Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:27 | maj 25, 2009

En ny dag

God morgon kära Du. Ja, för mig är det faktiskt morgon. Nu när pojkarna inte är hemma (de kommer idag) har jag och Liv en förmåga att ligga i sängen länge, vakna och sova om vart annat. Nu fick jag dock lite stress. Klockan tolv kommer en vän hit på lunch, och jag har inte ens ätit frukost. Och klockan ett kommer min älskade mor hit. Det är fantastiskt väder idag, vad glad man blir av att titta ut genom fönstret och solen skiner, eller hur? Hoppas att du får en fin början på veckan och att du är vid gott mod.

Vi hörs lite senare med bilder och annat.

Stor kram

/Hannah

 


3 kommentarer3 kommentarer om “En ny dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah:-) Kram/Sussie

  Svara
 • Hej Hannah!
  Nu när solen skiner kom jag ihåg att jag läst tidigare att du fått en mörk hormonrand på överläppen… Själv är jag gravid i v 30 och blir oxå mörk på läppen. Försvann det på dig efter graviditeten eller blevden kvar efteråt??

  Svara
 • Åh ni kan ju sitta på er fantastiska altan hela dagen! :O)
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara