Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:48 | maj 22, 2009

Idol och fisar

Jag vet, jag har varit sämst idag på att skriva! Vaknade på fel sida, på ett riktigt prutthumör. Jag gick runt som ett argt bi och började städa som en tok. Skulle gjort det igår, men sköt på det, och det var tur det. Nu fick dammråttorna och klädhögarna känna av mitt humör istället för alla runt omkring mig :-). Kände mig trevligare efter ett tag och kunde smyga ut ur gästrummet där jag suttit och vikt kläder, och säga god morgon.

Vi tog en långpromenad och pojkarna cyklade. Blev på ännu bättre humör av det.

Vi tog en långpromenad och pojkarna cyklade. Blev på ännu bättre humör av det.

 

Mio ritar och skriver fina kärleksbrev till mig, på sitt tokstädade rum :-).

Mio ritar och skriver fina kärleksbrev till mig, på sitt tokstädade rum :-).

Williams kompis William och hans syster Elsa kom hit och lekte. William hade lovat dom att få följa med till stan och titta på Idol uttagningen. Så jag, Liv och de andra barnen gav oss iväg in till stan (Mio åkte till sin pappa tidigare på dagen, om du undrar varför inte han var med). Det var inspelning på Oscarsteatern. Vi fick sitta längt bak och se vilka som gick vidare och vilka som fick åka hem. Kameramannen bad alla vara tysta innan de började filma, och precis då vaknar Liv och börjar knorra som en katt. Alla ögon på mig, men jag låtsades om som ingenting. Hon låg i sin bilstol på golvet mellan stolsraderna så ingen såg henne. Som tur var så somnade hon om med en gång :-).

Vi vet vilka som går vidare i Idol, det vet inte du ;-)!!

Vi vet vilka som går vidare i Idol, det vet inte du ;-)!!

En stolt William med pappa, glada kompisar och Anders och Laila i Idol juryn.

En stolt William med pappa, glada kompisar och Anders och Laila i Idol juryn.

Jag haffade Peter Jihde bland idolerna

Jag haffade Peter Jihde bland idolerna

Träffade Lotta en god vän som jag inte sett på fler, flera år. Hon sminkade juryn.

Träffade Lotta en god vän som jag inte sett på fler, flera år. Hon sminkade juryn.

Fick åka och hämta syrrans hund Lotta i Bingos lägenhet på vägen hem. Det var en hemsk upplevelse att ha henne i bilen, för hon fes de mest vidriga hundmökar hela resan. Jag fick veva ner rutan och hänga ut huvudet för att inte spy. Stackars Ester och William satt och höll för näsan i baksätet och sa ingenting. Jag förklarade flera gånger att det var Lotta som var äcklig, så de stackars barnen inte kommer hem och säger till sin mamma att jag satt och fes hela resan :-).

Lotta försöker se oskyldig ut.

Lotta försöker se oskyldig ut.

Nu är syster här och ska vara med på min och Peters myskväll. Chips och godis är uppdukat och vi sitter ihop kurade i soffan.

William och Liv ligger och myser (igår). Tyckte bilden var så fin!

William och Liv ligger och myser (igår). Tyckte bilden var så fin!

Hoppas att du mår bra min vän.

All kärlek.


9 kommentarer



9 kommentarer om “Idol och fisar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Känner igen den där ilskan innan man börjar städa, sen när allt är rent är man sååå nöjd! 🙂

  Lilla fulhunden Lotta är grymt söt! 😉

  Trevlig kväll!

