Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | maj 21, 2009

Dejting och paparazzi

Ikväll händer det! Maggan ska på sin lotto-dejt med Anders.  Jag ska ligga i buskarna och ta paparazzi bilder som jag ska visa dig :-). Jag tycker att det ska bli jätte spännande, är nog lika spänd som huvudpersonerna. Måste ta reda på viken tid han ska hämta upp henne, så jag kan förbereda mig med kamouflagedräkt och teleobjektiv och hitta en bra buske där jag kan lägga mig och vänta :-).

Imorse fick jag frukost på sängen av pojkarna. Dom hade gjort ett stort glas Oboy, en skål med fil och flingor, och en smörgås med väldigt mycket smör på. Gulligt! Peter är iväg och köper stuprör. Han är riktigt duktig, det är han som har kommit på hur vi ska göra och hur allt ska se ut i trädgården och med altanen.

William och Mio vill hitta på något, typ åka till leklandet eller gå på bio. Tycker att de hellre ska vara aktiva och ge sig ut i skogen och bygga en koja, spela kula, cykla eller något. När jag var liten hann jag knappt vakna innan jag var ute och hittade på massor av hyss, sedan kom man inte hem förrän maten var klar.  Fantasin och nyfikenheten hos barn är inte alls den samma verkar det som. Har väl att göra med tv-spel, datorer, alla hundra barnprogram på tv:n och allt annat sådant som inte jag hade som barn. Det begränsar barnen tror jag. Åh, nu ropade William att han ska ut och leka, bra för här hemma är det tv-förbud idag :-).

Hoppas du får en fin dag, det är ju väldigt skönt med en långhelg. Själv ska jag städa.

All kärlek.


8 kommentarer8 kommentarer om “Dejting och paparazzi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jaa.. håll koll på dom, man vet ju inte vad det är för Nisse som dyker upp. Och va gött om du lyckas klicka några smygfoto på dejtens huvudpersoner *ler* Vilken familj du har som fixar frulle på sängen, man skulle kunna tro att det va födelsedag hemma hos er varje dag 😉 Kraaam kraaaaaaaam Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Du har en sådan sund uppfattning om barns aktiviteter tycker jag. När jag var liten lekte vi jätteofta i vår ”stenkoja”. Drömmer mig ibland tillbaka dit, vi hade jätteskoj!

  Svara
 • så lustigt
  haft samma dissk med mina döttrar idag
  allt är såååå tråkigt,de vill göra ngt kul.
  Men man vet ju inte vad kul är nu förtiden.Är det bara kul om man åker iväg på div lekland,bio,badhus osv?
  som du skriver,en annan var ute från morron till kväll,man hade lekar,röda vita rosen,vad mer?Man lekte stall minns jag,vi gjorde iordning i skogen,krattade,gjorde båsar,och allt möjligt.
  hemskt egentligen att fantasin försvinner för våra barn.Jag är lika hård som dig,inget data,ingen kiosk,ingen tv ,hitta på något!=)
  Nu är de ute och plockar maskrosblad,de har fått sina marsvin idag!
  All kärlek tillbaka !

  sannaskitsnacket.blogg.se

  Svara
 • Härliga Hannah, vad skönt med frukost på sängen!! Barn är för goa 🙂
  Jag försöker vila mig lite inför helgens besök, min yngsta dotter fyller 2 år på söndag och en stor del av släkten från hennes pappas sida kommer, de bor i Hudiksvall annars så vi ses inte så ofta.
  Så vi blir 6 personer extra tills på söndag…roligt men också jobbigt för mig o mina gravidhormoner…hahah!
  Som tur är kände väl svärmor på sig detta o tar med sig all mat o lagar alltihopa för alla 4 dagarna…. tack!
  Ikväll blir det langos, i morgon smörgåstårta, lördag marängtårta o lite senare grillat.. uj vilken festhelg!
  Läser din blogg varje dag, är en av höjdpunkterna ska du veta.
  8 veckor kvar tills min lilla busunge i magen kikar ut!
  Kram Eva

  Svara
 • Hallå!
  Instämmer helt – barnen måste nog ha det lite tråkigt ibland =). Kom på ett tips till er trädgård! Stjärnmagnolia är en otroligt vacker buske som blommar ungefär vid tidpunkten för Livs födelsedag! Vita blommor som luktar citrus – vill stå lite skyddat…..
  Kram P

  Svara
 • Sitter här och funderar på hur det går för syster din :D.

  Svara
 • Har nyss börjat läsa din blogg och nu är jag beroende:) Älskar bloggar som handlar om vardagsbestyr och annat smått o gott, och jag väntar med spänning på hur det går med din systers dejt! Ni verkar ha det så himla mysigt o kul ihop du o din man, din lyckans ost!!! Det känns som om man känner dig, nästan;) Kram från Boden

  Svara
 • Halloj vackra Hannah,

  Dina pojkar är så söta när dom ger dig frukost på sängen..sötnosar 🙂

  En fråga bara:När tycker du/ni att man kan släppa barnen fria till parken? Min dotter är 6 år och vi bor nära en park ungefär 50 meter från huset(lägenhet)jag kan ropa från balkongen, men jag ser dom inte träd i vägen
  🙁

  Ha en skön helg för ni är såååå bäst!!

  Varma kramar Catarina

  Svara