Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:24 | juni 15, 2009

Ännu en solig dag i Spanien

Hej min kära vän. Har precis ätit en god lunch, det är nog första dagen som vi faktiskt äter lunch vid den här tiden och inte frukost. Har börjat ställa klockan och gå upp tidigare så vi får ut så mycket som möjligt av de sista dagarna.

Pojkarna har en bad paus.

Pojkarna har en badpaus.

Livs favorit sovposition.

Livs favorit sovposition.

Usch, vill inte fara hem. Jag trivs så bra i värmen och den sköna lunken. Det är så underbart att inte behöva känna stress, eller ha måsten, men snart är vi tillbaka till verkligheten och regnet där hemma. Fast lite mysigt är det att komma hem ändå, såklart.

Igår såg jag fimen ”Changeling” med Angelina Jolie som är en sann historia. Den var verkligen bra, men jag får alltid så ont i hjärtat och mår dåligt när barn far illa. Borde inte se sådana filmer egentligen för nu är det enda jag tänker på de små pojkarna som ”försvann”. Fy!

Nu ska jag ut i solen en stund. När jag legat och solat och det känns som en evighet, som timmar, svetten rinner och jag håller på att svimma, så visar det sig alltid att jag legat där i solen i knappt tio minuter. Har aldrig varit en soldyrkare.

Jag på romantisk middag i hamnen.

Jag på romantisk middag i hamnen igår.

Min snygga dejt!

Min snygga dejt!

Hoppas du får en fin början på veckan.

All kärlek och glädje.

 


16 kommentarer16 kommentarer om “Ännu en solig dag i Spanien”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Måste säga att ni är ett riktigt vacker par. Grattis Hannah till en superfin man! =D

  Svara
 • Hej svejs på er,, måste bara få säga: När man tittar på bilderna från er dejt,, Känner man en värme i hela kroppen,, Er kärlek till varandra vibrerar ända hit,, Ni är verkligen ett vackert par,, Hoppas att du förstår mig så att det inte blev luddigt o fel nu 😉 Ni är såååååå fina ihop,, Och det gjorde/gör mig så glad o varm i hjärtat att jag bara måste få säga det 🙂 Ha en fortsatt mysig semester, varma kramisar

  Svara
 • Hej hopp! Är ny på sidan och har precis läst igenom dina tidigare blogginlägg. Grattis till din söta familj, ni ser verkligen jättehärliga ut och du verkar vara en superfin människa.

  Jag väntar tvillingar efter sommaren (första barnen, jättenervöst) och undrar lite om din träningsvideo. Har tidigare hört att man helst inte ska träna så mycket vid en tvillinggraviditet, hur är det med de övningarna du visar? Vet du om det går bra att göra dem även för mig?

  Ha det supergott och hälsa värmen! 😉

  Svara
 • Nu har jag följt era bloggar ett tag och ville bli medlem.

  Jag tycker det är mysigt att få följa er i vardagen med upp-och nedgånagr. Välkomna hem till Sverige.

  Svara
 • Ta verkligen vara på de sista dagrna för här hemma regnar det bara hela tiden, super tråkigt.
  Tur att man har en lite bebis att sitta in och gossa med 🙂

  Kramizz

  Svara
 • Vilken underbar bild på dig o din lilla ängel till dotter… denna bild får de till att bli ännu mer bebis-abstinens efter en nr.2…..ska gå o tjata på mannen nu haha…Tack för en jättebra blogg som gjort mig totalt beroende=)

  Svara
 • Hej…jag hoppas du kan hjälpa mig ? :-), du har tidigare skrivit om en korsett/gördel, vart kunde man köpa den ? Jag måste ha en nuuuu 🙂

  Tack för en underbar blogg sida !!!

  Kramis !!!

  Svara
 • Högtrycket är på väg mot Suecia- tjoflöjt!!! så då kanske ni kan ha den inställda sommarfesten på er snajdiga altan till slut.

  P.S Hannah,tack för att du bryr dig om dina medmänniskor-även de du aldrig mött D.S

  Svara
 • Vad fina ni är allihop. Vackra barn, vacker fru och vacker man – kan ju inte bli bättre. 😉

  Svara
 • Hej Hannah!
  Håller med dig när det gäller att sola! man blir genomsvett och orkar inte ligga så länge! Ni är så fina och ett väldigt vackert par!
  Va rädda om varandra och ta inte varandra för givet,så kommer er kärlek hålla hela livet!Njut nu de sista dagarna med!

  varm kram Helena

  Svara
 • Det där med solen är så märkligt. När jag var yngre och inte hade min dotter så kunde jag pressa i timmar utan problem. I april -07 blev jag gravid och de tre somrar som nu gått sedan dess har jag gått omkring blek. Mår rent dåligt av att vara i solen, men ligga i skuggan med en färgglad drink är ju aldrig fel! :]

  Välkomna tillbaka till Sverige snart! I Eskilstuna ska det bli fint väder i morgon, så då ska jag se till att njuta av dagen efter att ha lämnat lilla dottern på dagis!

  Svara
 • Mallan74, du kan hitta en bra sådan på butiken Twillfit. Finns även från ett märke som heter Spanx som är super bra, men dock svårt att få tag i för det finns inte i Sverige tror jag. Gå in på Spanx.com. Stor kram Hannah (är inloggad under Peter).

  Svara
 • Vilka fina bilder på er!
  Njut dom sista dagarna nu,
  krama familjen =)
  kramis Jessica

  Svara
 • Vilken fin dejt 😉 ni är vackra ihop. Sne måste jag bara hålla med om det du sa om solen, jag är som du , ligger och svettas & lider för att få lite färg och tror det gått lång tid för att sen titta på klockan och inse att det knappt gått en kvart, ha ha ha,,ja där ser man. All kärlek!

  Svara
 • Åh, jag såg också den filmen i Söndags, den var otroligt bra! Men jag kan bara hålla med, man får ont i hjärtat, speciellt när det handlar om barn!

  Svara
 • Hej, Vi var där på samma gång 🙂 Vi var där i 1 mån, är mammaledig och det var verkligen underbart! Det var dock något komiskt i när vi satt i Puerto Banus och käkade dyr o seg hamburgare ( Barnen o männen har någon slags förtur på val av restauranger, mamman äter det som finns och nöjer sig med att alla andra är nöjda..)Jag hade satt på mig en alldeles för kort tunika med svarta tunna thights… det känndes helt ok när jag stod i villans trygga sovrum.. men inne i stan där det dessutom blåste insåg jag att den var jävligt kort!! Så där satt jag och grämde mig för att vi skulle ställa oss upp o gå.. då kom ni förbi, du var ur snygg i en… TUNIKA!!! Då tänke jag , fan jag har ju också precis klämt ut en bebis till.. kan hon så kan jag. Jag gick med huvudet högt heeela vägen till parkeringen:)

  Hoppas att ni hade en lika härlig semester som vi!

  Svara