Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:33 | maj 27, 2009

Seeeeegt – Uppdaterad med bilder

Oj, vad sidan är seg. Fasen vad irriterande med denna sketna tekniken, men det jobbas på för fulla muggar! 

Har haft en intensiv dag, men trevlig. Idag har det varit en journalist och en fotograf från DN här. Det ska handla om hemmet och barnkammaren, Livs rum. Jag är ju inte alls klar med det, men i det stora hela ser den okej ut. Väggarna är än så länge tomma. Ska göra en stor Canvastavla av ett fotografi på alla tre barnen som ska täcka väggen mittemot sängen. Nu används rummet mest som tvätt- och gästrum.

Plåtningen för DN är i full gång.

Plåtningen för DN är i full gång.

1a
På hennes dörr hänger sovgungen där hon vaggas till sömns på dagarna (även en perfekt resesäng).

På hennes dörr hänger sovgungen där hon vaggas till sömns på dagarna (även en perfekt resesäng).

1c
En orgie i rosa.

En orgie i rosa.

Livs coola babysitter i plexiglas (BLOOM).

Livs coola babysitter i plexiglas (BLOOM).

Efter Williams fotbollsträning åkte vi ner till hamnen där fästingbåten var. Vi tog vaccinet allihopa. Killarna var coolare än jag. Jag avskyr sprutor och höll William i handen :-). Jag verkligen hatar fästingar, det är nog det äckligaste ”djuret” som finns. Den fyller ingen funktion över huvudtaget, inte ens i naturens kretslopp. Har haft flera stycken, blodsugande äckel. Dessvärre finns det även människor som skulle kunna liknas vid detta ”djur”. Det vet vi ju efter denna vecka, men det kan ingen av oss vaccinera oss mot.

Knattarna på Williams fotbollsträning.

Knattarna på Williams fotbollsträning.

Fyra tuffa killar som inte räds sprutor.

Fyra tuffa killar som inte räds sprutor.

Mio visar stolt upp sin belöning från sjuksystern: ett Bamse klistermärke.

Mio visar stolt upp sin belöning från sjuksystern: ett Bamse klistermärke.

Vi belönade oss med varma mackor ikväll.

Vi belönade oss med varma mackor ikväll.

Usch, jag känner mig så tråkig. Har inget kul att skriva, men nu snart händer lite roliga saker. Spanien!!! Åker på söndag, ska bli så kul. Har ju som sagt aldrig varit utomlands med båda pojkarna. Det värsta är att jag inte får bada!!! Ringde och kollade med BB, men man ska vänta minst 6-8 veckor efter en förlossning. Hur sjutton ska jag klara att vara i solen och värmen och inte kunna bada?!

All kärlek.

 


17 kommentarer17 kommentarer om “Seeeeegt – Uppdaterad med bilder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hesvej!
  Vad fint och gulligt det ser ut att vara i Livs lilla rosa rum=)
  Underbart med sol och värme i Spanien, vart i Spanien ska ni ?
  Stor kramis från Jessica

  Svara
 • Jiippii!
  Äntligen ett inlägg, jag blir alltid på så bra humör när jag läser bloggarna här hos er. Vilket mysigt rum Liv har, ser fram emot fler bilder. Gulliga Hannah, hälsar du Maggan att vi står bakom henne likt en okrossbar armé! Mosa blodiglarna nu!
  Kram din nätvän

  Svara
 • Hej Hannah! Tråkigt att du inte får bada…Men du måste väl få ha benen i vattnet i allafall… Mitt tips till dig är att köpa en blomspruta/sprayflaska som du fyller med vatten, så kan du spraya dig själv med vatten och bli lite avsvalkad när du ligger i solen och känner dig överhettad! Många kramar till dig!

  Svara
 • Hej! Kommer det lite mer bilder snart? Kanske på pojkarnas rum? Erat sovrum? Ni ser ut att ha det så himla fint.. *avundsjuk* 🙂

  Svara
 • Hej!
  Försöker få kontakt här istället för på mailen! Har jag tur kanske du läser detta. Vart kan jag skicka ett brev till maggan, alltså via snigelpost. Vore snällt om du svarade. =) kram dessan

  Svara
 • Vad härligt att börja packa och resa iväg mot Spaninen!Ni kommer få det härligt, du får väl plaska med benen och göra ”kärringadoppet”!
  Blir så rörd när jag läser om din älskade syster, så tufft! Tänk vad du betyder för henne!hoppas hon snart får lugn i själen och kan känna lycka igen! Fina bilder för DN och erat fina hem! härligt och se att även ni kan ha lite stökigt….ha ha Maggan hade ju fotat runt en hel del häromdagen! Ni är för roliga, och din mans inlägg är ju suveränt roliga med!

  nu är det läggdags!

  Sov Gott!

