Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:03 | juni 5, 2009

DN Bostad

Hej fina.

Idag är jag och Liv med i DN Bostad. Har du inte tidningen så hittar du den om du klickar här.

Kram.


10 kommentarer10 kommentarer om “DN Bostad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah-ängeln! Tack för att du delade med dig av länken.Vilket fint, välskrivet reportage. Jag förstår att det blev svårt att stå emot det rosa, nu när du fått en liten tjej!! Kram till dig!

  Svara
 • Underbart med rosa, skulle jag också ha om jag fick en dotter!
  Bra artikel i övrigt också 🙂
  Hoppas ni har det bra i solen och kommer ihåg att koppla av och njuta av semestern!

  Kram

  Svara
 • Jättefin artikel 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! 🙂 Läste artikeln i DN via länken här, jättefina bilder! Jag ÄLSKAR rosa och det gör även min dotter.. 🙂
  Njut av värmen nu, här är det kallt och molnigt i Kungälv och jag hade gjort vad som helst för att få vara utomlands nu. Så trött på att det är jättegott väder i typ två-tre dagar och sen pissväder en vecka..
  Kram M 🙂

  Svara
 • Hej där borta! Här i sthlm är det mulet, regnigt å 10 grader… så jag sitter här o suktar efter sommaren. Kom på att du å syster gjorde ett sånt härligt program förra sommaren. ”Sommarpärlan”! Har nu suttit i tittat på programet på nätet så nu har jag fått mig en lite sommarinjektion å goa skratt ;). Hoppas på o få se er tillsammans i rutan igen i nåt sammanhang! Fortsatt underbar semester*

  Svara
 • ohh vad fina bilder! Rummet är verkligen så vackert! Älskar de rosa boxarna. =) Och du är lika vacker som alltid! Pusspuss

  Svara
 • Hej!

  Jag och min dotter gillar oxå rosa och vitt och vi tycker att Livs barnkammare ser jättefin ut! Vi såg bilden på den lilla vita skyddsängeln som ligger inbäddad i änglavingar..och den var ju helt underbar ut..undrar om det finns någon möjlighet att man kan få veta var den kommer från?

  Vänliga hälsningar och tack för en bra blogg!

  Svara
 • Du skrev i ett inlägg en tid tillbaka att du skulle ta bort ett födelsemärke. Jag har nämligen också massa födelsemärken och de blir bara fler och fler. Lite orolig blir jag så jag tänkte fråga dig hur du tog bort ditt? Har tidigare tagit bort ett men då skars det bort. Tänkte om du kanske gjorde på något annat sätt? Har hört att det går att göra med laser och annat som inte lämnar ärr.

  Vill också säga att jag tycker att du är en helt fantastisk människa.. Så äkta, så glad, så underbar, såå ödmjuk.. Tänk om fler var som du. Jag blir verkligen GLAD när jag går in på din blogg. Tack för att du delar med dig av ord och bilder… Du är en väldigt vacker människa..

  Kram Hanna

  Svara
 • Bra artikel, kanonfint rum Liv har! Hoppas ni hae det bra i Spaninen! Kramis

  Svara
 • som jag skrev i en pappas dagboks kommentarfält

  varför dissk inte tjej vs kill kläder istället?
  menar tjejkläderna är figursydda,låga byxor,tighta,en tös med kurvor får tydligen redan i 7års åldern ha på sig vad som helst.Min yngsta älskar spindelmannen,svamp bob osv,men hon får bara ha trosor med törnrosa på?
  mitt brorsbarn som älskar hello kitty blir uttittat när han har sin röda hello kitty tröja??
  eller vargör inte ha naturella kläder UTAN alla dessa förbannade tryck som ger mig epilepsi anfall så färgglada å stora de är?=)
  det är snevridet,
  sen om man väljer ett rum i rosa eller ett rum i blått,so?vore det bättre om allt var i grönt då?så att det inte petar ngn i ögonen?
  men lovar er att det skulle nog peta ngn själ därute ändå…
  jag har två döttrar och ingen av de har fått ett rosa rum?varför,jag är ingen rosa fluff tjej själv,önskar att jag var det kankse i just detta syfte,men nix,det funkar bara inte =)

  rummet hannah är superfint!

  Svara