Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:43 | maj 26, 2009

Lite frågor och svar

Hej min vän. Det har blivit något konstigt med min dator, så jag kommer inte in på kommentarerna i äldre inlägg. Dessa frågor fann jag och kopierade. Ska be Peter hjälpa mig så jag kan svara på fler.

Ska snart åka in till stan på lite möten, men nu ska jag först ner och äta massor av god frukost.

Önskar dig en fin dag. Vi hörs snart.

Kram kram.

 Malin75 skriver:

21 maj 2009 kl 21:46  (Redigera)

Ha ha – du är för sjuk! Låtsas-spionerar i buskaget…
By the way, varför kallar du dig alltid för “prutt-någonting”? Jag anar en historia bakom..

Svar: En sjuk prutt. Det var nog Maggan som började kalla mig det för längesedan, sedan har alla i min närhet inkl jag själv hakat på. Jag går inte runt och pruttar hela dagarna, så därav kommer inte smeknamnet :-). Vi är väl alla lite kvar i bajs- och kissåldern och gillar ord som det kanske. Liv kallas ”Lillfisen”, så det ligger i släkten. Stor kram.

avian skriver:

25 maj 2009 kl 23:09  (Redigera)

Hej! Fantastisk altan ni har gjort! Såg att du skulle svara på frågor, kan man fråga om din syster också? Hon svarar ju inte på sina.. Vad hände med henne och killen efter dejten? Klickade det? Ska de ses igen? Ditt hus ser fantastiskt ut, men kan man få se typ en bild på barnens rum? Kanske erat? Ni verkar ju verkligen ha fantastisk smak!

Svar: Tack snälla! Vad jag vet så hade de en jätte trevlig dag/kväll och han var en riktig gentleman, men mer än vänskap blev det nog inte. Jag kommer nog visa lite bilder framöver. Gjorde ett inlägg från huset när jag bloggade på Mama, det finns kanske kvar. Må gott. All kärlek.

Hannis skriver:

25 maj 2009 kl 21:47  (Redigera)

En knasfråga: Har fått för mig att du var med i en reklam för ostbågar en gång i tiden utklädd till grottmänniska. Var det du? Eller kanske någon som var lik? Som sagt, knasfråga

Svar: Chezzzzus! Inte alls en knasfråga, för visst var det jag. Måste varit för tolv år sedan, hur mins du den :-). Kram.

MalinSkruttan skriver:

24 maj 2009 kl 12:27  (Redigera)

Vilken otroligt häftig pekbibel!! Var går det att få tag i en sån nånstans?

Svar: Ja, den är dörolig. Vet att hon köpt den på en butik i Silverdal som ligger utanför stan. Butiken hette nog Anna i Silverdal. Hoppas du och din man hade en mysig helg med överraskningen. Kramar.

 sannaivar skriver: 
25 maj 2009 kl 3:23  (Redigera)
Hej. Med vilken slags kamera tog du bilden på dig och Jessica? Man ser att det inte är någon standard kamera… Den ger photoshop effekt. Inte illa. Va den dyr? sannaivar skriver: 
26 maj 2009 kl 7:22  (Redigera)
Nu tog du kort på mamma utan retouch-kameran som ger photoshop effekt. Det hela “avslöjades” på fotot med din kompis. Din panasonic kamera: “There is light detection with intelligent exposure to provide beautifully-lit photos in nearly any circumstances”. Busted! :))sannaivar skriver: 
26 maj 2009 kl 7:30  (Redigera)
Panasonic kameran: “The G1 Film Modes allows you to alter sharpness, contrast, saturation, and noise reduction values to your own liking, as does manipulation through SilkyPix”. Skulle vara kul att se en riktig närbild på dig, alltså utan kamera-manipulation,

så sluta luras tack! :))Svar: Jag är ledsen om du känner dig lurad och förd dig bakom ljuset. Jag har inte ens använt G1:an på dessa bilder, utan min lilla rosa Casio. Den är en helt vanlig fickkamera och inte allt för dyr. Jag håller med dig om att vissa bilder får ett vackert ljus över sig, men det har bara att göra med solljus, med eller motljus. Panasonic G1 är en väldigt bra kamera men det är inget hokus-pokus med några av mina bilder, oavsett vilken kamera jag använder. Det är helt vanliga bilder tagen av en glad amatör. Är ändå fascinerad över ditt engagemang och research ang kameran men måste dessvärre göra dig besviken angående dina tankar att bilderna är ”fixade”. Med tanke på alla effekter G1:an tydligen har så kanske jag ska börja använda den hela tiden istället. Kram.