  Svara
 • Visst är det nästan som terapi att städa 🙂 Tankarna flödar… å sen mår man bättre! Ibland kan det va till fördel att va kändis.. å dessutom ha barn ihop med en 🙂 Avis på att NI vet men inte jag.. vilka som går vidare. Skulle oxå velat sitta med. Jaja, snart fräser Idol igång 🙂 Bästaste MYS kvällen till er. Kraam Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Hi hi… Mysiga Lotta 🙂 Så roligt för William, han såg så stolt ut 🙂 Jätte fin bild. Kram

  Svara
 • Vilken fin bild på W och L! 🙂

  Ja…minns en dag då jag var så himla arg utan egentlig anledning (säkert PMS eller nåt). Började städa som bara f*n och i takt med att lägenheten blir finare och finare, ju gladare och gladare blev jag. Det är befriande och ansträngande 🙂 jag antar att det är endorfiner som frigörs av rörelsen, och då blir man ju glad!

  Gonatt!

  Svara
 • Hej du mysiga kvinna!

  Nu har jag läst din blogg ganska många månader men har aldrig skrivit några kommentarer. Idag har jag i alla fall blivit medlem!

  Det är ganska konstigt vad man tycker att man lär känna någon ”bara” genom en blogg…
  Nu måste jag erkänna att när jag var yngre tyckte jag väl att du o din syster verkade figurera i pressen för att vilja synas. Sorry men det var iof många år sedan nu.

  Det känns därför så enormt roligt att när man nu är 41 år och har sin egen familj följa din blogg och verkligen upptäcka att du är en så gullig och rolig person. Ja, menar att jag verkligen haft fel men när man är uppe i livet med småbarn och häcken full av bestyr så är det ganska vanligt tror jag att vi slår oss ner med kaffe och en skvallerblaska och tror att så här är det att vara offentlig och kändis!
  Men nu med andra värderingar om kändisar så tycker jag det är skojigt att läsa att ni minst gör samma vardagssysslor som alla andra. Men sen gör det inget att du är så himla vacket och har en härlig humor!

  Själv har jag sju barn och låter inte det begränsa mig och min man! Jag känner inte igen mig i ”familjen annorlunda” utan vi lever som en vanlig svenssonfamilj utan att huset är upp och ner!! Jag har utbildat mig till lärare för 2 år den och låter inte heller folk komma med förutfattade meningar. 🙂

  Så i alla fall tycker jag det är så avkopplande att läsa din blogg som värnar så mycket om många människor samtidigt som den är full av humor.
  Dessutom är det roligt att se lite ”kändisbilder” som är dina egna. Ta hand om dig och din familj!
  Kram kram

  Svara
 • Jag hade sådana fördomar mot dig och din syster förut(i flera år efter att ha läst om er i ”pressen”) men nu när jag har kommit hit så har jag förundrats och glatt mig över hur roliga, kärleksfulla och ”normala” ni faktiskt är. Suttit och berättat för mina vänner om er och hur jordnära ni är..både du och Magda. Sedan jag hamnar har har jag inte kunnat slita mig (kanske märks eftersom jag nu blivit medlem bara för att kunna säga detta). Kämpa på och sluta för fan aldrig vara er själva! =D

  Svara
 • Godmorgon!
  Hoppas att du idag vaknar på den sidan du verkade somna igår och får en bra dag! Kramar

  Svara
 • Gud vad jag älskade den sista bilden på WIlliam och Liv.. Helt underbar :O)

  Min stora tjej var bara 2,5 år när lillebrorsan kom och hon var ju inte så medveten om honom på samma sätt som ett äldre syskon!

  Det är nästan (bara nästan) man blir lite sugen på en bebbe till.. (förlossningarna är inte min grej bara, så jag vet intge hur det ska gå till i såna fall)

  Kram Sussie

  http://mammasuss.blogg.se

  Svara
 • Hej! Kul att ni ser ut att må bra, kan meddela dig att vi var fler här i småland som var på dåligt humör igår. Förmodligen var det lågtryck eller vad tror du??
  Tack vare ett samtal från min fina chef blev jag på ett strålande humör igen! Vilken fin bild vinnarbidraget hade, de var värda vinsten helt klart, fast det knorrar lite!
  Naevars, ha en skön lördag. Kram Lina

  Svara