag är han en normal kille på 21 kg, så viktökningen höll inte i sig, som tur var;)
  Så mata på lilla Liv och gläd dig åt att det är din kropp som låter henne växa!!!
  Kram och tack för en underbar blogg, med tanke på att du bjuder så mycket på dig själv känns det nästan som om du vore en nära vän!

  Svara
 • När ska du lotta ut den där dejten med Tobbe egentligen? 😉

  Svara
 • Hej! Äntligen kan jag skriva ett inlägg. Har försökt bli medlem, jag vet inte hur länge, men har inte fått något svarsmail med inloggningsuppgifter. Men nu äntligen har dom kommit! Det känns som att jag skulle vilja kommentera flera veckors inlägg nu, bara för att hinna ikapp, för du må tro att jag har haft klipulver i händerna av att inte kunna kommentera dina inlägg de senaste veckorna ;o)
  Jag är dagligen inne på din och Magdalenas blogg, det har liksom blivit en drog ;o) Jag blir så glad av att läsa era roliga, snälla, tänkvärda och fina inlägg. Det förgyller min dag. Ni verkar vara helt underbara och fina tjejer. Det känns som att jag har känt er hur länge som helst. Tack Hanna för att du delar med dig av din vardag. Till sist, pussa på din fina Liv och grabbarna med för den delen. Helt underbara, det är vad dom är! Hoppas ni får en skön Kristi Himmelfärdshelg. Många kramar Lovisa

  http://[email protected]

  Svara
 • Du menar silikon…? Nej, jag skoja bara… mycket moget! Men fan va bra att hon växer, hon är Peter ut i fingerspetsarna. När får man se bilderna från tävlingen. Nä nu måste jag fara iväg och dricka lite kaffe. Prutt, prutt… Tjolahopp!

  Svara
 • Ja Tobias vill jag gå på en fikadejt med! ;O)
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara