Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:33 | juni 1, 2009

Från party till playan

Hola! Vill inte vara den som är den, men nu sitter jag i en solstol och tittar ut över poolen när barnen badar, solen skiner och vi har precis suttit på terrassen och ätit frukost : )

Jag vill dock påpeka att vägen hit var inte lika härlig.

Vi hade en underbar dag i lördags. Jag ordnade tom så jag kunde vara med i drygt två timmar ute på stan (Bebis låg och sov, nymatad runt hörnet hos en kompis). Vi mötte upp tjejerna när de hade avslutat sin middag på Teatergrillen, sen åkte vi till Bon Palais. Stackars Nina fick åka med mig i bilen dit. Jag blir som du vet väldigt stressad av att köra i stan och det blir inte bättre av alla griniga, mjälliga taxigubbar som tutar och hytter med näven. De är alltid så aggresiva i trafiken. (Du kan läsa tjejernas egna berättelse på bloggkrönikörerna från i söndags)

William och Liv i lördags.

William och Liv i lördags.

Redo för att möta upp Tranåstjejerna i stan.

Redo för att möta upp Tranåstjejerna i stan.

lordag2
Hela gänget på Teatergrillen.

Hela gänget på Teatergrillen.

Hur som haver så säger Nina lite försiktigt från baksätet, ”Jag kan kliva av och gå”! I efterhand sa hon att det var för att jag skulle slippa köra dit för jag lyckades köra fel också, men det vet de katten :-). Kan skylla på att jag hade Peter som guide. Kom hem sent på natten, hade inte packat någonting inför resan för dagarna innan var det så mycket annan planering.

Morgonen blev så stressig att det var hemskt. Väl på flyplatsen, incheckade och klara på väg till gaten, så upptäcker vi att hemnyckeln ligger i skötväskan! Den nyckeln som min pappa ska komma in i vårt hus med, skit också! Peter får gå ut igen och lämna nyckeln där min syster kan hämta upp den. Flygresan gick hur bra som helst. Livs första resa. Hon märkte inte ens att vi lyfte, utan vaknade glatt när vi landade i Spanien för att äta lite och sedan somna om :-).  När vi hämtar våra väskor så kommer Mio på att han glömt sin ryggsäck med alla sina favorit leksaker någonstans. Kan vara på Arlanda, flyget eller någon annanstans. Så det var bara att ställa sig i den långa kön till service disken för att efter en timme få ett nummer av den halvsovande Spanjacken vid disken. Så nu hoppas vi att någon svarar de kommande tre veckorna mellan sina siestor så Mio kanske får tillbaka sin väska (om den låg på planet vill säga).

Vi har precis klivit ur planet och väntar på väskorna.

Vi har precis klivit ur planet och väntar på väskorna.

Två glada och förväntansfulla killatr

Två glada och förväntansfulla killar (detta var innan Mio kom på att hans väska var glömd...någonstans).

Nu väntar sol, bad och kanske ett litet glas rosè framåt kvällen. Bröstpumpen är redo 🙂

Vår vän har en så fin lägenhet här. Det finns en stor pool där alla som bor här omkring kan bada i. Än så länge är vi helt själva här vid poolen. Underbart. Nu kan jag sola min vita pösmage och cellulitbombade ben utan att någon ser :-).

Ska ta lite bilder till dig nu.

Kärlek från ett varmt Spanien.

Ciao!


19 kommentarer19 kommentarer om “Från party till playan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!

  Blev mäkta förvånad över att det stod en stor låda utanför dörren i torsdags, ännu mer paff att det visar sig att min MAN är här och läser bloggar och skickar in en motivering och den vinner. Tack så hemskt mycket att ni valde ut hans motivering, nu kan jag fortsätta smågnälla lite så kanske han tom köper nåt för att få tyst på mig =)

  Ha en underbar semester i Spanien med hela underbara familjen!

  Kramar // Helena Larsson

  http://helenaalarsson.blogg.se

  Svara
 • Åh vad snygg du är, man ser inte att du fött barn för en månad sedan! Har du något knep att dela med dig av till en relativt nyförlöst flod-ko? 🙂

  Ha så trevligt i España!

  Svara
 • Håller med ovanstående! Vart tog magen vägen? Min satt kvar i säkert tre månader…

  Svara
 • Ha en jätte skön semester…!!!
  Vilket fint kort på W. och Liv. Hon är bedårande, en lite mini-Peter…:)
  Ser fram emot att på avstånd och med lite avundsjuka få ta del av er resa i solen…
  Storkram Malinapralina<3

  Svara
 • Hannah och Co,

  Det är inte lätt att flyga med 114 packningar och barn och sig själva, trots Mio´s ryggsäck *snyft* som jag hoppas på att han kommer att få tillbaka nån dag 🙂 och nu är ni framme i Spanien så njut och må gott av varandra!!

