Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:30 | juni 8, 2009

Safari med halvdöda djur

God kväll. Vi har haft en heldag på zoo. Ur ett barns perspektiv var nog det här ett helt fantastiskt zoo och dag, och det var väl i och för sig meningen med detta zoobesök. Själv tycker jag att det var rätt udda ställe, med lätt halvdöda stackars djur. Vi fick åka en safaribuss i drygt två timmar och titta på alla olika slags djur. Jag satt mest och var livrädd att vi skulle tippa över kanten på de serpentinliknande vägarna. Försökte förgäves dölja min rädsla bakom mina solglasögon medan jag höll ett kramaktigt tag om dörren och tänkte hur jag skulle lyckas rädda alla barnen, men mina små pojkar genomskådade mig. Har hört om olika fobier man kan få när man fått barn, bla flygrädsla, men safaribussrädsla var något nytt. Jag trodde även att min sista dag var kommen för jag har ända sedan jag var liten så långt tillbaka jag kan minnas, haft en återkommande dröm om hur jag blir jagad och dödad av lejon! Jätte konstigt, undras vad det kan betyda. I alla fall så har jag sett att det enda stället jag kan bli jagad av ett lejon är just på safari, men jag lever :-)!

En struts!

En struts!

Till middag blev det tacos. Finns en viss risk att vi åt en gammal kamel.

Till middag blev det tacos. Finns en viss risk att vi åt en gammal kamel.

Än så länge är det bara mellanrummet mellan stortån och den andra tån som kommer från mig. Pappa upp i dagen!

Än så länge är det bara mellanrummet mellan stortån och den andra tån som kommer från mig. Pappa upp i dagen!

Nu har vi hyrt en film som jag och Peter ska titta på. Skönt att krypa upp i soffan och kramas lite. Pojkarna håller på att somna och Liv sover redan som hon gjort i stort sett hela dagen.

Stor kram.


16 kommentarer16 kommentarer om “Safari med halvdöda djur”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah. Synd att du var rädd när du åkte buss, och då bara få se halvdöda djur.Hoppas ni får bättre dagar/utflykter resten av eran semester. Eran sida är lite seg igen, kanske för att vi är många som går in och läser.Tack för att ni skriver om era dagar, det förgyller tillvaron här hemma i det gråa sigtuna.Ha en underbar semester. Kärlek och Kram.

  Svara
 • Hej!Vilken go bild på dig och lilla Liv!verkar inte varit något höjdarzoo idag….! stackars djur!vad mysigt att ha en go kramkväll,det sätter fart på oxytocinet som är motsatsen till adrenalinet, om det nu av någon anledning skulle vara för högt pga zoo vistelsen o upprörda känslor…..!

  Varm kram från Jönköping

  Svara
 • På tal om sidan så går det sakta nu, men man håller ut! verkar ej bero på bildgalleriet då???

  Svara
 • Så otroligt vacker utan smink. Kul att få se bilder från erat äventyr därnere. =) Stora kramar från sverige!!

  Svara
 • Hihi 🙂 Jag har också åkt de där bussarna! Visst stannade de uppe på en topp där det fanns en restaurant? Jag var i Estepona och i de krokarna med min äldsta son William när han var i treårsåldern. Du, måste bara rekommendera Gibraltar!!!!Kram

  Svara
 • Hej, Kunde inte kommentera på Magdalenas, och ville bara skicka lite styrka och energi, om Hannah kan vidarebef. Sen skulle jag tipsa om Sanna Ehdins sluta kämpa börja leva. Maggan behöver inte vara en kackerlacka och kämpa, om hon vill sluta så är ovan bok tips. Sedan har jag väl också hatat planering, ekonomi och annat, men har bestämt mig för att vara vuxen och planera för min skull och till dig Maggan, det blir lugnare med planering (även om det är tråkvarning) och slippa kniven mot strupen. BÖRJA LEVA DITT LIV, och tack för att du inspirerar att vara glad och positiv även om folk kastar skit. Lycka & Frid

  Svara
 • förlåt, ett tillägg till mitt inlägg nr6.
  Ser framför mig hur Maggan ordnar upp sin ekonomi, gör interjuer, vinner lets dance skriver flera nya böcker, liv efter fotbollsliv, maggans dikter etc och blir så snuskigt rik så Magnus blir svartis…

  Svara
 • Man vill bara hoppa in i bilden och vara med dig å Liv på en kraaam 🙂 Usch ja.. vilka drömmar man kan ha, ska kolla upp vad din betyder. SAFARI – snacka om att jag e avis!! Gud va häftigt! Vilken upplevelse :)Tror nog man får en dödsrädsla efter man fått barn, man vill ju skydda dom alltid .. Puss du Vackra Hannah, kram Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Hej Hannah, Det här med dödsrädslan blev också värre för mig när jag fick mitt tredje barn. Det var så hemskt och tänka på ex om man skulle hamna i havet med alla barnen hur skulle man kunna hålla fast i alla tre? Såna tankar får man kanske när man har fått ett tredje barn. Jag menar man har ju bara två armar 🙂 Kram

  Svara
 • Hejsan! Läste att du var på väg på marknad men missade den. Då har jag ett tips det är marknad på torsdagar i San pedro. Där var jag för två veckor sedan den var jätte stor, shopade massa roliga saker till super pris. Jag och min man kom hem från Marbella för en vecka sedan. Vi hade det super och det verkar ni också ha, va kul. Ha en fortsatt bra sem. Tack för en super bra blogg. Älskar att gå in på bloggfamiljen och läsa de olika bloggarna. Ha det så bra. Kramar Marie i Falun.

  Svara
 • Hej vackra Hannah och söta Liv 🙂 Jag känner igen mig när du säger att man kan få ågest för vissa saker efter man fått barn. Min mamma sa alltid till mig (när jag kommit hem för sent eller liknande och hon vart orolig för mig) att jag kommer känna likadant när jag får mina egna barn , innan des kan man inte känna det ens mamma känner och det var så sant så. All kärlek…

  Svara
 • Det du skrev i förra inlägget om hur olika syskon kan vara men lika i grupp satte verkligen huvudet på spiken. Samma men mig och min syster. Att du var den ”blyga” och Maggan den mer ”tokiga” märks i sättet ni skriver också. Ha det underbart på er semester och styrkekramar till Maggan också! Kram Hanna

  Svara
 • Hej hej!
  Vill bara säga hej och hoppas allt är bra med er där borta! Njut av de dagar i värmen ni har för här hemma är det kallt 🙁
  Måste bara säga att er lilla familj är så oerhört söt. Jag läser dina inlägg varje dag och glädjs åt att se hur fina ni alla är! 🙂
  Det är kul att du vill dela med dig av din vardag till oss som läser.
  Fortsätt med små videoklipp, för de gör en så glad att se, spec när man hör ditt skartt och ser dina söner spexa till det 🙂
  Underbart!
  Många kramar till dig!

  Svara
 • Hej!
  När kommer ni meddela vinnaren i tävlingen om den romantiska helgen i Skåne? Orkar snart inte hålla tummarna längre… ; o)

  Svara
 • Hej fina,söta,underbara hannah!
  Vilken fin bild på dig och din lilla prinsessa=)
  kram på er ///Jessica

  Svara
 • Vilken underbar bild på dig & lilla Liv!
  Ni är så himla fina båda två!!!
  Många kramar till dig, finaste Hannah!

  Svara