Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:59 | juni 12, 2009

Fotosession

Hej min vän. Hoppas att du mår bra. Idag har jag varit dålig på att skriva till dig, men jag har helt enkelt fått semesterhjärna. Har bara legat och läst och inte gjort något alls, varit helt förslappad och seg i skallen. Ikväll däremot hade vi fest och firade Williams skolavslutning och att vi har en härlig semester. Vid bordet bakom oss satt en svensk familj. Jätte kul för det visade sig att hon följer bloggen :-). Vi började prata efter att hon kom fram och berättat det. De höll också på bygga nytt hus och ville veta var våra utemöbler kom ifrån. Jag berättade att det är så skönt nu när vi fått gräsmatta mm och hon sa, ”ja, det har ju blivit så fint.”  Tycker det är lite små kul och konstigt att någon man aldrig träffat vet hur jag har det hemma och så kändes det lite som om jag kände henne, så jag babblade på :-). Hoppas verkligen det går att sy ihop en träff så vi alla kan ses och ha lite fest! Har lite planer inför hösten för oss.

William fotar oss.

William fotar oss.

Sedan hjälper Peter till med en bild.

Sedan hjälper Peter till med en bild.

William tycker att jag ska vara lite mera Johan Palm, så jag blev tvungen att bära hatt!

William tycker att jag ska vara lite mera Johan Palm, så jag blev tvungen att bära hatt!

Två av världens bästa killar.

Två av världens bästa killar.

En till världens bästa kille. Så stort att han slutat första klass!

En till världens bästa kille. Så stort att han slutat första klass!

Lill Moi och hans stora drink.

Lill Moi och hans stora drink.

Sötis! Jag menar cooling, sorry William :-).

Sötis! Jag menar cooling, sorry William :-).

Peter och William har pluggat in det han missat i skolan den sista veckan, varje morgon här i Spanien. Så denna dag var verkligen efterlängtad.

Tack för att du finns och tack för alla uppmuntrande ord. 

Önskar dig all kärlek och hopp om en härlig helg!

 

 

 

 

 

 

 

 


34 kommentarer34 kommentarer om “Fotosession”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • å så fina och sommriga bilder 🙂
  Tack för att du finns å tar dig tid att verlkigen skriva till oss varje dag 🙂
  puss å kram från ett regnigt sverige.

  Svara
 • Ja, regnet det bara öser ner här! Men trots det så tycker jag nog att det är lite mysigt! I alla fall just idag, för nu är det en ruggig höstkänsla och jag är ensam hemma i helgen. Låter kanske inte som en mysig sommarkväll, men jag har en slags ensam-hemma-höst-mys-kväll istället. Funkar ju det med…

  Den där festen håller jag verkligen tummarna för, det skulle vara SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ROOOOOOOOLIIIIIIIIIIIIIIGT!

  Kram på dig, vackra Hannah!

  Svara
 • Vilka fina bilder! Vad stor liv har blivit och vaken haha!
  Fortsätt ha semesterhjärna, men så kul att du ändå tar dig tid att blogga.
  Kram

  http://www.annaslifetime.blogg.se

  Svara
 • Hej hej! Har precis återhämtat mig från skratt attacken jag fick när jag läste din mans inlägg om hockeyfrillan..haha, vilken humor han har! 🙂
  Fina bilder på barnen ni tagit och Mios drink ser smaskig ut! 🙂 nattis! Kram Malin

  Svara
 • God morgon kanske jag borde skriva! Klockan har vist blivit ganska mycket! Höstplaner låter lovande! Kommer gärna om det lir nån typ av fest! =) Ja, det måste kännas konstigt att det finns så många som följer din vardag. =) Fast det är festligt att man kan göra så! När man känner sig lite nere, ensam elelr så kan man bara logga in här bland alla nätvänner. Man brukar bli på topphumör efteråt! Stor kram till er alla Dessan, från ett blåsigt och regnigt Uppsala. Tyvärr ej någon förbättring då det gäller vädret! =) NI får se till att komma hem med fint väder annars blir jag tokig!

  Svara
 • Så snygga ni är allihop. Liv är bedårande. Är så avundsjuk på all härlig sol ni får. Tack för att DU finns Hannah!

