Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:07 | maj 25, 2009

Kärt besök

Åh, vad glad man blir av detta väder. Har suttit i timmar på altanen och ätit frukost/lunch och pratat med min vän Annelie. Helt plötsligt dök syrran upp och kort därefter kom mamma så det blev mycket tjejsnack, smörgåsar, kaffe och te. Måste tipsa om ett te ifall du är en tedrickare. Jag blev det under graviditeten och tar fortfarande en kopp då och då. Hittade ett te från FRIGGS med smak pepparmint och lakrits (älskar lakrits), verkligen gott.

frukost1

Älskade Mor.

Älskade Mor.

Vågar inte riktigt sitta i solen ännu, pga min mustasch. Upptäckte att jag har begynnelse till ”Gerardlooken”, så jag måste vara försiktig. Jag som kände mig så kvinnlig imorse när jag rakade benen och satte på mig en klänning :-).

Nu ska vi fara till Maggan och grilla. Mina pojkar är redan där, så nu måste jag skynda. Mammahjärtat värker av saknad.

Hej på en stund.


8 kommentarer8 kommentarer om “Kärt besök”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej finah Hannah. Vad fint ni har det ute på altanen, den blev verkligen så fin 🙂

  Svara
 • Vad fint ni har det!! Är alltid lika roligt att gå in på den här sidan och mötas av era varma blogginlägg…

  Har en liten fråga till dig bara… vilken kamera har du?! Skall nämligen ge mig iväg och köpa en ny och jag tycker att du får så fina bilder (det har väl kanske lite å göra med att du är vacker också!!)… Vore himla glad om du svarade!!

  Massa kramar!!

  Svara
 • Ja det ser verkligen ut som ni sitter på en tressas vid medelhavet, vad underbart! :D. Måste ta o testa det där laktits tet jag oxå, har hört från annat håll oxå att det ska va jätte gott! Rörstrand/FilippA K. muggarna e ju såååå fina :). Ha en fortsatt fin och härlig kväll med hela familjen i sommarvärmen*

  Svara
 • Vaddå inte solen med mustach.. jag fattar inte?? (kanske bara jag som e puckad.. hihihi)

  Svara
 • Avis på er som har sån lyx altan , när blir man hembjuden? 🙂 Ser så härligt ut. Å vackra Moren oxå! Kram Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • va fint ni har de!! avundsjuk!!
  Så mysigt med vänner och familj samlade.
  Ha en fin dag!

  Kram Hanna

  http://essenyanatan.blogspot.com/

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Gud vilken fin altan ni har fått, och era möbler passar super bra där=)
  Vilken fantastisk dag det var, låt det vara så, sommaren är här.
  Ha en bra dag kramis Jessica

  Svara
 • […] 25 maj 2009 kl 16:11  (Redigera) […]

  Svara