The real me, only for you Sannaivar. Osminkad, nyvaken och inte photoshoppad :-).

The real me, only for you Sannaivar. Osminkad, nyvaken och inte photoshoppad eller med några andra specialeffekter :-).

 Nicnor skriver:

 

25 maj 2009 kl 16:11  (Redigera)

Har en liten fråga till dig bara… vilken kamera har du?! Skall nämligen ge mig iväg och köpa en ny och jag tycker att du får så fina bilder (det har väl kanske lite å göra med att du är vacker också!!)… Vore himla glad om du svarade!!

Svar: Som du ser här ovan så är det en Casio Exilim 10.1 mega pixels, den är mycket bra och liten så du kan ha med den i väskan. Min är dessutom tjejigt rosa. Är du ute efter en större systemkamera kan jag rekommendera G1:an från Panasonic. Massor av kramar och god kamerajakt.

 

 

 

 

 


21 kommentarer21 kommentarer om “Lite frågor och svar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Nu äntligen kan jag skriva och kommentera här. Inloggningen har strulat. Jag läser dagligen din blogg och jag älskar den! Du verkar vara en underbar människa, varm och hjärtlig. Dessutom är du så otroligt vacker! Jag var bara tvungen att säga det 🙂 Ha en fin dag! Varma Hälsningar och Kram, Hanna

  Svara
 • Hejsan! Jag vill bara skriva att du är så otroligt vacker. Kram

  Svara
 • gud vad fin er altan har blivit, påminner om ett lyxhotell, bara poolen som saknas på däcket nu…;) Underbart golv, vad heter det? =) haha, vad jag skrattade åt de kommentarerna angående din kamera, kan det bli mer genomskinligt med avundsjuka!?? haha. Precis som att det inte står sånt om ALLA kameror då, plus att vad har vi med och göra vilken kamera du tar dina bilder med?? Folk asså…Som vanligt är du underbart vacker, med eller utan smink!!! =)) stor kram

  Svara
 • hej alla bloggläsarvänner, jag skulle lägga in detta på maggans blogg men ngt där är fel så jag lägger in det här och hoppas att jag når alla bloggläsare ändå…längst ner är vad jag skrivit in på anna books blogg och jag uppmanar alla som av nyfikenhet följer hennes idiotiska inlägg gör som jag. sluta gå in på hennes blogg, maggans bloggläsare ska hon iallafall inte få… den uppmärksamheten är hon inte värd!

  inlägg idag på bokens blogg
  Hej Anna, jag hoppas du kikar på maggans inlägg idag och jag hoppas att du skäms! hur kan du med, att blanda dig i, att ha med massa bilder… Avvakta tills stormen bedarrat med alla bilder.
  jag tror inte du är sjuk i huvudet så nu får du ge dig. TÄnk dig i maggans situation, hur hade du mått. en skilsmässa är svår utan ditt intresse av att vara the center of attention. detta är sista gången jag går in på din blogg coh jag hoppas fler följer mitt sätt. Tills du fattat och skriver om dig och bara dig och kanske om människor som inte har massa saker som du inte har med att göra… karma… tänk…

  Svara
 • Lika vacker utan smink! :O)
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara
 • Hejsan! Fa… vad du är vacker:-) Vad skall du med smink till? Du är vacker ändå:-)) Kram

  Svara
 • Hej!

  Vad bra med kameratips, måste ha en ny då min tyvärr är kass!
  Måste frga om du Hannah eller någon annan vet svaren på ett par frågor angående inloggningen. Jag har fått ett lösenord tlldelat till mig. Går det att ändra det? Sedan undrar jag även om man måste gå n på ”forum” för att logga in?

  Tack för en mysig blogg!

  Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah, jag tror dig helt klart att du fotar med en ”vanlig” kamera och inga effekter, du är ju bara så naturligt vacker 😉 så jag hoppas ”sannaivar” skäms nu!
  Kram!

