Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:32 | juni 19, 2009

GLAD MIDSOMMAR!

Hej min vän. Glad Midsommar på dig! Fy, jag är helt slut idag. Vi kom ju hem vid två inatt och jag somnade nog inte förrän vid fyra och vaknade vid nio. Semester morgnarna tog slut så fort vi kom hem. William har blivit hämtad av sin pappa, men Mio firar Midsommar med oss här hemma. Du får gå in och läsa ”En pappas dagbok” så förstår du varför jag är trött :-).

Usch, måste berätta något pinsamt fån flygresan. Allt gick bra, Liv sov och pojkarna ritade och pratade hela resan, eller nja, ett och annat tjyvnyp gav de varandra och de var väl inte helt som två pojkar tagna ur ”Sound of music”. Ofta räcker det med att jag ger ”arga blicken”, och det gör lite ont i ögonnerven idag. Mio började prata med en kille som satt raden bakom oss och ritade teckningar till honom. När vi landade och alla stod packade bredvid varandra för att få gå av planet (och planet var fullt) började Mio högt och tydligt berätta för killen (så alla andra runt omkring för den delen också hörde) att hans mamma var Hannah Graaf som har varit med i Melodifestivalen och är känd och är med i tidningar, och bad alla titta på mig (fattar fortfarande inte vad han sysslade med). ”Det är hon, känner ni igen henne?” Jag väste mellan tänderna att han skulle sluta, men han fortsatte glatt och förstod inte varför jag satt högröd i ansiktet och tittade ner i marken, ville bara låsa in mig på flygplanstoaletten och aldrig komma ut. Allas ögon var i alla fall på mig och jag hörde någon gubbe grymta, jaha.

Liv sov hela resan och vaknade i sin säng här hemma!

Liv sov hela resan och vaknade i sin säng här hemma!

pojkarnaplanet

Hela flygresan satt det en gubbe och fes något så fruktansvärt illa att jag höll på att spy. Kan man inte som vuxen man gå på toaletten och bajsa då? Tycker det är så äckligt att utsätta andra för hans bajspartiklar. Apropå ingenting :-).

Hoppas du får en fin dag. Jag kommer tillbaka med vad som händer här lite senare.

Puss och Kram.


10 kommentarer10 kommentarer om “GLAD MIDSOMMAR!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jaaaa! Återkom snart! Du måste ju berätta hur det gått med Peters Vänner?!!! ;=)Han kanske inte har några längre…

  Kraaaaaaaaaam

  Svara
 • Hahah vad charmigt! Tror att de flesta nog skrattade över hans pratsamhet. Men jag skulle också bli röd som en tomat 😛 Apropå det där med vännerna så är det som att du skriver om oss. Är i samma båt denna midsommar. Alla sambons vänner är bjudna förutom vi. Man undrar verkligen varför? Och ingen av vännerna ifrågasätter det! Riktigt underligt för jag själv skulle verkligen stå upp för min kompis om denne inte blev bjuden!
  Hoppas att de har kul utan oss 😛
  Glad midsommar på er!
  /d

  http://ienrosaochbabyblavarld.blogspot.com/

  Svara
 • Nämen sötMio! Han är ju såklart jättestolt över dig och ville därför berätta för alla om sin fina mamma. Men jag förståratt du blev röd,det hade jag också blivit 🙂

  Visst är det en konstig känsla det där, när ens ”närmaste” vänner har fest eller middag och man inte ens är tillfrågad!?

  Själv snurrade jag runt med min prinsessa och kvackade små grodorna med 2 cm hagel störtades i skallen tidigare. Fyller år också så det blev en genomblöt midsommar och det slutade med att jag fick låna gigantiska fleecekläder av farmors granntant. Hm.

  Svara
 • haha så söt grabb!!

  hoppas ni har haft en trevlig midsommar, själv har jag underhållit gästerna på hotellet jag jobbar på så jag hoppas ni har haft det bättre än mig!

  Svara
 • Välkommen hem vackra Hannah!!! Mio får klart 10 poäng…charmigt, smart och fullständigt skit kul!!!! Snacka om stolt son…;)
  Hoppas ni haft en skön midsommar med din super fina syster (hade äran att få träffa och prata med henne på Chic´s fest…I´m the stalker…hihiiii)…Take care!Storkram Malinapralina<3

  Svara
 • Haha, Mio verkar riktigt skön. Förstår dock hur det kändes för dig… Hur reagerade Peter? 😉

  Svara
 • Förstår att du är helt slut!hoppas ni haft en bra midsommarafton trots tröttheten!här i jönköping har vi kunnat grilla ikväll…uppehåll efter skyfall!!oj oj, vilken trevlig och rolig hemresa…!så goa barn!

  Sov nu gott!

  Varm kram Helena

  Svara
 • Mio är verkligen ett skönt original. Undrar vad han blir när han blir stor, den lilla linslusen!
  Ta hand om dig kära bloggvän! kram

  Svara
 • Hej, hoppas ni hade en trevlig midsommar (trots att ni var trötta efter resan)! 🙂 Kan riktigt känna all stress och panik när jag läste Peters inlägg om hemresan. Hoppas allt är bra med er! Karm Malin SKRIV SNART IGEN!! 🙂

  Svara
 • Glad midsommar! Följ mitt spännande liv som ung entreprenörska i ett glammigt Dubai!
  http://lovisahegborn.wordpress.com/

  Svara