Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:03 | maj 27, 2009

DN och blodsugare

Nu har sjusovaren gått upp! Jag somnade om efter att jag varit uppe med pojkarna. Vaknade av att svärmor kom hit, så nu ska vi ner och äta lunch på byn. Ska träffa DN sedan och William ska på fotbollsträning, efter det ska vi vaccinera oss mot TBE. Hatar de äckliga blodsugande fästingarna. Så jag lägger nog inte in ett inlägg med bilder förrän senare ikväll.

Hoppas att du mår bra, och förlåt för att jag är så tråkig idag.

Kram kram.


5 kommentarer5 kommentarer om “DN och blodsugare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Har mailat dig på ”frågahannah”-mail adressen…ville inte skriva här på bloggen!! Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Tycker att du har en superbra blogg! Det är dessvärre väldigt svårt att komma in på kvällarna men då får man göra det i smyg på jobbet istället…. Du och Peter har jättefina barn och lilla Liv är ju bara så söt! Har själv en dotter på 15 månader och en dotter på 7 år och jag tänker tillbaka på tiden när de är så pyttesmå som är så mysig. Nu är det jaga småbarn som gäller, lillan är på allt, klättrar upp på allt och har fått ett jäkla humör. Alla åldrar har väl sin tjusning. Ha en fortsatt bra dag och tack för en bra blogg. Hälsn Maria P i Borås

  Svara
 • Ville bara säga hej 🙂 Kram

  Svara
 • Ja fästingar är riktigt läskiga 🙂 Har också tänkt att vaccinera mig! Du är en vacker människa Hannah, både på insidan och utsidan! Kramis

  Svara
 • Jisses vad bloggberoende man blivit..Hoppas tekniken löser sig snart men att du haft en skön dag! kram!

  Svara