Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:23 | juni 21, 2009

Upphittad

Käraste vän. Hoppas att din helg har varit bra. Jag har haft det jätte skönt, bara varit hemma och slappat. Kameran är upphittad, tjuven var min syster! Hon tyckte att min kamera tog bättre bilder så hon stal den från mig. Nej då, den låg i och för sig i fickan på jackan hon haft på sig, men det var bara för att, godhjärtad som hon är, tagit in den när jag glömde den ute på bordet:-).

Så här kommer bilder från Midsommar.

Mio åt pannkakor istället för sill. Glad Midsommar!

Mio åt pannkakor istället för sill. Glad Midsommar!

Sill, potatis, lax, räkor och mycket mer stod på menyn.

Sill, potatis, lax, räkor och mycket mer stod på menyn.

Systrarna prutt.

Systrarna prutt.

Maggan och hennes hemliga Midsommardejt.

Maggan och hennes hemliga Midsommardejt.

Livs första Midsommarafton.

Livs första Midsommarafton.

Vi hade en underbar kväll med fina vänner.

Vi hade en underbar kväll med fina vänner.

Mio och hans kompisar busade till sen kväll.

Mio och hans kompisar busade till sen kväll.

Fina Jeanette.

Fina Jeanette.

MIDSOMMARDAGEN bestod av film, mat, godis, vila och åter mat. Vi började dagen med pizza och avslutade i hamburgerfrosseri. Syrran var hos oss hela helgen, mysigt!

I säckarna framför en film trivdes vi bra.

I säckarna framför en film trivdes vi bra.

Glamouröst uppdukat på golvet! Grädden, jordgubbar och ostbågar är kanske lite udda blandning.

Glamouröst uppdukat på golvet! Grädde, jordgubbar och ostbågar är kanske en lite udda blandning.

Liv och jag somnade fem minuter in i filmen.

Liv och jag somnade fem minuter in i filmen.

Idag efter en skön sovmorgon (sömn lider vi ingen brist på denna helg) och några extra kilo åkte vi till min kära Mor och Gunnar och åt en god middag i regnet. Det började ösa ner när vi dukat fram och kallt var det också, men med dunjacka och tälttak blev det riktigt trevligt. När vi ätit upp tittade solen fram och vi satt länge och pratade.

Familjemiddag i Kungsängen.

Familjemiddag i Kungsängen.

Mamma och lilla Bimbo.

Mamma och lilla Bimbo.

Liv ligger och sover på min arm, hon är så underbar. Mina pojkar kommer hem imorgon, och det ska tydligen bli fantastiskt väder. Åh, jag längtar till en ny vecka :-).

All kärlek.


16 kommentarer16 kommentarer om “Upphittad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt att kameran är tillbaka och att den inte var stulen 🙂

  Men nu undrar jag, varför i hela fridens namn Liv aldrig har på sig flickkläder?

  Stackars flickebarn ser ju ut som en pojke, jag som har 4 pojkar tycker det ser för bedrövligt ut.

  Får jag en flicka någon gång så kan jag garantera att det inte blir ett endaste pojkplagg på den tösen.

  Kram
  Julia
  http://grabbligansmamma.blogg.se

  Svara
 • Halloj!
  Vad härligt ni verkar ha haft!! Underbart!

  Men du! Peters polare nu då! Hur var det med det???
  Alla är vi nyfikna!
  Kraaaaaaam

  Svara
 • Liv är så gullig. Hon är verkligen så otroligt lik sin pappa. 🙂

  Svara
 • Åhh tur att det var allra käraste syster som av ren omtanke tagit kameran.
  Vilken skön midsommar dag ni haft, härligt med såna dagar.
  Liv verkar ju vara hur lugn som helst!!!
  Och så himla söt, jag blir ju sjukt bebissugen.
  Hoppas ni får en fin vecka.
  Var rädda om varann.
  …:::Kram:::…

