Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:46 | maj 20, 2009

Tacksamhet

Nu ligger jag och Liv i sängen och tittar på Greys Anatomy, eller jag tittar och hon sover. Peter har åkt för att hyra en film och köpa lite godis. Pojkarna ligger i sina myssäckar framför tv:n och vi har precis ätit en korvstroganoff till middag.

middag1

 

jagochliv

Utanför fönstret ligger marken grön och fin, vi fick en gräsmatta idag. Till helgen ska du få se. Åh, det börjar äntligen bli klart, känns så kul. Ikväll har vi gått runt och tittat på vårt vackra hem, känner en sådan inre frid. Allt är på plats både själsligt och i vårt hem. Det är en härlig känsla att vara lycklig, att veta att barnen är lyckliga. Är så tacksam.

Önskar dig allt gott, kärlek och glädje!

Varma kramar.

 


11 kommentarer11 kommentarer om “Tacksamhet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej där,
  jag är helt ny i bloggsvängen och hittade till din blogg nyligen! Roligt att du och maggan bloggar, fastnade för de på en gång. Så härlig blandning av mammalivet och allt annat runt omkring! Själv är jag ganska privat av mig så jag trodde aldrig att även jag kunde blogga 😛 Säkert helt kast och jätte trist, men äsch…jag prövar. Lycka till med allt. Tänkte fråga var du har hittat den där härliga utomhus divanen? Vi bygger hus och jag vart bara sååå kär i den. kram o god natt
  http://mammadinara.blogg.se

  Svara
 • Förstår att Du, Barnen å Mannen är Lyckliga i erat hem.. jag blir ju lycklig bara jag ser det 😉 Stilrent å fint! Städat å såå fräscht. Har du fortfarande behovet av att spraya och sniffa på rengöringsmedel? hihi. Ska bli skoj att se gräsmattan å möblerna! Hoppas nu Peter väljer den rätta filmen 🙂 Kram Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Kan börja med att jag tycker din blogg är sååå rolig o läsa!!
  Har en liiiiiiten fundering..Har ni aldrig fått taken av att låta ngn helt vanlig ” anonym” människa från typ ingenstans ute i sverige få blogga hos er på bloggfamiljen!
  En vanlig svensk som brinner för livet o för att blogga!?
  Jag skulle mer än såååå gärna vilja!!

  ha en underbar helg.
  http://www.barahenneslilla.blogg.se

  Kram o godnatt..Frieda

  Svara
 • Quorn-stroganoff med ris och sallad är fantamej så gott så gott…. yam yam…

  Svara
 • åh, jag vet verkligen hur det känns att bara gå omkring och känna hur man hittar rätt plats i livet! Att man äntligen hittar hem och att man lever så som man alltid velat, alltid önskat! Så har jag det varje dag! Himla mysigt 🙂

  Svara
 • Spännande att se resultat av allt slit med trädgården.

  vi har oxå byggt nytt och vår ”gräsmatta” är inte grön,,snarare leråker kan man kalla den.

  http://husbysjutolfts.blogspot.com/

  Svara
 • Hej fina Hannah, åh vad skönt att hela familjen känner el lugn och inre frid 🙂 visst är det en skön & trygg känsla när man inser att man har allt när man har en fin familj? Längtar tills jag får se fler bilder på huset 😀

  Svara
 • Underbart söt hon är er lilla Liv….& spännande o få se hur trädgården börjar arta sej, ha en riktigt skön långhelg ned mys o gos med familjen, Kram kram

  Svara
 • Det är ju en sådan härlgit känsla att få vara nöjd Å lycklig…bara njuuuut
  kärlek

  Svara
 • Hej underbara du.! Låg också och tittade på Greys Anatomy och åt godis igår.. Såå skönt att få bara mysa ibland. Vad sööt lilla Liv var också, eller hela din familj är ur gulliga och maggans också…! Det sitter i generna:) Hoppas allt är bra med er och självklart längtar man tills vi får se bilder på gräsmattan;) Ta hand om er!!! KRAMAR

  Svara
 • Vilket konstverk fåtöljen med kulan är. Njuter varje gång jag ser den. Är det en riktig fåtölj eller en träskulptur?

  Svara