Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:06 | juni 1, 2009

Första dagen

God kväll. Hoppas att du mår bra. Första dagen på semestern är alltid lite intensiv. Barnen är så glada och nyfikna på allt, att de vill göra allt med en gång. Jag hade helst legat vid poolen hela dagen, men det får jag nog göra när vi utforskat allt i hela Spanien. Vilket aldrig kommer att hända :-).

Här vill jag ligga, sola och ta ett kärringdopp.

Här vill jag ligga, sola och ta ett kärringdopp.

asem2

Jag har blivit firad med en försenad Morsdag idag efter som vi reste hela dagen igår. Pojkarna, alla tre, smet iväg och kom tillbaka med ett paket. De hade letat upp min favorit smyckeaffär och köpt ett jätte fint armband. Sedan fick jag shoppa på Zara, ska visa dig vad imorgon. Blev även bjuden på en god middag nere i hamnen. Jag älskar er! Liv äter och sover i vanlig ordning, men börjar äntligen ha lite längre vakenperioder, och titta en i ögonen. Idag gav hon mig, dagen till ära, ett leende. Nej, det var inte en fis på tvären utan ett leende! Jag tror även hon lett innan, men på BVC sa de att det oftast bara är gaser, det tror jag inte alls :-)!

Armband från Uno de 50.

Armband från Uno de 50.

Utsikten från restaurangen.

Utsikten från restaurangen.

Pojkarna hittade gamla torskar som de matade i hamnen.

Pojkarna hittade gamla torskar som de matade i hamnen.

Pappa Peter kan byta blöja överallt!

Pappa Peter kan byta blöja överallt!

Är trött av all sol och ska sova nu.

God natt.

Stor kram.


9 kommentarer9 kommentarer om “Första dagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser härligt ut! ”avundas” jättefint armband med!
  Njut av sol och Spanien och att umgås med dina underbara små kottar och man 🙂 stor kram och var rädda om er !

  Svara
 • Så mysigt de ser ut=) hoppas ni får en bra semester!

  Svara
 • Vad avis??!! JAG???!! Haha neeeeeeeeeejdå… 😛
  Eller jo…
  Och min lillasyster har precis kommit hem från Cypern… Hmmm…
  Men hoppas ni får det helt UNDERBART i España iallafall… 😉 Jag får väl nöja mig med Sverige jag…

  Svara
 • Det ser helt fantastiskt ut Hannah! Och självklart ska du ha allt det där du fick på Morsdag, sån bra mamma du är.
  Men du, varför kan du inte bada? Du har sagt det innan men det dåliga minnet sviker.. Ok, kärringbad funkar *ler*. Hur varmt har ni de? Jätte baouta kramen!! Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Hej Hannah, Fint armband. Vilket ängla barn Liv måste vara 🙂 Mitt tredje barn var lika nöjd, man undrade många gånger hur han lätt när han skrek eller om han var döv eller stum 🙂 Kram/Sussie

  Svara
 • Jisses vad härligt det ser ut 🙂 åh, jag vill oxå…ha det gott!

  Svara
 • Va mysigt ni verkar ha! Ser ut som om ni är i Puerto Banus där vår första son lärde sig att gå !! inne på en restaurang 🙂 Kul att följa bloggen, har söner som är i samma ålder som dina. Du verkar så cool och är inspirerande!

  Svara
 • SÅ underbart skönt det verkar vara…ni är så himla mysiga…!!!!
  Det var ju kanonväder igår måndag här hemma (läs Småland)..men idag är det kallare o mulet o ska väl vara mycket kallare o lite regn emellanåt här framöver så ni åkte ju verkligen precis rätt tid…:))…ibland ska man ju ha lite flax..!!!
  va rädda om er o njuuuuut av värme o sol o härliga dofter o god mat.
  goaste kramar

  Svara
 • Hallå i värmen. Hittade ingen e-mail adress. Tänkte tipsa om en casting jag hörde om via castern på min facebook-sida. det handlar förmodligen en film eller nåt där jag tänkte att Mio skulle passa in. Det ska vara två pojkar i 4-8 års-åldern som ska se ut som 4 och 6 år. Jag kommer ihåg att han inte fick jobbet på h&m pga att han såg lite för liten ut…

  [email protected]

  Ha det!

  Svara