Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:39 | maj 29, 2009

Tråkiga måsten

Vilket underbart väder. Har varit i stan och ätit lunch med Lenita, en god vän. Syrran kom också in till oss. Har även ordnat med lite saker inför morgondagen, då Tjejdags-vinnarna kommer hit. Ska bli kul. Funderar på att be Daniel lära mig några danssteg också. Han är så rolig och oerhört duktig tycker jag. Du följer hans blogg här, va?

Har så sketans mycket att ordna innan vi far, det är ju redan på söndag. Min pappa kommer hit med sin fru Marie och min lillebror Leon. De ska bo här i vårt hus när vi är i Spanien. Vill ju ordna snyggt här hemma och fylla kyl och frys med god mat så de trivs. Vår dammsugare gick sönder imorse så nu måste jag fara och köpa en ny, så typiskt! Hittar inte kartongen med alla mina sommarkläder heller. Jag anar att jag gett fel låda till kyrkans loppis, för här hemma hittade jag bara en med alla gamla grejer som just skulle dit, ännu mer typiskt! Kan ju trösta mig med att det går till ett gott ändamål i alla fall.

Ja ja, nu ska jag inte klaga för snart ligger jag på stranden med en paraplydrink i handen, sol och bad och kan inte göra ett skit åt städning eller andra tråkiga måsten.

Det var Williams och Mios sista dag i skolan och på dagis idag. Kommer ihåg den härliga känslan när sommarlovet började. Eftersom William fick ta ledigt sista veckan i skolan så ska vi ha lite hemundervisning i Spanien har vi lovat hans fina fröken Anna. En egen skolavslutning ska vi också ha :-).

Ska skriva mycket från Spanien och dela med mig av många bilder från vår resa.

Dags att fara och fixa dammsugare och storhandla.

Hej på en stund.


14 kommentarer14 kommentarer om “Tråkiga måsten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ja du verkar ha fullt upp. =) jag som tycker det är jobbigt nog att packa till mig själv när jag ska ut och resa kan knappt tänka mig hur det är med tre barn varav en är nyfödd. Men vad underbart ni kommer få det!! Vart i spanien ska ni?? =) massa kramar!!

  Svara
 • Vaya con Dios Hannah! Ha en trevlig resa och vistelse i España med din familj!

  Svara
 • Slutar Williams skola redan om en vecka? Min dotter går två veckor till. När börjar skolan i höst för William?

  Nybyggt hus och ingen centraldammsugare?? Det trodde jag ”alla” satte in när de byggde nytt?! Det var det bästa som fanns i mitt (gamla) hus när jag flyttade in för fem år sedan. Men tyvärr är den också trasig för närvarande. Que tengas unas boníssimas vacaciones en España con toda tu familia. Besos!

  Själv åker jag till Italien om två veckor med min älskade prinsessa.

  Svara
 • Den loppisen skulle man gärna gått på *ler*.. om nu dina fina kläder säljs för 5:or, stackars Hannah! Men det viktigaste är att Du kommer med på resan.. *åå* va jag vill vara ert ”bagage”. Jaja, får ju lyxen at SE er på bilder.. inte fy å skam det heller 🙂 Kram och njut av ledigheten /Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Du är så fruktansvärt vacker!!!!

  Svara
 • Härligt….ha en underbar resa o njuuut av bad o sol!!!! Va rädda om er, kram kram!!

  Svara
 • Fina Hannah! ”Fylla kyl och frys, så de trivs”..vilken fantastisk värdinna du är, t o m när du inte ska va hemma själv!
  Du verkar vara en underbar person!

  Svara
 • Åh, jag får fortsätta drömma här hemma för här finns det tyvärr aldrig ekonomi till att resa.

  Kanske får barnen sluta på alla sina fritidsaktiviteter så får vi börja spara i några år …:)

  Jag får fortsätta njuta och läsa över alla bilder du skickar oss. Ha det så gott!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Hoppas att ni får det riktigt skönt på er resa. Jag förstår inte hur du hinner allt och framför allt orkar allt. Bloggfamiljen är superb tycker jag.
  Kram.

  Svara
 • Hej Hannah, oj vad mycket du har att göra nu innan resan. Hur skall det gå? Måste vara skönt för dig att åka på semester och slippa alla måsten 🙂 Kram/Sussie

  Svara
 • Hej Hannah!
  Wiiiiiii nu sitter vi fyra lyckliga vinnare i bilen på väg till Stockholm och Tjej-dagen! Humöret är på topp och vi är superladdade för detta. Ses snart! Kram Anna, Maria, Nina och Susanne 🙂 🙂

  Svara
 • Hej.
  Ha nu en riktigt skön resa. kramar

  Svara
 • Hej!
  Älskar din blogg!
  Ha ne super trevlig resa, njut av sol, värme, mat m.m.
  Ta hand om varandra!
  Många kramar från Jessica

  Svara
 • Hoppas ni får en underbar semester i Spanien!

  Kramar!

  Svara