  Svara
 • Moi betyder vacker eller söt på Holländska=)!
  Det är han verkligen!
  Kram

  Svara
 • Tack för den gulliga hälsningen som ni lade upp för ett par dagar sedan! Ni är så fina och verkar så gulliga allihop. Jag har skrivit det förut men det kan man väl aldrig höra för mycket 🙂
  /Patricia

  Svara
 • Oh glömde, GRATTIS William till ett första avslutat skolår!
  /Patricia

  Svara
 • Du har en fin familj Hannah/storkram Malinapralina

  Svara
 • Godmorgon!
  Här i Uppsala öser regnet ner så man längtar såå efter sol när man ser era fina bilder. Jag hade tur i torsdags då min stora kille gick ut förstaklass för då sken solen på em och vi kunde äta middag på resturang i solen. Läser din blogg och de andras flera ggr per dag, är så kul! Tack för att du delar med dig och ditt liv och ger och glädje. Jätte fina bilder på er. STOR kram/Ulrika

  Svara
 • Godmorgon Hanna jag hoppas att du inte glömmer marknaden idag för det är ju lördag o kanske sista chansen. Grattis till William till första sommarlovet.

  Här i skåne kom det över 50mm regn under fredag o det regnar fortfarande ute man får ha höstkläder på sig inget annat går.

  Ha en fortsatt trevlig tid nere i Porto Banous…

  Svara
 • Åh fina sommarbilder. Håller borta ett litet tag till, här hemma regnar det bara. Igår öste det ned, blev genomdränkt när jag cyklade hem från jobbet. Den här dagen blir nog inte bättre, det öser fortfarande ned… KRAM

  Svara
 • Vilken underbar familj ni är och Liv så stor hon hunnit bli, en fest till Hösten låter ju inte alls helt fel =) men jag tror min lillaknodd som kommer då ser till att jag blir hemma tyvärr 🙁 Vilken gullig hälsning ni la in för ett par dagar sedan. Tack söta du för att du skriver till oss varje dag

  Svara
 • Hej!

  Eftersom detta är mitt första inlägg här vill jag passa på att tacka för en jättebra blogg!

  Jag arbetar som lärare så mitt lärarhjärta slog lite extra när jag läste att Peter o William har arbetat med skolarbete lite varje morgon – det är sååå bra!! Ni föräldrar påverkar så mycket hur det går för era barn i skolan.

  Ha en fortsatt bra Spanienresa o William nu är du värd att ha sommarlov!!

  Kram

  Svara
 • Hej familjen!
  Så härligt att få se lite semsterbilder, lite kontrast mot regnet här hemma 😉
  Kollade på filmen med din son när han showa! Guud va söt han e!
  När man ser din familj får man hopp om att det går att få de ”så där” bra tillsammans!
  Hade en liten fråga me, du skev en gång att du tog bort några födelsemärken, hur lång tid tar de innan man får reda på om de är nåt?
  Har själv bestämt mig för att ta bort några.
  Har några på brösten och de hindrar mig att ha uringat o linne som jag tycker om. Är rädd att dom ska säga: Dom måste du verkligen ta bort!

  Ha en fortsatt trevlig semster och tack för en mycket givande blogg.

  Hanna

  Svara
 • Grattis William till din första skolavslutning!!
  Fortsätt ta det lugnt och behåll din semesterhjärna=)
  Du är underbar Hannah! TACK!
  Och den där festen, skulle va sååå roligt att delta!!=)

  //Linda
  http://mittlivmedthyra.blogspot.com

  Svara
 • Skönt att solen lyser på er, har själv semester och sitter i ösregnet i en båt i skärgården.. Hoppas på lite sol snart.. 🙂
  Ha en fortsatt skön semester, kram från en av dina grannar i Sigtuna!

  Svara
 • Hej på er.
  Det har varit jättekul att följa er semester. Jag ser att ni sitter på Picasso och äter, blev det en pizza? Jag bara älskar deras pizza, de är oslagbara. Ha en fortsatt trevlig semester, här hemma så regnar det.
  //Louise
  http://www.rigolet.bloggagratis.se

  Svara
 • Åh det är så härligt underbart att läsa din blogg (och Peters) så det första jag gör på morgonen , efter att ha skickat iväg min 3-åring till dagis och gett min 4-månades mat) är att sätta mig med en kopp kaffe och läsa, njuta och skratta 🙂 Jag bara älskar hur du skriver. Jag blir så glad varje gång!!
  Så härligt ni verkar ha det på er semester. Njut massor för här hemma regnar det ju som ni vet. Jag vill också ha sol och värme. Ni kan väl ta med lite hem till oss?! 😉
  Sköt om dig och mys med din fina familj! Stor kram!