  Svara
 • Äntligen fattade jag hur man blev medlem så man kunde kommentera, haha… 😛 Jag är lite trög, har försökt i typ 1 månad… Blev rätt frustrerad, haha!!!
  Sitter här mitt i natten och kan inte sova… 🙁 (Som vanligt… Typ…) Så jag sitter här och lyssnar på Celine Dion och läser din fantastiska blogg!!! 🙂 Bättre än så kan livet knappast bli… 😉 Hittar nya krafter i mitt liv av att läsa din och din systers blogg, och alla andra bloggar härinne också förresten… Så glad att jag hittade in till bloggfamiljen… 🙂 Det har gett mig massa ny kraft och energi i mitt liv…
  Dock är jag dålig på personliga kommentarer eller hur man ska säga, men jag jobbar på det… 😉
  STOR VARM KRAM från en trogen läsare, vid namn Hanna… 😛
  http://vallmoblomma.blogspot.com/

  Svara
 • hej hopp du vackra underbara Hannah 🙂

  jag undrar bara varför får du inte bada så tätt efter förlossningen?
  Jag hr själv inga barn så jag hänger inte riktigt med. lite nyfiken bara…

  Tack för att DU finns och förgyller min dag med din underbara blogg!

  på återhörande/återseende.

  Kärlek & kramar till dej och till alla i din omgiving!

  Svara
 • Du får väl duscha?? De flesta stränder har ju härliga duschar så det går nog bra men det är ju trist att inte få ge kroppen den sköna balsambehandlingen av varmt medelhavsvatten, jag får alltid bättre hy när jag badad i medelhavet ett par veckor.
  ha en skön semester

  Svara
 • Hej Hannah
  Lika smakfullt i Livs rum som i övriga huset. Vill passa på att fråga vart dom två stora tavlorna i vardagsrummet kommer ifrån.
  /Åsa

  Svara
 • Hej Hannah! Vilken underbar blogg du har! Har man väl börjat läsa här blir man lätt beroende! Du skriver så bra och det blir ännu bättre när du är så personlig. Tycker du verkar vara en jätteduktig mamma och Peter ska verkligen hålla hårt i dig som har fått en så otroligt vacker fru.
  Jag undrar lite över det söta huset som syns på golvet i Livs rum? Var är det ifrån/köpt? Blev sugen på ett sådant till min lilla dotter, 10 månader. Jag och min sambo funderar också på att åka till Spanien i sommar (i så fall första gången för mig) så det ska bli roligt att läsa om er resa. Önskar dig och din familj en härlig semester och ser framemot många fler blogginlägg! Kram på dig/ Mia

  Svara
 • Hej!

  Underbart hus ni har!

  Angående bada: till mig sa de att jag fick bada så fort avslaget var över. Jag blödde i tre veckor, väntade en vecka därefter för att kolla att det VERKLIGEN var över o sen badade jag – utan problem. Att man ska vänta är ju för att ”såret” ska vara helt läkt så att man inte får massa bakterier i det. Tror nog du kan bada på (om avslaget är över vill säga), kanske inte i pool för där kan det ju va massa skit men i havet:)

  Hoppas ni får en underbar resa!

  Svara
 • Hej! vackra Hannah, så fint Livs rum är 🙂 Ja, ta nu inga chanser genom att bada, det är det inte värt. Ha en bra dag och hälsa Maggan. Kram/Sussie

  Svara
 • Vilken jättekäck vagga! Skönt att slippa borra upp den i taket som många gör. Måste tipsa blivande bebisföräldrar om den, vart kommer den ifrån?

  Babysittern är jättecool, jag älskar plexiglas :-)!

  Oerhört sött litet rosa hus också som man kan se.

  Kram från en som tycker varma smörgåsar är världens bästa snabbmiddag, alla gillar det !

  Svara
 • Hmm…vilket konstigt svar BM gav dig? Det är inte farligt att bada så länge avslaget är helt borta (avslaget är ju ett tecken på att livmodern inte är helt läkt ännu, och bakterier kan därför orsaka infektioner), så om du inte längre blöder så är det bara att bada på! Jag blödde i 4 veckor, i vecka 5 badade jag utan problem.

  Ha det så skönt i Spanien! 🙂

  Svara
 • Så fint ni har! Jag har också en sån där gunga från sovgunga.se, visst är den kanonbra?!
  Våran minsta lilla tös sover helt utmärkt i den:)
  Nästan så att man själv önskar att man kunde ligga i den;)

  Svara
 • Det låter bra att ni vaccinerat er! Själv fick jag, för snart två år sedan, min första fästing när jag var i svärfars stuga strax utanför Sigtuna…. och ”såklart” var den bärare av TBE-viruset. Jag blev riktigt, riktigt dålig och det är inte först nu jag börjar känna att livet är på väg tillbaka till mig.

  Svara