Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:46 | maj 26, 2009

Vänner

Hej fina, underbara Du. Först vill jag bara berätta hur oerhört tacksam och glad min syster har blivit för de värmande, glädjande och framför allt kärleksfulla ord hon fått på sin blogg. Jag vet att orden och hälsingarna lättar på det hårda greppet som oron och sorgen har om hennes hjärta och själ. Hon har printat ut alla kommentarer, så hon alltid har dem. Det är skönt att kunna ta fram och läsa, och få tröst och stöd.

Allt samverkar alltid till det bästa. Det gäller bara att ta sig igenom tunga stunder, och när man väl gör det så blir man både starkare och lyckligare. Vilket är lättare med omsorgsfulla och stöttande vänner. Så glöm inte att mår du dåligt så finns vi här för dig också. Det är ju så bra med denna sidan, att vi kan stötta, skratta och må bra tillsammans.

Åkte in till stan och lämnade papper till Maggans advokat, sedan for vi till Passpolisen med Liv och gjorde hennes första pass. Det var en pärs. Först och främst så sov hon, vilket hon gör 20 timmar/dygn, och det är svårt, förlåt omöjligt att väcka henne. Så att få henne vaken på en passbild på beställning tog väldigt lång tid. Tur nog hade den kvinnliga polisen en ängels tålamod och hjälpte till på alla möjliga sett för att Liv skulle vakna. Rasslade med nycklar i hennes öra, slog med nyckelknippan mot en stålgrej så att alla som befann sig inom en radie av en kilometer hörde, men inte Liv. Hon sov som en stock. Hon är van att sova med höga ljud och röster omkring sig, hon har ju två syskon :-). Efter en timma kisade hon med ögonen, en bild togs fort som sjutton, hon gäspade och somnade om. Nu kan hon i alla fall följa med till Spanien :-).

Mina fina pojkar. Idag blev de morotsbiffar till middag.

Mina fina pojkar. Idag blev de morotsbiffar till middag.

jagliv1

 

Imorgon bitti kommer Peters mamma hit och så ska jag göra ett reportage för tidningen DN och massor av annat, så nu måste jag sova.

God natt.

All kärlek.

 


13 kommentarer13 kommentarer om “Vänner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sov gott och lycka till imorgon! Skönt med semester snart, hall ut!

  http://lamamanbxl.blogspot.com

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för nöjet vi får dela med er här på Bloggfamiljen! Det har blivit en god vana att kika in här ett par gånger om dagen och följa er. Ni har verkligen lyckats! Grattis också till er senaste ”erövring”; Daniel da Silva – jättekul!
  Jag undrar om de super-snygga sjalarna snart kommer in till webbshopen? Vi väntar, och väntar, och väntar….. 🙂 Ha det så bra!

  Svara
 • Hej Hannah! Då jag aldrig fick svar angående din tränings-dvd har jag nu köpt den via knodd:s hemsida! Blev bara lite lässen när du skrev att du skulle skicka den och den sen aldrig kom! 🙁 Men nu ska jag gympa på här hemma i vardagsrummet! Kram M

  Svara
 • Åh,va söt hon är lilla Liv 🙂 man smälter…..sen måste jag säga att jag känner igen mig i din syster Magdalena, därför förstår jag henne och önskar henne all lycka och kärlek. Sån tur att vi har varann. Nu blir det natti natti för mig

  Svara
 • Cherrypie,

  Vilken dålig tajming från min sida. Den är skickad och du har den i din brevlåda imorgon. Typiskt! Jag mailar dig imorgon.

  /Hannah

  Svara
 • Va fint av Maggan att printa ut våra ord 🙂 Man känner sig alltid lika välkommen in på sidan, ni har lyckats!! Och ”familjen” växer snabbt. Vilket stöd man kan få här Om man skulle behöva 😉 Som idag då jag ska ha PROV! hehe..! Sötaste Liv, så envis man kan va 🙂 Önskar Hannah en jätte fin Onsdag, kram Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Hoppas du får en bra dag!
  Märks verkligen att familjen växer. Jag kan inte komma in på sidan på kvällarna pga för hög belastning…
  Kramar Karin

  Svara
 • Bloggfamiljen är som balsam för min själ. Jag älskar dina och alla andras kärleksfulla och sunda blogginlägg, Hannah! Och det är så mysigt att titta på alla fina bilder du lägger upp. Tänk vad mysigt ni kommer få det nu när ni åker på semester…Om ni vill kan jag bo i ert hus medan ni är borta…;) 😉 😉
  Många kramar och god energi sänder jag till dig Hannah!!

  Svara
 • Godmorgon! :)ja men det gör inget om du skickat den, den andra kan jag spara tills nån kompis blir gravid eller så.. 🙂
  Tyckte det tog så lång tid bara, men förstår och vet ju att du har fullt upp med annat med! Du kan ju inte hinna svara alla som skriver till dig.. 🙂
  Kram M

  Svara
 • H

  Svara
 • Hej fina Hanna
  Tack för en härlig, naturlig och bra blogg.
  Du och din familj är så vackra och fina!
  Stor kram till er!

  Svara
 • Henriksson32: Varför så elak? Avundsjuk?

  Massor av kramar till Hannah & Maggan!

  Svara
 • Har inte kunnat följa din blogg på flera dagar, mycket frustrerande. Jag har precis flyttat och varit helt isolerad från internet. Nu äntligen fungerar allt och jag kan uppdatera mig!

  På tal om flytt, kan inte du visa lite nya bilder från huset? Det vore så roligt! Jag behöver all inspiration jag kan få och vi har ungefär samma stil tror jag. Ett ellipsbord och sjuanstolar blir det till min nya lägenhet, helt klart ;)!

  Hihi, jag råkar veta allt om att ta passbilder på så små barn. Det är verkligen inte lätt. Men värst är ändå barn i ettårsåldern som inte alls vill sitta stilla, utan som rör på sig hela tiden. Skönt att det gick bra för Liv! KRAM

  Svara