  Svara
 • Tack för världens bästa blogg! Är inne flera gånger om dagen och läser, gillar även Peters inlägg skarpt! Vilken super snygg klänning du har, somrig. Här hemma i skåne känns det som höst, hoppas snart sommaren hittar hit. Kram

  Svara
 • Härligt härligt!

  Har en liten fråga jag funderat över ett tag nu. Det började med att jag såg framför mig en kort minnesbild av en fest, jag såg framför mig en lägenhet och litemöbler och så. Jag tänkte: Var och när skedde detta? Plötsligt kom jag att undra om det alls hade hänt i verkligheten eller om det kanske bara var en dröm jag haft för flera år sedan. Jag menar, hur kan man veta? Frågan gjorde att jag kom på flera andra korta minnesfragment av exempelvis ett citat jag har för mig att en kompis sagt eller en person som jag såg på en speciell plats. Men hur kan jag verkligen veta att det är något jag varit med om i verkligheten och inte bara något jag drömt och som jag plötsligt kommer ihåg. Det är alltså korta minnen och inte exempelvis att jag har gått i en viss skola eller jobbar på ett visst ställe. Någon som kan hjälpa mig med detta, eller får man helt enkelt leva i ovisshet med vad som är verkligt och dröm när det gäller korta minnesbilder? Tack! /Sara

  Svara
 • Härliga bilder! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!

  Äntligen kan jag också kommentera :-).

  Får jag gissa resturang? Picasso! Där är så fint med alla stora båtar som utsikt.

  Jag gillar att läsa din blogg och det ser jag att jag inte är ensam om! Det verkar vara trevliga människor som kommenterar dina inlägg. Det glädjer mig!

  Hoppas ni har det bra i soliga Spanien! Ta hand om er.

  Kramar Annie

  Svara
 • Vilka mysiga bilder! Och lilla Liv är ju bara så söt 🙂
  Fortsätt njut av värmen, i Stockholm är det kallt å bara öser ner regn 🙁
  Kramar

  Svara
 • Ååååhhhh,, ser så nice ut och ni har säkert en jättemysig semester hela goa family,, Här är det som sagt grått o trist så nu längtar jag till mina sem-veckor då jag oxå far iväg till värmen 🙂 Må så gott o va rädda om er //varma kramisar

  Svara
 • Hej Hanna!
  Ser ut som ni har det helt underbart. Sitter här med min lilla kille Ville som blir 6 veckor idag och kikar på era bilder, Ville tycker att Liv är super söt så han hälsar så mycket 😉

  Kram

  Svara
 • Vilka fina bilder på din fina familj. Du är så snygg och killarna så söta. Ja, Liv och Peter är fina dom med <3 Jag har också en liten kille som slutar i ettan på tisdag, kan du gissa vad han heter?; MIO. Njut nu av slutet på er semester och du, ta med dej värmen hem! Kram Kram från Liselott i Helsingborg

  Svara
 • solen kikade fram hos oss här i eftermiddag..
  hanna du e så vacker och vilken fin /vacker klännins du har på dej köpt var??

  krAMAR FRÅN OSS
  bara älskar att läsa din blogg..
  du verkar vara en helmysig tjej..
  vackra barn har du också
  http://www.daniieelas.blogg.se

  Svara
 • Så trevligt det låter med en sammakomst för oss:) Det ser vi verkligen framemot! Ha det så gott och passa på att njuta på semestern.

  Kram på er!

  Svara
 • Försöker Skicka in till tävlingen Benjamin Buttom men får bara tillbaka felmeddelande…VRF Mvh Jennie

  Svara
 • Mirakel. Du har skrivit Benjamin ButtoM och inte Benjamin ButtoN. Kanske därför det blivit fel för mailen fungerar. Provade mailen precis och allt är som det ska. Prova en gång till!

  Mvh

  /Bloggfamiljen

  Svara
 • Åh jag blir varm i hela kroppen när jag läser din blogg ni är så mysiga tillsammans!! Hoppas ni har det jätte skönt!!! I öregrund öser regnet ner:( Kramar från Louise

  Svara
 • Hannah vilka fina bilder på er alla!!
  Njut nu dom sista dagarna därborta i Spanien.
  Ni är bäst tack för att ni finns 🙂
  <3 liga kramar Catarina

  Svara