  Svara
 • Hej Hannah, tack för en jättebra blogg! Läser den flera gånger varje dag. Pekbibeln som Liv har fått, den har vi också hemma. Det är nämligen en släkting till oss som gjort den.

  Svara
 • Herre jissus så söt du är, önskar nästan att du va min syster 🙂 Kramkram Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Hej!
  Pekbibeln finns att beställa hos http://www.adlibris.com för 83 kr.
  Ha det gott!

  Svara
 • hej hannah!!! jag var och titta på din gmla blogg om det fanss bilder på erat hus och rum men det finns inte kvar men det hade varit roligt och lilla ´Livs rum och erat sovrum och pojkarnas! många varma kramar

  Svara
 • Hej Hannah!

  Har undrat i ett tidigare inlägg ang. Sovgungan.Köpte du en sådan och undrar isåfall vad du tycker om den? Är så sugen på att köpa en, ska ha bebbe nr 3 om 2 månader.
  Ha det bra och tacksam för svar!!

  Svara
 • Du är så snygg så det är löjligt;o) Jag kan förstå om Peter är lyckligast i hela världen, som får vakna upp bredvid dej varje morgon:o)
  Kjam
  Linda
  http://www.metrobloggen.se/mollan

  Svara
 • Jag är verkligen på riktigt fascinerad av hur folk orkar engagera sig…kan man inte bara fatta att folk (läs DU) är snygg på riktigt utan en massa fix och trix ?!?!? Måste man sitta och läsa bruksanvisningar på kameror för att hitta anledningar till att du inte skulle vara det ??? (och om man nu måste det, vad har man då för sorts tråkigt liv???)

  Jag tycker att du är grymt snygg…vare sig du är sminkad eller inte, du verkar otroligt jordnära och framstår som en fantastiskt generös och rolig tjej!
  jag är jätteglad och tacksam att du delar med dig av er vardag här.
  kram,
  Lena

  Svara
 • Hej. Hoppas du har haft en bra och solig dag. Konstigt att folk orkar bry sig om allt.Har inte folk annat att göra. Kärlek och Kram

  Svara
 • Hej igen Hanna. Glömde säga att jag också blir glad och tacksam att du delar med dig var dag. Dina inlägg får en att le och samtycka. Kärlek och Kram

  Svara
 • Du säger alltså att bilden på dig och Jessica INTE är tagen med G1:an? Inga bilder alls är tagna med den? Yeah right… Man ser tydligt att du tar dina bilder med olika kameror. Alla är inte dumma och naiva. Gravid bilderna är tagna med den finare kameran. Men om du vill tro på dina egna lögner, visst. Men snälla, vaddå inga specialeffekter? Det är så ledsamt att du tror att det inte märks att du fortfarande fyller på överläppen. But to each her own! Ha det! :)))

  Svara
 • Dina fjortis-fans förstår givetvis inte att det finns dom som är intresserade av kameror, olika effekter osv.

  Svara
 • Hej Hanna!
  Bry dig inte om vad ’sannaivar’ skriver, vi ”fjortisfans” (hmmmm…själv är jag 38 år 😉 är glada bara du lägger upp bilder och sen tror jag ingen mer än ’sannaivar’ bryr sig om vilken kamera du använder!

  Sidan är seeeeg nu! Hoppas det ordnar upp sig.

  Kram kram.

  Svara
 • HANNAH. Givetvis har du utstrålning, har aldrig sagt annat. Och det finns inte en kamera i världen som kan förvandla en ful människa till snygg. Tror däremot inte en enda sekund att du använder dig av samma kamera hela tiden och inte av Panasonic kameran eller annan proffs-kamera. Vi är flera som undrat hur i sjutton du får sån fin touch på dina bilder, men då INTE bara på dig utan även på din kompis Jessica osv. Det handlar alltså inte om perfekt hy, utan val av kamera. Du håller fast vid ditt och jag vid mitt. PS. Ulrika70, du behöver då inte ta åt dig. Och om du läser noga så var det en till som undrade vilken kamera Hannah använder. Dessutom är det många fler på nätet som undrat hur hon får sån fin touch på sina bilder.

  Svara