  NI ÄR BÄST!!

  <3 liga kramar Catarina

  Svara
 • Halloj, Anna_r och Jensofin, jag har en ”lurmage”. Den har i och för sig dragit ihop sig ganska snabbt och bra efter förlossningen, men mitt knep är en liten trikåkorsett som håller dallret på plats. Finns på b la Twilfit. Kram Hannah Graaf

  Svara
 • Jag igen. Är inloggad i Peters namn om du undrar varför ”han” låtsas vara jag :-).

  Svara
 • Jag tycker ditt läppstift är så fint som du har på bilden med den randiga klänningen. det ser ut att vara lite orange-aktigt. Tycker det är supersnyggt! Vilket märke är det och vilken färg? Tack på förhand. Kram Caroline

  Svara
 • Hej Hannah, Liv är ju vaken på bilden :-)Vad jag kan se är hon väldigt lik Peter och sååå söt.
  Och vad synd om Mio 🙁 Hoppas att han glömt den på planet, så att han får tillbaka den om ett par dagar. Ha det nu skönt och njut av att slippa alla måsten. Kram/Sussie

  Svara
 • Hej Hannah! 🙂 vad fina ni var på bilden från i lördags, jättefina klänningar!! Den randiga du har på dig var snyggast! 🙂
  Hoppas ni får tre underbara Spanien-veckor nu! Ska bli kul att få följa er semester här på bloggen..
  Kram M ps: har du läst mailen ang. dvd:n jag skickade??

  Svara
 • Haha nej det lät konstigt det jag skrev ”ang dvd:n jag skickade”..jag menade ”Har du läst mailen jag skickade ang. dvd:n??” //M

  Svara
 • Hej Hannah,

  Får man fråga vart Maggans snygga klänning kommer ifrån?
  Tack för du delar med dig av din vardag i din härliga blogg:)

  Hälsn. Emma

  Svara
 • helt otroligt att din mage ändå dragit ihop sig så snabbt när det är tredje barnet!
  Min drog oxå ihop sig på ett par veckor bara..men d va efter första barnet,Lite skillnad!
  Hoppas ni får det underbart i spanien, e jätteavis,så skönt å va utomlandså glo på lite palmer 🙂
  Kram till er

  Svara
 • Angående kommentar nr 10 så skrev Hannah klart och tydligt, i alla fall så att jag kunde läsa och förstå, att bröstpumpen var med och skulle användas. Rökte din mor under graviditeten med dig?

  Svara
 • ceciliaeriksson…. Undrar bara vad du vill uppnå med din löjliga kommentar!!! Snacka om att avundsjukan bara lyser rakt igenom! Vad vet du om Hannah som skulle göra att hon skiter i barnens bästa??? För att hon unnar sig ett LITET glas vin, dessutom använder pumpen. Det finns faktiskt egentligen inga riktiga bevis för att alkoholen går över i bröstmjölken. Och Hannah är ju inte direkt kännd för att vara ute och festa. Nej, nu får du sluta upp att vara en bitter ”moraltant”, lev ditt liv som du vill, men låt inte det gå ut över andra!!
  Hannah… Hoppas ni har det underbart och låt inte (ursäkta ordvalet) nån ”bitterfitta” förstöra din semester!!

  Svara
 • Hej!
  Vilken fin bild på Liv och William =)
  Njut av livet och stressa inte med något =)
  Kramis från Jessica

  Svara
 • Hej alla trevliga läsare. Vi har haft ett litet nättroll som under tre olika namn blivit avstängd tidigare då hon inte kan respektera de regler som gäller för våra användare. Hon trilskas med att komma tillbaka under nya namn och adresser och av den anledningen försvinner hennes kommentarer med jämna mellanrum. Tänk att vi redan på Mama-tiden ställde henne i skamvrån men hon hänger som sagt kvar. Vi på Bloggfamiljen hoppas att hon snart hittar inre frid och framför allt en ny sida att besöka.

  Med vänliga hälsningar,

  Peter Karyd
  Wioliv AB

  Svara
 • Hej igen! Vill bara säga att mitt tidigare inlägg ang nr 10 inte längre stämmer eftersom hennes taskiga inlägg togs bort. Alltså inget ont mot Cherrypie…

  Svara
 • […] 01 juni 2009 kl 13:23  (Redigera) […]

  Svara