Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:16 | maj 21, 2009

Mayday, mayday

Nu ska du få höra. Jag fick precis ett samtal från syrran. De har åkt ribbåt ut till Sandhamn, ätit en god middag och nu när de skulle fara tillbaka så kom Anders på att det var en helgdag, så det går inga båtar tillbaka. De är strandsatta. Och av en slump hade han bokat ett enkelrum på hotellet där!! Nej då, det sista var bara mitt påhitt, men strandsatta är de. Så har du en båt får du gärna åka och hämta dem :-).

 

Återkommer med mer skvaller.

 

Kram.


14 kommentarer14 kommentarer om “Mayday, mayday”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vill Maggan bli hämtad eller överlever hon natten med den okända dejten?! Hennes svar borde ju avgöra om hon ska hämtas eller ej…tänk om hon tycker att det är skit att vara där med honom. Det skulle ju vara hemskt! Eller så kanske det är som en bal på slottet…-alldeles underbart!
  🙂

  Svara
 • vilken första date!!!=)
  ngt att berätta för de kanske kommande barnen?hur mamma å pappa träffades 😉

  spännande å få höra hur det går

  Svara
 • Haha! Jag tror inte att Anders ”glömde” att det var helgdag.

  Svara
 • Håller med ovanstående!! Klart Anders visste att det va helgdag! Han visste på förhand att han ville tillbringa mer tid med Maggan!! Låt ungdomarna va inatt! Tack för en skön blogg förresten. Kram

  Svara
 • Ohhh det var värst! Jag tror oxå det är så, att han säkert visst visste men ville ha så mkt tid med henne själv som möjligt ;):D smart drag isf. Ska bli så spännande att få höra mer sen. Hoppas ni har en mysig kväll hos er*

  Svara
 • Klart han visste det!! Men det verkar ju som hon vill bli upphämtad, annars hade hon inte skickat ett mayday sms till dig.. Kanske inte var en sadan bra match i alla fall. Väntar med spänning pa fortsättningen!

  http://lamamanbxl.blogspot.com

  Svara
 • Vilken mysig dejt, en sån skulle man vilja ha! hihi 😀 Men de klart att han visste att det var helgdag! ;)Vill väll bara ha så mycket tid som går med henne! =) Åhh ja är såå nyfiken på fortsättningen!!
  Kram på er Elina

  http://ellina.blogg.se

  Svara
 • Vilken härlig date….båt ut till Sandhamn o middag…o självklart smart drag av Anders, men inte skoj om man som tjej inte vet om att daten innefattar övernattning….hallå eller….ingen neccesär, inget ombyte….not so funny…!!!!…ska bli riktigt spännande att få se o höra om daten….
  ha en go härlig dag Hannah…kram kram

  Svara
 • Men hur kom dom dit.. hela dan va ju helgdag 🙂 …*grrr* Jag hade blivit skräckslagen. Hoppas hon har laddat telefonen väl med både pengar å batteri 🙂 Jag blir neeervös! Men hade hon inte gillat läget så hade DU hört det, säker på! Å då hade ni hämtat henne på ett eller annat sätt 🙂 Såå..jag tror Maggan har haft en lyckad dejt, hihi. Kram Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Ska bli spännande att höra hur det gick för Maggan:)

  Svara
 • En fråga Hanna ; Ska vi inte få se vinnarbilden till Tjejdagstävlingen ? Så att vi som inte vann vet vad vi borde gjort :-)Själv tycker man ju att man var bäst såklart…….Kram

  Svara
 • haha, vilken situation du MÅSTE berätta mer sen va som hände! Väldigt spännande.

  Ps, ja älskar din blogg Hannah du är underbar, jag följder din blogg varje dag.

  KRAM!

  Svara
 • kan jag inte få överta dig som syster mysiga du kram

  Svara
 • Åh, du verkar vara en SUPER mamma Hannah! Du är verkligen värd att ha funnit ro nu, ni är en så fin familj och jag önskar er all lycka.

  Kramar♥

  http://www.livingnextdoortoalice.blogg.se

  Svara