  Svara
 • hej! Skönt att höra att det bara va syster som va tjuven;) Jag är en ny läsare här och har en liten fråga. Jag har förstått att du var en ”ung” mamma första gången? Jag undrar hur du kände då i början? Jag har nyss fått reda på att jag är gravid, jag är 22 och vi är överlyckliga! Men på något sätt känner jag en ångest över att jag inte kommer att klara det här. Jag kommer ju ändå ha ansvar över en annan människa i många år framöver. Du kanske hör nu att jag är en ny mamma;) Kram och tack för en fin blogg

  Svara
 • Hej Hannah,
  Kul att hora att du hade en skon midsommar. Jag har en fraga angaende graviditetstranings DVD’n ni saljer. Jag bor i Australien och undrar om jag skulle kunna fa den skickad hit om jag betalar extra frakt?
  Jag undrar oxa om ditt har, du har sakert fatt denna fragan tusen ganger men jag undrar vad det kostade for dig att satta i loshar? Jag vet att kostnad ar beroende pa hur mkt som ar isatt etc men bara sa jag far en ide om vad priset ligger runt. Jag funderar pa att gora det sjalv och forsoker just nu fa ihop sa mkt information som mojligt innan jag gor det.
  Tack & Kram

  Svara
 • Åh vad mysigt det ser ut, kallt men mysigt.
  Följ mitt liv som ung entreprenör i Dubai.Idag, dags för Heels and Deals! http://lovisahegborn.wordpress.com/

  Svara
 • God förmiddag. Ni verkade ha tur med vädret ni också på midsommar. Fina bilder du har lagt ut. Jag och min syster var och fotades igår i Göteborg på the studio, en ovanlig upplevelse men kul. Vi firade midsommar på vår församlings gård, som ägs av pingstkyrkan, jättemysigt. Sen var vi hemma hos mamma och grillade. Lugnt och skönt. Ha en toppen dag, kram Carolina

  Svara
 • Hej Hanna,
  Äntligen har jag lyckats, ända sedan ni startade bloggen har jag försökt att logga in. Helt klart mitt eget strul att det inte funkade men nu är jag här! Ville bara säga tack för en härlig blogg och förstår grattis till lilla Liv. Jag började läsa din blogg på mama men visste inte ”vem du var” bara att du skrev intressant och fångade min uppmärksamhet, nu läser jag din blogg men också flera andras här på bloggfamiljen förstås. Ha en fin dag! Hälsningar Svartamamman

  Svara
 • Härliga midsommarbilder,, förstår mycket väl att ni hade det lugnt, skönt o en jättenice helg 🙂 Min helg gick i typ samma stil så vi mös nog lika mycket men på varsit håll 😉 Nu idag skiner solen igen o det känns sååå underbart,, varma kramisar från mig

  Svara
 • Hej där.
  Fint namn på hunden. Har en vän och de har en vit katt och den heter…….. klorin…..hihi

  Må väl du vackra kvinna med bäbis./Mvh Zuzan

  Svara
 • Pojkkläder…vad är det? Så otroligt löjligt. Varför är det pojkkläder för att det är mörka färger? Själv är min favoritfärg blå, betyder det att jag är en pojke då??? Man undrar ju när rosa blev flickigt och blått pojkigt. Någon smart affärsidé ligger säkert bakom det hela…För det är ju inte så att flickor föds ”rosa” och pojkar föds ”blå”. Sätt på dina barn (såväl flickor som pojkar) kläder de kan busa och känna sig fria i, vad kläderna sedan har för färg är ju en helt ointressant!!

  Svara
 • http://www.finest.se/userBlog/?uid=29829

  Svara
 • Men åh! kan du sluta vara så nyförlöst och snygg! 😉

  Svara
 • Så fina bilder från midsommar!skönt att bara ta det lugnt,umgås utan massa stress!vilken tur att kameran inte va så långt borta!

  kram Helena

  Svara
 • Kan du inte berätta var du har köpt de där ursnygga uppläggningsfaten som är längst till höger i bild nr2? De som man kan sätta ihop i varandra. Skulle verkligen uppskatta det!

  Svara