Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:10 | juni 6, 2009

Pruttregnig dag

Nu har vi fått uppleva regnet här också. Det har öst ner idag, men nu har det börjat klarna upp igen så barnen badar för fullt. Vi åkte till ett zoo, en bit här ifrån i hopp om att det skulle vara bättre väder där. Det hade slutat regna, men alla roliga aktiviteter var stängda för att det hade regnat, så det var bara att vända och fara hem igen. Vi får ta det en annan dag istället. Jag blev så deppig, för jag har längtat efter att gå på en marknad som finns här. Varje lördag ställer folk upp stånd och bilvägen stängs av. Det är ett hav av billiga, onödiga och roliga saker, precis sådant som jag älskar och Peter hatar :-). Missade det helt, så jag får hålla ut en vecka till, snyft!

Vi har fördrivit tiden med matcher i "vem som klarar studsa bollen flest ggr på racketen".

Vi har fördrivit tiden med matcher i "vem som klarar studsa bollen flest ggr på racketen".

 

William vann!

William vann!

 

Här vi bor är det mest äldre som bor, så reglerna för att vara i poolen och här är väldigt strikta, speciellt om man har barn! Vi har nog brutit mot alla regler som finns. Ätit mackor och druckit läsk på en luftmadrass, badat med kläderna på och spelat fotboll. Nu är det bara hunden som saknas, men det kan ju vara jag när jag ligger och flåsar. Tur att alla sura gubbar och tanter är och spelar golf hela dagarna :-).

Här vi bor är det mest äldre som bor, så reglerna för att vara i poolen och här runt poolområdet är väldigt strikta, speciellt om man har barn! Vi har nog brutit mot alla regler som finns. Ätit mackor och druckit läsk på en luftmadrass, badat med kläderna på och spelat fotboll. Nu är det bara hunden som saknas, men det kan ju vara jag när jag ligger och flåsar. Tur att alla sura gubbar och tanter är och spelar golf hela dagarna :-). Borde vara förbud mot dem istället!

Massor av kramar.

 

 

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Pruttregnig dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch, tråkigt med regn! Man jag antar att det är varmare där än här i alla fall, och det är ju alltid något! Kram

  http://lamamanbxl.blogspot.com

  Svara
 • Hej Hanna du skall inte vara ledsen för ni fick regn idag imorse när vi vaknade halv sex så hade vi minus en grad o det var rent vitt på gräsmattan o på bilrutorna. I småland hade dom minus tre grader i natt det var rena vintern här i skåne. I Malmö har det regnat flera ggr idag..

  Det var ju synd att du missade marknaden idag för där finns massor o köpa.

  Svara
 • Jaså ni får också lite regn…här i jönköping är svinkallt och regnar till och från! Håll ut till kommande marknad,låter mysigt!Bada ni och ha kul i poolen, det verkar ju inte vara någon rusning runt poolen!Hoppas solen tittar tillbaka till er!

  Må så gott!

  varm kram Helena

  Svara
 • Hejsan fina Hannah!!
  Mysigt ni har på er semester-är så avis för här hemma är det KALLT…brrbrrr….
  Jag är en 29årig mamma till en 4-årig underbar liten kille:) som för övrigt ääälskar att ha mamys ALLA armband och halsband på sig när vi har discop här hemma hihi!! Underbara bilder du har lagt ut-man bli så lycklig av dem:)
  Min fråga är- har du gjort botox? och isf gör det ont/är det bra? Du har sån perfekt hy, jag har oxå väldigt bra hy men småbarnsåren gör så att jag ständigt är lite mörk under ögonen och ser lite trött ut… tror du att botox skulle kunna hjälpa mot det?
  Med hopp om svar:)o tack för en super-blogg:)
  Kramar Nikki!!

  Svara
 • Hej Hanna.

  Går i tankar om att göra hårextensions och tycker dina ser superfina ut! Var gör du dina?
  När du ändå svarar på denna fråga 😉 hoppas jag, så kan du väl skriva med var du köpt den snygga Odd Molly klänningen du har i senaste Klick!
  Tack för en jättefin blogg du bjuder på!

  Hälsningar Ulrika

  Svara