Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:57 | juni 2, 2009

Tantsnusk

Jag blir så glad av att gå in och läsa kommentarerna. Det känns som om du bara är runt hörnet :-). Är det fint väder hemma? Hoppas att du har det bra och framför allt mår bra.

Har legat vid poolkanten och kollat på killarna i några timmar nu. Jag får alltid för mig att jag gillar att sola, men efter en kvarts pressande blir jag rastlös och svettig som en flåsande, blöt hund. Slutar alltid med att jag sitter i skuggan och äter glass och läser lite tantsnusk istället :-).

Pojkarna äter frukost.

Pojkarna äter frukost.

bad

Passar på att skriva till dig när jag är inne och ammar, annars blir William och Mio tokiga på mig , de avskyr datorn :-). 

All kärlek.

 


19 kommentarer19 kommentarer om “Tantsnusk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jamen det är väl sunt…att börja sola lite lagom=)…här är det regn o molnigt:(
  Kram P

  Svara
 • Va mysigt ni ser ut att ha det. Här i Stockholm regnar det och termometern visar 10 grader.
  Bra att inte behöva ursäkta sig att man håller sig inomhus idag och stökar undan lite tills nästa värmebölja kommer. Må så gott!

  Svara
 • Härligt att ni har det så bra! Här i stockholm är det mulet och regn, men inget att hänga läpp för, litar stenhårt på att du tar med dig sommaren hem ifrån Spanien 🙂
  Ha det så mysigt så hörs vi av.
  Kram din nätvän

  Svara
 • ahh vad härligt ni verkar ha det! =D Jo här hemma e det jättehärligt väder, 28 grader igår och 25 idag. =) Men gud vad jag också hade velat vara utomlands, gå på mysiga restauranger och prata lite spanska. =) Massa kramar från sverige!!!

  Svara
 • Ni har verkligen valt rätt tid att åka utomlands… här regnar det och är kallt. Ska ha dåligt väder så långt SMHI-prognosen räckte och det är fem dagar. Det är verkligen otur för här i Eskilstuna tar ungdomarna studenten och samtidigt firar staden 350 år med kungligt besök. Men vädret har ju kunnat ändra sig förr…
  Vad skönt ni verkar ha. Är det genom några bekanta som ni lånat huset/lägenheten?
  Ha det så jätte skönt och ta hand om Er!

  Svara
 • Nää, här i sigtuna är det regn och rusk! Ca 8 grader! Ni har det antagligen tusen gånger bättre! 🙂

  Svara
 • Regnar här hemma i Märsta, inte kul alls 🙁

  Svara
 • På västkusten är det lysande, 28 grader igår och 22 idag 🙂 Men ni verkar ha ännu bättre!! Å vi får väl vara glada att vi får följa med… Min lille groda haaaatar också när jag sitter vid datorn, så jag passar på när han sover middag. Vill krama er alla i bloggfamiljen, skön stämning vi har här!

  Svara
 • Som ovanstående skrivit så regnar det här…trist! Sola lite åt mig också!:)

  Svara
 • Ha ha ha ha…låter precis som jag…börjar med att sätta upp solstolen i solen o tro att man ska pressa liteMen…men efter ett tag, svettig o varm så blir man sittandes i skuggan…det är ju bara såå mycket skönare. Men lagom är bäst av allt så är det ju…:))
  kramisar till dej o till alla andra här…håller med Lillamy…riktigt go skön o positiv stämning här. Jag bara älskar Bloggfamiljen…!!!!!!!!!….

  Svara
 • Ja, som de andra skriver är det PERFEKT väder här i Sverige…för att ha semester i Spanien! Men igår var det fantastiskt… Jag ska också till Spanien, men inte förrän den 8 juli! Jag, sambon, två vänner och deras son ska dit… Vännens far bor där i en lägenhet precis vid en fet strand! Lääängtar… Ha det gott, KRAM

  Svara
 • Ser så härligt ut!! Längtar till vår semester. Åker till Turiket den 15 juli. Ska bli sååå härligt.=)
  Här i Umeå har vi haft 15 grader idag och halvsol.
  Ha det gött o njut i fulla drag!
  Kraaaamm!
  //Linda&Thyra
  http://mittlivmedthyra.blogspot.com

  Svara
 • Här i Malmö är det ca 25 grader. Börjat att blåsa lite nu, men det är varma vindar 🙂 Kram

  Svara
 • Vad härligt ni verkar ha. Här i Norrköpings trakten är det 11 grader och småregnigt…usch
  Ha det så bra.

  Svara
 • Så skönt att komma iväg på en resa och förhoppningsvis kunna koppla av en hel del! härligt att du kör varianten kärringadopp! här i Jönköping började dagen varm och solig, men övergick framåt dagen till åska och regn!har bokat en resa senare i höstmörkret, ska bli så härligt!vad roligt att lilla Liv är mer vaken nu, och ett första leende!Nu är det snart dags för en romantisk bild på dig och Peter! Ni är så fina tillsammans!vad härligt dina pojkar har det i poolen!njut nu och koppla av!du kan väl visa en bild när Gerhard dykt upp…..hi hi

  Varm kram Helena

  Svara
 • Hej!
  Detta är andra gången jag kommenterar (gjorde det nyss hos din kära syster 🙂
  Har följt er sen ni startade denna super blogg!
  Ni är så fina och skriver både bra och underhållande!
  Ha det såå bra ni bara kan där borta!

  Svara
 • Så mysigt ni har det! Drömmer mig bort när jag ser pool-bilderna..vill också resa iväg!! Här blåser det i Kungälv, och det ska bli kallare under resten av veckan. Tråkigt..
  Kram M 🙂

  Svara
 • Mitt første innlegg her på Bloggfamiljen. Har fulgt med en stund og jeg synes du virker som en kjempejente, Hannah!
  Kos dere masse på ferie og nyt livet!

  Klem Rikke fra Norge 🙂

  Svara
 • Hej Hanna! Hihi…tantsnusk, det känner jag igen. Men i min familj kallas det kärringporr ;o) Inte av mig, mina systrar och min mamma utan av pappa, bror och svågrar ;o) På somrarna brukar jag lyckas plöja igenom några stycken. Dom är ju så himla lättlästa och ett lagomt tidsfördriv. Nu har jag två barn att springa efter så det blir nog inte så mycket läsning skulle jag tro.

  Ha det nu så gott och njut av sol och bad. Här i Örebro börjar solen just titta fram efter en grå och regnig dag…underbart! Kram Lovisa

  http://[email protected]

  Svara