Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:30 | maj 21, 2009

Filminspelning

Anders kom, en riktig gentleman. Han hade planerat hela dejten, jag och Peter fick inte betala och bestämma ställe, vilket var tanken för att jag skulle kunna ha full koll :-). Han verkar dock vara en toppen kille, har jag fått reda på genom min grundliga research av honom. Min plan att följa efter och vara paparazzi gick i stöpet, följde efter deras bil flera mil innan jag tappade bort dem vid ett rödlyse 🙂. Vi får helt enkelt förlita oss på att syrran ger oss alla detaljer och massor av bilder.

Jag är mycket hemlig. Ser du mitt kamouflerade huvud sticka upp?

Jag är mycket hemlig. Ser du mitt kamouflerade huvud sticka upp?

De hälsar på varandra innan de hoppar in i bilen. Båda ser glada och förväntansfulla ut.

De hälsar på varandra innan de hoppar in i bilen. Båda ser glada och förväntansfulla ut.

Efter denna bild kastar jag mig in i bilen och börjar förfölja dem :-).

Efter denna bild kastar jag mig in i bilen och börjar förfölja dem :-).

Jag, Peter och barnen har varit iväg på vårt stamhak 32 Rum och Kök och ätit brunch. Nu sitter jag med magknip och är så mätt att jag knappt kan gå, men gott var det.

Brunch.

Brunch.

Nu är barnen ute och leker som tokar. Lite av dagens teknik har de dessvärre med sig. De spelar nämligen in en film, med min mobil. De springer runt i skogen och fäktas med pinnar och är Robin Hood. Det bråkas om vem som ska vara Robin. William tycker att Mio ska vara Broder Tuck :-).

 Väntar med spänning på Maggans första sms.

 Stor kram.


7 kommentarer7 kommentarer om “Filminspelning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh tack för uppdateringen! Hihi sjysst papparazzi bild där från buskaget ;). Vilken gentleman som ordnade allt! skjortan på o snygg bil o syster din ser fin ut i sin kavaj :D. Kul att vi får ta del av dejtäventyret idag!

  Svara
 • Så spännande 🙂
  Imorron startar jag datorn och loggar in på bloggfamiljen så fort jag vaknat :p

  Svara
 • Hihi, så pirrigt! Längtar tills man får höra resten.. och glöm inga smaskiga detaljer *ler*, mannen ser bra ut (på håll)… vi får väl se vi får väl se 🙂 Säkert ett skoj minne om inget annat! Det är bud att testa på 32 rum och kök, ser så smarrigt å läckert ut! Gossarna är ju för söööta. Kram Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Ha ha – du är för sjuk! Låtsas-spionerar i buskaget…
  By the way, varför kallar du dig alltid för ”prutt-någonting”? Jag anar en historia bakom..

  Svara
 • Krås alternativt Hawaii skjorta instoppat innanför 80 tals jeansen… Hmmm… Ok.. Mayday! :))

  Svara
 • Ny här, nu ska jag läsa ikapp mig på bloggarna 🙂

  Svara
 • […] 21 maj 2009 kl 21:46  (Redigera) […]

  Svara